Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.novinky.cz/domaci/427574-syn-dospel-a-uz-ma-exekuci-za-chyby-rodicu-stale-jeste-plati-deti.html
  • Nechápu, jak někdo může krást do nekonečna. Babiš si nahrabal dost, určitě i nelegálně, jinak by k takovému jmění nepřišel, stbstyky mu jistě také pomohly, ale furt má málo!? Už se beztak nemůže dočkat, až ho ten ožralý jmenuje předsedou vlády a bude si moci hrát malá i velká domů ze státních zakázek. Inu, Česko.
    • Je to jako droga, jak s tím jednou začneš, nemůžeš přestat, ta jeho stará musí mít 1000x víc kabelek než Nečasová, ale chybí jí ta 1001.
      • proti burešovi je nečaska jen prachové zrnko a za Nečase aspon na některé a právem došlo.Teda dnes též Forejt nepodpoří evidentně lži hradu a ejhle s lehkou děvou dorazí koks a vše je nahodně nahráno.To je jako když tik tak nejede a náhodný švédský turista položí telefon na přední sedačku a náhodně natočí turbo u AAAtaxi.STBe neobejdem se bez tébe-dyt je to furt stejný jen osoby a čas se mění a samozřejmě jako stbak v komunismu by miliardy po kapsach neměl.Tak pravil strejda Vik a praštil s igelitkama že takový množství už nosit nebude protože neni blázen a zmizel zpatky do léčebny v Bohnicí. *1*
    • ten ožrali ale má transparentní příjmy ty malá domů. na rozdíl od tebe který třeba kradeš a ale kážeš nám tu o morálce.
      • Diskuze není uplně o ovarovi, ale připomen si že Agrofert začal vzkvétat za premiéra Zemana a korunní princ Gross byl přímo kůň miloška a bureše.Zemana prachy moc nezajímaj ten vždy toužil po moci.Tak bylo psáno v bamberskym kufru.
      • Ožrali se v ovčinci všichni, to jste měl na mýsli?
  • jako sorry a co?
  • ... mám velkou výhodu inteligenta, okopaného primitiva již nepotřebuji víc okopávat, čau :)))
  • ... to jeho tupé hlasování, nejkrásnější projev demence, jaký jsem kdy zažil, holt kr*pl válí :)))
  • ... jsem nesmírně uchvácen demencí s obrovským náskokem nejprimitivnějšího blba zde :)))
  • ... pokud měl nejprimitivnější blbeček před chvílí na mysli vědce Gauße, tak docela oceňuji, že vykoktal alespoň Gause :)))
  • ... omlouvám se póvlu, že mě již absolutně nezajímá, co zde vyblije, neexistuje důvod, aby se inteligent řídil chátrou :)))
  • Tak mám dojem, že ten 'bijec" je Burešův agent placený koblihami za to, že tady tapetováním przní diskusi. .
    • josef.servit.9
      Tady se to hemží VUMLCIA Kalouskovci!Nikomu a nikdy nebudu oznamovat své příjmy-kavárnici to odmítají také!! Vraťíte nám Českou televizi ?Ten malý smrad se tam roztahuje, jako by mu patřila!
    • je Sajmonův pří-buzný, mají to v de-genech
  • jsi takový prasečí myslitel, co? Malý Gaus z vepřína. Na pozřivatené prase kafilérního typu převeliký úspěch.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší