-
Pořád bude lepší než ten nynější TOPácký (Kalouskův) nohsled.
-
-
... rád bych měl tvé starosti, nevzdělanče :)))
-
-
Už aby to bylo, jinak bude naše měna na odpis. *12*
-
-
... naše měna není jako ty, primitivní balíku :)))
-
-
Už aby to bylo, jinak bude naše měna na odpis. *12*
-
Jeden komunista vedle druhé.
Příští revoluce nebude sametová ale ostrá. -
-
a bude to jako v roce 1948 a z tribuny bude znít-právě jsem se vratil z hradu.Tu v roce 1989 byl čert dlužen a u moci jsou zloději a podvodníci.
-
Snad se neobjeví zas nějaký Havel :-(
-
-
... si deb*l, jako vždy, blbe :)))
-
-
-
Z Rusnokem budeme mit spíš Rubl než Euro.
Ale je to Zemanův kámoš tak že to udělají jak s Mosteckou Uhelnou. Tam vyvedli prachy z MU do švajcu ze švajcu zaplatili českému státu plnou cenu a ještě jejich kámošům zbyla celá mostecká. No a tady to bude stejné. Vyvedou co pude pak to nechaj zbankrotovat a nakonec za ty prachy skoupí zbytek ČR. Tak jako to měli nacvičeno za Klauze, Zemana, Grose, Fišera a jim podobných bolševiků. -
rudí fašisti na výsluní, díky Zemanovi.
-
Další zlodějská krysa,jaké si rozdělili miliony než odcházel z uřadu a co Dlouhy předseda HK,
dale Vondra co za nic nikdy nemuže a desitky dalších
LIDI proboha probuďme se to ji přece nedovolime žadná zodpovědnost!!!!!!!
Snižit platy žadné premie a zabavit majetky za vlastizradu a rozkradání majetku ČR
a nás všech. -
-
Odměny si po slavné sametové revoluci rozděluje každá vláda,která se po tomto chopila moci,navyšuji si i platy,přidali se k ním i soudci,jen důchodci jsou zrali k žebrotě a přitom celý život na tu pakáž,co si z jejich důchodů navyšuji platy a rozděluji odměny pracovali.Dík studenti za tu pakáž co jste vycinkali klíčema k moci.
-
Já jsem pro, ale jak to prosadit? Zákony schvalují poslanci, jak nám určuje naše současná demokracie a ty máš jedinou možnost a to v dalším volebním období volit někoho jiného.
Mně to přijde hrozně málo, ale převážné většině to zřejmě vyhovuje a na každou nespokojenost uslyšíš, že demokracie je nejlepší a ještě nebylo vymyšleno nic lepšího.
Už dávno je potřeba buď něco lepšího vymýšlet, nebo alespoň demokracii upgradovat na vyšší úroveň a to takovou, aby ti dole měli větší moc a ti nahoře menší. Zatím to jde obráceně
-
-
Putin bude mít prodlouženou ruku až do národní banky.
-
... překvapuje mě, že guvernérem nebude tupan Justícia :)))
-
-
nejsi náhodou Zeman? Rusofil jako rusofil.
-
-
Starej se Justício tečko o svůj zakrslý pindík, pověs si na něj kilové závaží možná se o centimetr prodlouží na 4 cm. *15* *3* *15* *3* *15* *3*
-
-
... hodíte se k sobě, jsi stejný degen :)))
-
A taky nekraď nicky zloději.!!
-
-
V USA se to zase mele, střílejí se policajti s civily jako na honu, kdoví kolik bude zase mrtvých.?
-
-
Ale střílejí se demokraticky a to je dovoleno.
-
... ty víš, co to je USA, blahopřeji, trosko :)))
-
-
-