Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • „Fiala má Fotku z Oválné pracovny, to je vše,“ míní profesor Drulák s tím, že jediný, kdo může z Fialovy cesty profitovat, je ukrajinský prezident Zelenský."

    Ano přesně tak to sedí. Tady tento náš samozvaný kyjevský patolízal nás brutálně zahambil.Za veřejné peníze státu si udělal výlet do USA. Požíval poct jako nějaká hlava státu. A přitom je to zdejší neoblíbená vlezlá figurka panáčkující do Kyjeva a Bruselu. Smrdí svými výlevy blbosti a lísáním se zejména do Bruselu. Diky jemu jsme aktuálně za šašky evropského formátu! Krásné dny čekají tady toho záškvaru až skončí ve Strakovce. Plné lidské upřimnosti a vděku.

    • Bohužel, on už se - za pomoci jemu nějak zavázaných - "ošetří" tak, aby ho ošklivé dny nečekaly ani potom. 😐

  • "ONLINE Fiala v Bílém domě: Češi vědí, že Putinovy ambice nekončí na Ukrajině,..."

    Tak takové voloviny si ti dva hluponi vyprávěli v Bílem domě? Takto se vzájemně častovali pitominama bez hlavy a paty? Odmítá se uvěřit. Odmítá se uvěřit že něco takového lze pak ve vší vážnosti zveřejnit. Všichni češi krom Černochové, Fialy, Lipavského, haška, Pavla mají válku u z a d k u. Moskevský a kyjevský si jen vyřizují účty. To když ten z Kyjeva začal v 2022 vyhryzovat na rusáka. Nedbal varování ani upozornění, že NATO nemůže stát těsně u hranice rusa. Když začalo malému zelenému  drzounovi téct do bot pohotově a zbaběle se schoval za EU. A na to jeho křiváctví a faleš doplácí nyní celá EU. 

  • Pro koaliční politiky je Fiala důkazem.... Pro všechny běžné lidi v ČR je tady ten jmenovaný "hnojem všech hnojů". Vyhlášený ukrajinský patolízal a pozér.Který dělá ostutu kudy chodí. Tam v Americe mluvil výhradně a jen za sebe. Tady má každý jeho válčení u zadku!

  • janhrom

    Pro zdravé uvažující lidi a lidi co zažili totalitu, je to důkaz že leze do prde.e jinému bratru.

  • Splnil si svůj sen. Zapomínající představitel  jedné ze světových mocností mu podal ruku.... Světe zboř se!  To bude cintat, až přijede domů, jak je ON a jeho soukmenovci "vynikající" představitelé státu a proto všichni musí volit jejich kandidáty...  Svědčí o tom různé hodnocení novinářů" GLOSA: Velká nula z Washingtonu pro Česko a Fialův návrat do reality - CNN Prima NEWS (iprima.cz)Trapas USA a ostuda ČT: Joe Biden o Česku blábolil nesmysly, televize to zatajila – eXtra.czNechci ruské tanky v Česku, řekl Fiala Bidenovi. Schytal za to i kritiku | TN.cz (nova.cz), a tak bych mohl pokračovat...  Samozřejmě je tu banda servilních novinářů ve "Fialově" žoldu, kteří ho vynesou do nebes,  aby měl Vondra o čem mluvit a ČT vysílat "pozitivní" zprávy.. 

     

  • risach

    V tom případě musí být koaliční politruci pěkní kretééni...


  • Fiala v Bílém domě je nevýznamná epizodka. Nás a hlavně novináře by mělo zajímat, co Fiala dělal v centrále CIA v Langley. Kdyby šlo jen o setkání Koudelky z BIS s operativci CIA budiž, ale český premiér v centrále cizí tajné služby? V případě premiéra je to jaksi nestandardní a velice podezřelé chování. To se ve světě nestává. Byl snad Fiala v sídle CIA pověřen nějakými instrukcemi, kde má ČR posloužit vyšším špinavým zájmům? CIA není žádný spolek skautíků, ale je to zločinecká organizace, podléhající samotné mafii Deep state a má na svědomí plno akcí pod falešnou vlajkou, podpory islámského terorismu, státních převratů i politických vražd v mnoha zemích světa. Hlavně středo a jihoamerické státy by mohly vyprávět. Taky Sýrie, Irák, spousta afrických zemí atd. Abychom se ještě nedivili, čemu nás ten Fialový šmejd upsal za našimi zády. 

    • asi plánují atentát na Babiše bych se nedivil

    • asi plánují atentát na Babiše bych se nedivil

  • V Bílém domě natáčeli 2 díl komedie blbý a blbější pohled na Bidena když měl Fiala proslov hovořil za vše chudák nerozumněl co chtěl Fiala svou lámanou angličtinou říct třeba jak si jako 4 letý pamatuje ruské tanky v Brně.

  • Fiala je ukrajinský premiér.

  • Fiala zrazuje české zájmy, proto si získal "velké renomé" v USA. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit