Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... čím víc bude dementek blít, tím víc se ztrapní, holt najprimitivnější pitomeček na netu :)))
  • Zatímco je článek celkem věcný a bez zbytečných emocí, píší zde pod ním lidé, kteří mají snad v hlavě nas.... Takoví se budou "asi" honem hlásit do armády, kde jim to řeknou na plnou hubu: "Jste vojáci na baterky, jste ho..a!". Dokážou tím, že mají koule. Jenže už neví, co je to disciplína a pro stromy jim před očima kácí les: Postupné prodávání úspěšných českých podniků cizincům, z nichž dnes nemáme téměř nic, jen almužnu, které máme říkat dobrý ekonomický růst! V prodeji vidí okamžité peníze bez starosti do budoucna o podnik. Ale v očích ostatního světa jsme hloupý líný národ, co si nic neuhlídá. Pro nikoho nejsme nebezpeční, nejsme totiž důležití. Když budou chtít, vezmou si nás, nebo koupí... Každý blbeček si myslí, že přijdou, pak se vožere, zmlátí muslimku, co se zde narodila, falešně udá souseda, že je islamista, protože ho naštval, a tím to zhasne, nic se tím nevyřeší. Češi žárlí na úspěšného černocha, protože samy to nikam nedopracovali. Stejně je to jen jeden z tisíce černochů, co měl štěstí. Byli jsme zvyklí ze socíku, že nám vše dají pod frňák, tak to přece nebudeme rozdávat migrantům, jsou to vrahové! - tohle slyší politici rádi, a tak s námi manipulují...
  • ... Simonina palice mě napovídá text a moje palice to všechno řídí :)))
  • ... primitiv "nambr van" má klasický problémek: nechápe, že je dlouhodobě k h*vnu, čau :)))
  • ... a nepůjdu odsud a vždy budu mít poslední slovo, tak pravím já noční Simon :)))
  • ... nikdy jsem si to víc neužíval, že se s nejprimitivnějším primitivem na netu nebavím přímo :)))
  • ... a jsem s velkou radostí pryč, neexistuje důvod, abych se řídil výblitky otřesného póvlu :)))
    • bezcenným povlem jsi tady ty. Prase z chlívku.
  • ... tak kdy a kde, zbabělý kriple?
    • Ty jsi ale opravdu nechutný prase.
      • ... omyl, na primitivní trosku jako ty nemám ani omylem, bav se dál se sobě rovnými blby :))
  • ... moc chci umučit nejzbabělejšího kripla, se kterým se již o ničem jiném nebudu bavit :)))
  • fanatizmus a ignorantství tady podporovat nebudeme.
    • pokud nějaká vláda sem natahá na příkaz eu musulmany je už pozdě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit