Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co udělal Klauz bylo špatné všechno.Začalo to kuponovou privatizaci a zkončilo propuštěním zločínců díky jeho neuvážené amnestii.Na kuponové pritizaci se napakovali jen podvodníci typu Koženého a spol.
  • V tom že to nebyla privatizace ale rozkradení dříve státního majetku.

    Klaus prosadil teze že trh je nadřazen zákonu a nepotřebuje nad sebou kontrolu.
    On nechtěl znát špinavé peníze. Podle toho to dopadlo - bankovní podvody
    zničené fabriky jako Poldi na Kladně - tuto smutnou éru smutně uzavřela
    Klausova milost pro tyto zloděje co si říkají podnikatelé.

    Politická mafie ve službách zločinu udělala schválně špatné děravé zákony. Proto
    se krade tzv. legálně a není to prý zločin.
  • zeptal bych se -" špatná pro koho "???!!!
    Špatný byla pro dělníky a prostý lid-ti měli lejno přehled o jakou zlodějinu se jedná,nevěděli nic o fabrikách atd.Dobrá byla pro korytáře,ředitele,předsedy atd.ti věděli kde a o čem to je.Další podvod byl těchto korytářů v čele s Kalusem když-nevím již přesně který rok-cukr,mouka,maso atd.se nehlo ze skladů a pomazaní ve velkém FIKTIVNĚ LEVNĚ NAKOUPILI DO 31.12.toho rouku a hned 2.1.následujícího roku S OBROVSKÝM ZISKEM PRODALI !!!!To byla také Klausovina apořád měl málo,tak začal ten křišťálový pravdoláskař -tenkrát-a arci zloději a arcitunelář kšeftovat s rumem.A když se na to přišlo,potichoučku se to zametlo pod koberec a tam je to dodnes !!!! Nic se nezjistilo,nikdo nebyl potrestán.....tak se táhla roky i kauza topných olejářů......a jaké zákony tenkráte ta banda povalečů a zlodějů v parlamentě přijala-že je nelze odvolat,potvrdit si beztrestnost,výši svých platů atd.pak se také mohl pančovat alkohol a trávit občané !!!!! Tudíž to byla vláda masových vrahů-reagovala až při 5-6 otráveném a to samé i poslanci mají na rukou krev a životy cca těch 50 mrtvých !!!!!DÍKY JEJICH ZÁKONŮM A INICATÍVĚ-OSTATNĚ JE TO STEJNÉ I DNES-PLATY JOO,TO JSOU JEDNA RUKA !!!!!!
  • Tehdejší doba krátkého "zhasnutí před zákony", byla jedinečně příhodná pro dokonalé vytunelování státu i s možností vstupu "zahraničního kapitálu", za takových podmínek, které se už nikdy potom neobjevily a dokonce legálně i za účastí "akcií" občanů, kteří často ani nevěděli o co vůbec šlo a půjde.. a ti "mazaní" i drzejší co byli u koryt, měli tak vyjímečnou šanci takřka během několika měsíců či let "zatemnění" se dostat k neskutečně obrovským objemům peněz i majetku za často malou či účetně odpisovou hodnotu a někde dokonce i pouhým převodem vlastnických práv, během jedné schůze, kde jim to zaměstnanci naivně ve slibech modrého z nebe.. odhlasovali za párek a pivo..Kdyby tehdy Havel a jiní.. řekli při tom oblbování a slibování přímo.. z mosta do prosta a na tvrdo.. co lidi čeká a jaká rozkrádačka, sociální i společenský chaos a zemětřesení "napříč spektrem" tu bude, tak by věci měly úplně jiný spád, ale v té době bylo třeba všechny uchlácholit a vyloženě omráčit "demokracií i svobodou" na několik let, kdy už bude po všem..a to se dokonale "někomu" zdařilo..!
    • Ty jsi někdy pociťoval, že na tzv. státním majetku je něco tvoje? A jak jsi to pociťoval?
      • Ano, protože z těch hodnot, které i tak byly nějak vytvořeny v daných podmínkách toho co tu bylo a takové, jaké bohužel byly, bez komentáře o politice a k dalšímu, vzhledem k dnešku ..jsem i tak postupně od píky z dělníka vystudoval, rodiče měli pak za celoživotní práci přiměřený důchod vzhledem k době a režimu, postavil se dům na slušné splátky, bez dnešních hrozeb exekutorem i vyhazovu.. a během toho v cca 86 jsem dokonce tzv. ještě pod nár. výborem a s nenávratnou, malou půjčkou od podniku začal na plný úvazek tzv "podnikat" ,sice složitě s "divnými pohledy i stranickým chápáním", ale začal.. a z toho základu jsem vytvořil další hodnoty zas pro své děti, rodinu, práci a i později pro zaměstnance z toho i dnes žijící, co mají už taky někteří vlastní rod.dům a životní úroveň, včetně vystudovaných potomků, kteří mají práci a kde bydlet..Mnoho zdejších lidí tady jistě diskutuje z bytu, či paneláku co byl postaven právě ještě za toho socíku, protože na opravdu svůj majetek dnes většinou, bez lichvářských dluhů nedosáhnou a mají často co dělat, aby vůbec zaplatili inkaso, měli práci a něco málo si nakoupili s vidinou, že jednou až budou v důchodu a nemocní se tento stát o ně nepostará ani tak, jako za těch komančů a zbytek toho co si i tak nějak už vytvořili, jim v něčem..současný režim stejně zas ukradne na všelijaké poplatky a platby tzv ze zákona, bez otázky, kde na to ti lidé pak vezmou..Nic, nikdy nebylo a ani dnes není ideální, to ani omylem.., ale co je relativně lepší a co horší ?..To, že si dneska mnoho lidí na "své" majetky nevydělali poctivou cestou a stát jen umí vychcaně podojit na úkor většiny lidí co mají o to méně ...je už zas na jiné téma..Hlavně mi tu nezačínejte kázat o cizině, protože to mám za ty roky procestované, služebně i soukromě, jak na západ, tak i na východ a všude je nějaký "bordel" nespokojenost a chleba o dvou kůrkách, kde vše je relativní, včetně lidí ...Samozřejmě, každý asi na to máme svůj názor a třeba i opačný, včetně úplně jiných zkušeností.. ale o tom nakonec je celá diskuze, pokud je slušná a věcná..
        • K tomu pouze dvě věci, o ostatním s tebou nemohu diskutovat. Sociálismus jsem prožil celej, barák jsme si nepostavili, naopak nám jej komouši ukradli a naši makali, aby uživili 2 děti. O nemoc se neboj, beru množství léků z celého světa s minimálním doplatkem a mám, jako normální člověk, velmi dobrou lékařskou péči, za socialismu ji měli jen vyvolení a to ani takovou, jakou máme dnes. Exekutoři jsou proto, že lidi neuměj počítat. Půjčí si na blbosti a nemají z čeho splácet. Panelákový byty si lidi koupili po r. 89 za pusinky a ze socialistických králíkáren vybudovali pěkné bydlení, v hodnotě milionů korun. Moje vystudované děti se mají tak, jak se mně ani ve snu nezdálo. Tak nekecej. Chleba je však všude o 2 kůrkách *2*
  • Když se komunistický přisluhovač a diletant bez zkušeností pustí do něčeho,co viděl reálně jen ve snu a i přes mnohá upozornění se to snaží uvést do praxe,jak to asi může dopadnout?Jako všechno co Klaus kdy udělal-špatně.Ten vtěrka neměl být nikdy připuštěn ke korytu ale bohužel byl velmi houževnatý a v té době to stačilo na kariérní postup.Pád naší polistopadové ekonomiky je jen a jen jeho práce a ted po 25 letech má ještě tolik drzosti se ukazovat a hloupě žvanit.
    • Nejlepší bylo, jak ve švýcarském Davosu na ekonomickém fóru přednášel, jak správně vybudovat kapitalismus...jedna bránice nezůstala v klidu
      • Hrochu,Klaus je náš národní komik,jen on jako deprivant si to asi jako jediný neuvědomuje,jeho narcismus je silnější.Je s ním aspon sranda.
        • sranda bude, až budeš díky jejich zlodějnám rýpat držkou v zemi. To se pak nasměju.
  • Teď už to nevyřešíme,Klaus je natolik sebestředný že nedopustí svůj omyl.Nyní je nutné co nejrychleji tlačit na poslance aby uvedli v platnost normální zákony _provětšinu schůdné.Jinak se z toho nevymotáme.Přiznat a prokázt původ majetku je standart a pokud ne tak odstavit od všech státních zakázek.Ono když nebudete mít obrat tak vám nezbude než prodat firmu.Hnát poslasne a soudce k zodpovědnosti je zatím to možné co je v našich silách.
  • Já si myslím, že původní myšlenka kupónové privatizace nebyla tak špatná, ale špatné bylo její provedení a hlavně to, co přišlo po ní. Uvedu malý příklad. Měl jsem akcie podniku, který mi posílal ročně 4000 až 5000 korun dividend. Najednou jsem dostal šek na 19 tisíc korun a průvodní dopis, že mají 95 procent akcií a podle zákona toho a toho mají právo zbávajících pět procent odkoupit bez souhlasu majitele akcií. Za cenu, kterou určil jejich odhadce. Samozřejmě šlo o prosperující podnik a z dividend bych byl dosud dostal desetkrát či dvacetkrát tolik. A dovolání nebylo, prý jednali v souladu se zákonem. Tak nějak vznikali ti dnešní miliardáři.
    • Kuponová privatizace byl jeden velký podvod a neuvěřitelná hovadina která pomalu likvidovala naší ekonomiku a ještě v rukou diletanta.
      • Žádná naše ekonomika nebyla. Kdyby byla, nepadnul by sociálismus.
    • No, je třeba se zamyslet nad tím, jak těch 95 % akcií získali - kupováním kuponových knížek od "vyčůranejch" čecháčků. *1*
  • Prostě léčení Klausem *16*
  • Jednoduše, aby si Klaus a ostatní parchanti nakapsičkovali a měli pořád plné ústa pravdoláskovství!!!
  • Byla dobrá pro ty, kteří měli informace jako na příklad estébák soudruh Babiš
    • Babiš ti nějak leží v žaludku ale pokud by jsi se trošku díval kolem sebe,zjistil by jsi že Kellner nebo Chrenek-mimochodem také Slovák,mají vybudované daleko větší ekonomické impérium a očividně to nikomu nevadí.Babiš je ted pod kontrolou ale tito dva a mnoho jiných se drží mimo politiku a tudíž i v klidku mimo veřejné dění a nejsou sami což mi připadá daleko nebezpečnější.Jen se koukněte na portfolio investiční skupiny PPF.
      • Kellnera znám osobně a přednášel na Ostravské univerzitě..Je to férový chlap.Chrenka neznám a zatím mi nijak neublížil,takže jej nemohu odsuzovat.Babiš nahrabal majetek a ještě k tomu co má hrabe pro své podníkání peníze evropské unie,které by měl čerpat stát a ne Babiš
        .Je to podvod a rozkrádání.
        • Chci se jen zeptat,ty si s Kellnerem tykáš a stýkáte se že ho znáš osobně nebo jste se potkali jen na pisoáru a ted si jen zvedáš sebevědomí v domění že ho znáš.Já když někoho znám,tak si s ním tykám,jsme v neustálém kontaktu atd ale ty na to máš asi svůj specifický názor.
        • Přečti si pořádně QTO co jsi vlastně napsal,jestli máš jen krapet intelektu tak to nemůžeš myslet vážně.Jen na okraj,ty myslíš že Kellner se vám bude svěřovat se svými aktivitami a Chrenek na tebe pošle své bodygárdy.Opravdu si za svým komentářem stojíš?Vždyt ty vůbec nevíš co všechno tito dva vlastní a kolik peněz v dotacích ročně čerpají nejen u nás ale i z EU.Proto tě beru s rezervou.
      • Je tam velký rozdíl. Babiš je v politice. na klíčovém postu.Lidé mají pocit, že to teď vyřeší. Ale je to jen člověk, kterému jde především o sebe.. Teď chce něco rovnat, když jeho začátek je velmi zamlžený.... Ale to už všichni ví....Jeho přístup k informacím, k dotacím.... tohle co on provádí je lobismus v přímém přenosu... doktore! Babiš i ti ostatní si mohou podat ruce.... Myslím, že byTi měli vadit všichni stejně... Já jen vidím ,když se Babiš zaklíná kolik lidí zaměstnává a jak se s nimi tam zachází, za co dělají....Rád o sobě říká, že je pravicový politik se sociálním aspektem....
        • Alenko,bez ohledu na Babiše je vidět že máte informace kterými já nedisponuji a proto s vámi nemohu relevantně diskutovat.Já se nepohybuji v blízkosti a ani ve firmě p.Babiše což vy zřejmě ano a proto nevidím do jeho kšeftů.A jestli jak píšete že něco všichni vědí tak já jsem asi jen jeden ze všech který to bohužel neví a proto mně omluvte ale nemohu s vámi fundovaně diskutovat.
    • vidíš a nyní čerpá pro své podníkáni z dotací evropské unie.Ten ví jak v tom chodit.Proto je ministr financí a předseda vítězné strany

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit