Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... myslel jsem si, ze chrnis ve vlastnich vyblitcich v nejake brazde na poli, degene :)))
  • Uz se tesim komunisticka LUZO! *12*
  • ... na tebe nelze mit abstak, primitivni curaku, nejsi vubec zadny souper :)))
  • Jsem doma a s chute si na tebe picusi pockam.
    Detektive sl.13 *12*
  • oprava,né komoiši,ale komouši jsem starý a slepý *5*
  • U Brazdu dobytku.Kdykoli!!!
  • ... mesiash a Not CSSD se skvele doplnuji, dohromady snad IQ10 daji :)))
  • Komoiši už to nevytrhnou!Je pozdě *10*
  • ... kde si dame spicha, vykale? rozkopnu ti lebku a bude zde konecne klid :)))
  • Se ti dost divím najít majitele toho nicka co používáš,není až takovej problém..tak že ti radím,vyčůrat se pomodlit a spát!!! Ty tupá hmoto...
  • ... uz nemas kam klesnout, bezpohlavni bezmozkovy bezzuby primitiv vsech primitivu :)))
  • ... píše mejmenší mozek na světě :)))
  • *1* *1* *1*
    Nevytahuj se fakt na to nemas ESTEBAKU.
    Ale mysli si,ze zmlatis kazdyho nulo.... *12*
  • Ty piční moku...kdyby jsi byl chlap tak tě vážně vyhledám a naučím tě slušnýmu chování...stačí mi vteřina...1vt.= 3rány do CPU...
  • To si děláš srandu jet do prahy vzít děcku dudlík...
  • Jsi v obrovské výhodě....kdybych na tebe dosáhl tak....jenže je tu nevýhoda pro mne, ty můžeš být daleko....schovanej v pokojíčku u rodičů...popíjíš semtex,až se ti brejličky mlží protože to pijou tvý kámoši který tě šikanujou a ty se jim chceš podobat..... u toho se dávíš protože jsi astmatik a ubližuješ všem aniž ti to dochází.V hlavičce máš místo mozku čidla co ti snímají twistr kterej se ti tam pořád dokola točí...Kdybych mohl tak ti dám lekci ale retardy spíš lituju.Promiń... *9*
  • To by me potom zajimalo co ma ta tvoje.
    Aha-ritni otvor a misto K U N D Y ma C U R A K A!!! *6*
  • a tu druhou tvoje levna polovicka...
  • Nevím, proč se tu většina pisetelů rozohňuje nad pí. Janou Nagyovou, ona nebyla ta, která si peníze psala, ale byl to předseda ODS, premiér ČR, lhář Petr Nečas, to je viník a tento by měl být souzen, že si vydržoval a finančně uplácel placenou suprděvku z daní nás všech, ona jen brala, proč by ne, že ano?
  • Kdykoli treba v Praze zapasniku.
    Na moravu za takovym prasivym psem nepojedu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit