Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omyl,Pani vrchni a atd.,si ocenila sve sexualni sluzby sama.Tusim ,ze profesionalky -kolegyne zbledly zavisti,kdyz si precetly ,na kolik ceni sve sluzby.Necas jen zavrel oci
    nechal se obslouzit za statni penize.Nema takovy pan specialni pojmenovani?
  • ... tu neznam a ani znat nechci, diky :)))
  • *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *1*
  • Ale ta modelína asi neví co to znamená tak to každýmu sype...
  • Strana Práv Občanů Zemanovci
  • ... nevis nahododou, co to je to SPOZ, co mi ten degen podsouva take?
  • ... blbost, nemuze rozhodit nikoho, kdo jej ignoruje, jako treba nyni ja, zkus to take :)))
    ... na rozdil odemne vi, co je heroin a podobne picoviny, je to fakt fekal, je mi ho lito
  • Aha tak už víme že jsi pražák...ty seš ale blbej... *1* sám se nabušíš...no tak ještě plácni ze kterýho getha...
  • Nechci se s ním bavit ale svýma kecama provokuje a snaží se rozhodit debatu.Etnikum.
  • Proč by ti měl přidávat?Musí ti stačit ,že máš demokracii a svobodu!
  • Paní Nagy si výši odměn určovala sama!
  • Ještě tam byl soudruh Kolder! Posléze to posvětil sůdruh Husak.

(Pamatuji nápisy- Koldra, Indru, Biľaka, pověsíme za ptáka).
  • Vcera jeden pisatel psal,ze ji chce,nebot ji ma predplacenou.Ty teze-tak se nak dohodnete,ktery pujde driv. *3* *14* *1*
  • Mě jako důchodci vláda - Nečas nepřidal. Ale státní matraci Nagyovku si platit z veřejných rozpočtů svazák mohl !?
  • Nesvadej to na me-blijes z Heroinu.Tak tady nelzi smrade.
  • Horsi je to s tim tvym - IQ
    Nic si z toho nedelej volici SPOZ. *12*
  • ... obdivuji lidicky, co reaguji na vykal Not CSSD :)))
    ... ja vuul s tim nyni koncim, chce se mi z nej blit :(((
  • ... to ty, vykale, dostavas stovky bodu, vsem je z tehe na bliti, uz te mrdam, cur*ku :)))
  • ... pises jak zretardovane petilete cikance, jsi totalni primitiv, mam z tebe radost :)))
  • ... ten jeho zablity, zasrany a zalahvacovany domov bych chtel videt :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit