Přejít na výpis diskuzí
Pro Babiše není stát firma, ale dojná kráva
7.1.2018 | Pavel Jégl
125 příspěvků
-
Zatím tu 28 let kradli havloidi.
-
-
A Bureš k těm miliardám přišel jak ? ze dne na den ?
-
-
Vydělal je pitomče!
-
-
xxx
-
Vesměs všechno, bývalí, komouši.
-
-
Však říkám havloidi,tak nepapouškuj ....vemeno
-
-
-
Pane Jégl jste totální b-b když napíšete takovou prasečinu co jste psal když tady okrádali stát jiní gauneři na státních zakázkách asi nic a najednou si hrajete na chytrého.
-
Proč p.Jégl tak horlivě nepopisuje dopady vytunelování OKD za účasti pana Sobotky a ČSSD které ovlivnilo životy mnoha tisíců lidí a škodu cca 50 miliard?Protože je to zákeřný novinář který je někým sponzorován.Vezměte si zpětně všechny jeho články a pochopíte,že tento člověk by měl chodit kanálama.Jenže český človíček má krátkou pamět a žene ho jen závist.Je velmi zajímavé že šéf OLAFU a tvůrce závěrečné zprávy o Čapím hnízdě je sám trestně stíhán což očividně také nikomu nevadí.K tomu už snad není co dodat,každý rozumný člověk ví o co jde a pitomci mně nazajímají.
-
-
Co ty OFFALE vis o sefovi OLAFU?
-
-
Ta prasečí držka z redakce Tiscali tady vystupuje jako bijec pitomečků a sbírá bodíky za kliky. Viď ty prasečí držko se xxx a nemusí se bát, že bude vyhodnocen jako spam.
-
-
Pokud ho budeme všichni ignorovat,tak se sežere sám.Dodržujte to.
-
... ničeho se nebojím, d*menta jako ty už vůbec, inteligent si vždy vytře zadnici primitivem :)))
-
... cha cha cha, přesně o takové dementní blitky nejprimitivnějšího póvlu mi jde, užívám si to :)))
-
-
No, Babiš ještě nevládne a nedojí, aby se o tom tak dalo mluvit. A co hlavní "dojiči" po revoluci, kteří rozkradli podniky, podojili kampeličky, banky. Napište o zahraničních firmách, které tuto republiku dojí.Privatizace, církevní restituce, to byly kravky na dojení. A platí to lidé ze svých daní.
-
Je mi záhadou, když má Bureš tolik peněz, tak proč si na internetové trollování nenajme někoho inteligentního?
-
Kdyby Jégl porovnával výsledky předcházející vlády s předešlými, musel by pět ódy na práci vlády. Ale pro svou předpojatost to neudělá a šíři informace, které mají zostuzovat výsledky vlády. Nic se jiného od něj nedá čekat, protože je tak vůči Babišovi a ANO předpojatý, že i ráno, když se probudí, jistě jeho prvním slovem je "co dnes špatného vymyslím na Babiše a komp." A tak je to s většinou našich novinářů podporujících levou, nebo pravou část politického spektra. Jégl však vyniká a všechny svou předpojatostí strčí do kapsy. *5*
-
-
Souhlasím s Vámi,patří do antibabišovské fronty.Je asi dobře placená.
-
-
Pro Babiše není stát firma, ale dojná k*áva
Velice trefné! Souhlasím a pětkrát podtrhuji. -
-
Ať si v tom počínání nepodtrhnete nohy heslo Oliwere.Kráva se dojí jinak.
-
Jdi se vycpat, Kalousku! Dej si radši pár piv a neotravuj.
-
-
A nebo ne, vlastně jsem nic nechtěl ...
-
-
-
Babiš se nemohl svého hesla držet.Jako koule na nohách mu visely sociální požadavky koaličních partnerů ČSSD a KDU-ČSL.Přesto zářil.
-
-
jo §
-
-
A nyní již Babiš bude dojit jenom smetanu.............. *16* *12*