Přejít na výpis diskuzí
Proč je Chovancův nápad větší hrozbou než rasistické útoky kvůli černochům z letáků
6.1.2017 | Jaroslav Bican
231 příspěvků
-
ááááá prase zas hraje akademika! Zalez do nory chlíve! Nejsi ani do jitrnic!
-
ale no tak, největším trapasem jsi TY obyčejné prase z chlívku co se tady hlásí o slovo!
-
Zatímco je článek celkem věcný a bez zbytečných emocí, píší zde pod ním lidé, kteří mají snad v hlavě nas.... Takoví se budou "asi" honem hlásit do armády, kde jim to řeknou na plnou hubu: "Jste vojáci na baterky, jste ho..a!". Dokážou tím, že mají koule. Jenže už neví, co je to disciplína a pro stromy jim před očima kácí les: Postupné prodávání úspěšných českých podniků cizincům, z nichž dnes nemáme téměř nic, jen almužnu, které máme říkat dobrý ekonomický růst! V prodeji vidí okamžité peníze bez starosti do budoucna o podnik. Ale v očích ostatního světa jsme hloupý líný národ, co si nic neuhlídá. Pro nikoho nejsme nebezpeční, nejsme totiž důležití. Když budou chtít, vezmou si nás, nebo koupí... Každý blbeček si myslí, že přijdou, pak se vožere, zmlátí muslimku, co se zde narodila, falešně udá souseda, že je islamista, protože ho naštval, a tím to zhasne, nic se tím nevyřeší. Češi žárlí na úspěšného černocha, protože samy to nikam nedopracovali. Stejně je to jen jeden z tisíce černochů, co měl štěstí. Byli jsme zvyklí ze socíku, že nám vše dají pod frňák, tak to přece nebudeme rozdávat migrantům, jsou to vrahové! - tohle slyší politici rádi, a tak s námi manipulují...
-
... už neupřesňuj, blbečku :)))
-
... protože Chovanec je jeden trapas :)))
-
... kdo nezvládá elementární gramatiku, jakoby nic nenapsal, balíku :)))
-
Čerrnoch na letáku mi vůbec nevadí,mně vadí islámská víra která se k nám do Evropy snaží dosadit imigranti.Kdo za tím stojí!Takový článek jenom mlží.Ruda
-
Možná je to LMP zapříčiněno tím, že matky bývají často závislé kuřačky, někteří otcové alkoholici, gambleři. Viděl jsem jednu takovou-těhotná v pokročilém stadiu, cigaretu v hubě, další děcko v kočárku, dvě děcka okolo! Na toto mám platit daně? Řešení? Jednoduché! Dostaneš poukázky na nákup jídla a fertig! Ne, že budeš kazit zdraví dětem, zatěžovat zdravotní systém, když jsi za život nepřispěla ani korunou do státního rozpočtu.
Také "čaje" o půlnoci neprospějí duševnímu zdraví žáků. -
LÍDL- bábovka v akci
http://www.imagehosting.cz/?v=chochooio.jpg -
které chovance máš na mysli? z Bohnic nebo Kroměříže?
-
Chovance rad nemam, ale tady s nim souhlasim.
-
Policie vam nepomuze,armada je v misi nebo v provokativnim cviceni na baltu.Radsi kdyz mne dva vedou nez sest nese
-
a na dobrou noc pohádka od zrádce donutila
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11249634533-pohadky-pana-donutila/315292320180003-pravdivy-pribeh-o-snehurce -
Pokud mi nějaký přihlouplý sluníčkář bude tvrdit,že nemám bránit sebe a svou rodinu,tak at si vezme jednu arabskou uprchlickou rodinu domů a zkusí jí pomoct.Bud jej vystěhují a nebo sežerou.pokud nejsou ochotní dodržovat naše zvyky a vyžadují pro sebe výhody nemají tady co dělat.Zkuste pustit ženu v Saudské arábii bez šátku na ulici a uvidíte co se stane.Takže bud at se přizpůsobí našim zvyklostem nebo at táhnou tam odkud přišli.Jediná obrana je viz Izrael(dlouhá a vysoká zed.. *16*
-
miss helsinky, ve finsku vyhrála typická finka
http://tn.nova.cz/clanek/helsinky-maji-svou-miss-je-to-cernoska.html#g_588677 -
Co je nebezpečnější než rasistické útoky? Jaroslav Bican.
-
V r.2017 není černá huba v kurzu. A dlouho nebude. Ono to představuje totiž kavalerii vyžírek které si myslí že se tady uchytí a my je budeme živit. A proto jsou zavrženi všichni. Protože právě pro vyžírky je rozhádaná EU všude hlídkují policajti a je tady obecně dusno. Nemůžeme pořád říkat že to překousneme. Nic se nepřekousne. A vyžírka vtlačená do letáku je jak červený hadr na holi. A tak to bude po několik let!
-
k nám na jížní moravu při svém vraždění přitáhli muslimáci třeba kukuřici a taky ji nevyšlechtili, dodnes se u nás říká kukuřici-turkyň
-
při svých bojovných výpadech
-
viděl jsem plné čluny modelů pro lídl