Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kařdý soudný lověk by měl s článkem souhlasit.Jenom nenávistný pravičák( omlouvám se těm rozumným pravičákům) to odsuzuje.Kdyby to dělal na iDnes, tak bych se nedivil, ale na tiscali, kde je převaha rozumných lidí je to drzost a provokace.
  • To Jirik-ty tu tak ješte chybíš-nech si své slabomyslné mínení pro sebe-to co ty prinášíš není k diskusi.Všichni jsme blbí a ty to za nás vyrešíš.Jádro problému jsi ty a tobe podobní.
  • Veliký kus pravdy,který byl ku podivu otisknut.To bohužel v Nemeckých medií nenajdete.
    Problém je s tou dohodou-EU je v podstate Nemecko,trochu Francie a Benelux.Ostatní malé státy prakticky nemají co ríci/omlouvám se+ješte velkopolská ríše/.Jelikož ale Nemecko nemá a ani nemùže mít bez souhlasu USA vlastní mínení a rozhodnutí nevím jak by to urovnání melo následovat.Ono je také možné,že Rusko už ani nebude mít zájem na rozhodující dálší spolupráci s EU protože vidí jak lehce jí lze negativne nasmerovat.A pokud se USA rozhodne neco "urovnat" je otázka koho a co to bude "stát".Dny jdou dále,lidé umírají a státy vedou ùnavné diskuse,den co den nové "šaškárny a lži .V podstate nebude vítez ale všichni už mají pohár!
  • Konečně článek, který je pravdivý a popsal skutečnosti reálně jaké jsou.
  • Co pořád máte s tím Rusem, když nám tanky poslal na zvací dopis Slováka Bilaka soudruh generální tajemník UKRAJINEC Brežněv, a na ambasádě v Praze byl Ukrajinec Červoněnko, od r. 53 vládli v SSSR Ukrajinci a řídili to Ukrajinci, protože kdyby vládli Rusové, tak by se ruský Krym NIKDY nestal ukrajinským územím, což dnes jasně ukázal RUs Putin, protože když se k moci dostali převratem fašisté a USSá tak si rychle Rusové vzali Krym zpět . Takže ukázka vymývání mozků do čista do čista, prostě krádež Krymu by nebyla možná , kdyby v SSSR neměli navrch Ukrajinci. Kdo má sílu ten vládne a ten také provádí velké transakce , což u Krymu bylo zjevné. Stejně tak RUsem nebyl Stalin, ale Gruzínec a s ním vládli opět stejní šíbři -z Kavkazu Bérija, ˇŽid - šlechtic polský z Litvy - Dzeržinskij, co založil pověstnou Čeku, tedy žádný RUS, Tak se už konečně všichni proberme. I v politice je logika, nic se neprovádí náhodně a už vůbec ne velké akce a přesuny. A dnes jsou to opět Ukrajinci, uřvaní a všehoschopní šmejdi, kteří ve vedení převažují - fašisté banderovci a voři v zakoně, co ohrožují EU i celý svět za přispění USSA a EU. .
  • přečti si pořádně článek a jestli neumíš číst tak si ho nech přečíst debo *12*
  • Pekne napsane *2* *2*
  • Prezident Putin řekl něco v tom smyslu: ..Na jadernou velmoc bych si dal pozor... tedy všeobecně, i on sám, a on to dělá. Jeho ministr zahraničí včera nebo převčírem jednoznačně prohlásil, že si Rusko válku nepřeje. Slyšel, nebo četl někdo něco takového z druhé strany?

    Je tedy dobře , že existují v USA jako tento politolog, od Reagana ministr ROberts, lovec ekonomik Perkins, filozof a sociolog CHomský a další, kteří vystupují proti těmto USSá válečným hrátkám a Brusel jako správný vazal USSá jim toto dovoluje na území Evropy, jako by tragických historických zkušeností nebylo dost a Rusko rozhodně po válce netouží, protože na rozdíl od USSá si jí užilo více než dost.
  • Přesně , lepši to snad napsat ani nejde. Ukrajina by měla Rusům sloužit jako nárazníkový stát a ještě bych to doplnil, když ne celá Ukrajina tak aspoň tzv. Doněcká nebo Luhanská republika. Mimochodem na to dojelo naše pražské jaro. Kdyby Dubček a spol. nepřepisovali na jaře 1968 naši vojenskou doktrínu , Rus by tady nepřišel. Tehdy jsme totiž my sloužili jako nárazníkový stát a Rus měl obavy , že o to přijde .
  • Příčiny proč je to na Ukrajině tak jak to je se k uspokojení aktérů „majdanské revoluce“ vzdalují a zůstává stále se stupňující agresivní propaganda zaměřená jedním směrem ta již v Evropě jednou byla. NATO konečně našlo smysluplnost své existence to bylo do této doby dost složité dokládat, že je zde na obranu proti „iránským a severokorejským raketám“! Nemělo do čeho „píchnout“ ale konečně sláva prozřetelnosti náš nepřítel je Rusko „jestřábi“ si oddechli. Kdepak starost o lidí řeší se jiné „vysoké mezinárodní cíle“ na obyvatele východních oblastí Ukrajiny nikdo nebere zřetel nemluví se o nich pouze o nějaké celistvosti státu. Za kolik desetiletí se můžou ucelit mezilidské vztahy mezi východní a západní částí Ukrajiny když po občanské válce zůstanou mrtví, zranění a rozbité východní regiony. Porošenko, USA a mírumilovná EU budou slavit? I mnohým zdejším pisatelům nejde o lidi strádající konfliktem vyjadřují pouze nenávist k Rusku jiný vjem nepotřebují!
  • Přesné, srozumitelné a logické.Není k článku co dodat.
  • Hele Kristiáne, neměli bychom zavřít oči !
  • Ukrajinci - voři v zakoně Porošenko, Achmetov, Kolomojský, Tymošenková, Jaceňuk, Kučma, Janukovyč a další nechtějí žít jinak, protože nakradlil svoje majetky na úkor Ukrajinců , prodali dokonce jednu osminu Ukarjiny Číině a peníze opět ukradli a nyní mají strachy o tyto nakradené majetky a svoje bankovní konta plná nakradených peněz, takže o jaký jiný život jde - v bankrotujícím státě, kam se slátla další bankrotář, který si svoje trilionové zadlužení jde řešit právě do tohoto zbankrotovaného státu zvaný Ukrajina.

    Lidi - tedy Ukrajinci jsou jim akorát dobří k tomu aby svoje majetky udržely za každou cenu a bankrotáři USSá svoje sdluhy řešili válkou v EU, daleko od svých hranici, jako to provádí i na tom BLízkém východě.

    Tento článek, je stoprocentní pravdou a to prostě nemůže Tečka , co si nyní dal nick mjr. Zeman spolknout. Srážka s bl-cem - pane Werich - to je prostě síla.
  • Už jen ta blbost, že Ukrajinci vymění zloděje Janukovyče za ještě větší zloděje, kterým to Jaéhnukovyč, Kučma, Tymošenková, Juščenko umožnili a kradli ručkou společnou a navíc kolaborují a využívají ve svých soukromých gardách fašisty banderovce- Porošenka , Kolomojského, Achmetova a další šmejdy.

    To je proti logice zdravého a proto je toto jasná ukázka hodně shnilého a zrůdného ve státě ukrajinském. a navíc tím ohrožují tito mentálové Evropu a celý svět za přispění j-elit v Bruselu a USSá ve Fashingtonu.
  • Rusové zastavením dodávek plynu nikdy nevyhrožovali. Veškeré problémy s plynem jdou na vrub Ukrajiny. Pokud bude mít Evropa problém s dodávkami, zase to bude práce Ukronů.
    Změna postoje Evropy by mohla přijít jedině výměnou stávající tragikomické politické scény. Nic takového není na obzoru. Nečekejte tedy žádné vítězství zdravého rozumu. Evropská prdoláskařská politická sekta nechá raději zruinovat evropskou ekonomiku, než aby se začala chovat racionálně. Všechno zlé je k něčemu dobré. Evropa stejně funguje jenom v uměle natahované agonii. Kapačky vedly právě z východních trhů. Pokud se kapačky odstřihnou, umře pacient, který je fakticky dávno stejně mrtvý. *7*
  • Nelži tečko - a neber si do své nevymáchané a prolhané pusy mjr. Zemana, protože Ukrajinci pod USSá-NATEM a EU nebudu žít lépe , jen jinak, tedy ještě hůře, než si dnes dovedou představit., neboť vyměnili makrozloděje Jankuviče za gigazloděje a navíc vor v zakoně Porošenka, Achmetova, Kolomojského , kteří se navíc zrůdně spolčili i s fašisty banderovci a to s izraelským občanstvím, což je bomba už sama o sobě - atomová. To by si jistě lovec nácků po celém světě z Izraele se dnes nestačil divit a všichni co v koncentrácích vylítli kominem kam až do na té Ukrajině za splupráce s USSá došlo. HNUS.

    USSá by nikdy nesnesly vojenské základny Ruska, Číny nebo dříve Waršavské smlouvy na území Mexika a Kanady, ani Kuby, což jasně dokázali v 60 tých letech, kdy je tam umístil nikoliv RUS, ale UKRAJINEC CHruščov a byl z toho hurónský řev a museli tuto základnu a rakety stáhnout, tak tu pořád nelži, nemáš šanci - tečko - topnácku.

    . USSá dělaly a dělají tolik svinstva, že každý inteligentní a rozumný člověk to pochopil, našel si informace na internetu a není ochoten akceptovat tvoje demagogické lži, za které jsi tady placený - Jidáši - tečko.
  • Kam se ztratili??? Ti co byli za komancu nejvetsi a nejhorlivejsi bojovnici proti USA jsou dnes nejvetsi bojovnici za USA. Jsou to proste milovnici totalit *1* *1* *1* a ve jmenu " koho chleba jist,toho pisen spivej si drzi sve jiste" . *1* *1* *1*
  • I když se to všem líbit nebude, tak článek je napsán realisticky, výstižně a bez emocí.
    Vláda vč. římajíciího Porošenka a Západu by konečně měla přijmout realitu.
    Konečně jeden normální názor a článek.
  • Jedni si ohlídají Ukrajinu, jiný Irák. Nevim, proč je kolem toho tolik mediálních canců?
  • Problémem je ovšem paměť. Nejvíce komunistů bylo v Praze a dnes (to je záhada) je tam nejvíce milců Ameriky a fandů TOPky. Čím to může být? Nejsou to ti stejní oportunisté - tedys přesně vyjádřeno PROSTITUTEK A TO ZA KAŽDÉHO REŽIMU. TO byli ti, co si po r. 68 při prověrkách oni i jejich rodiče sypali popel na hlavu a křičeli - my jsme byli pomýlení a dnes řvou - s USSá na věčné časy a nikdy jinak, zpívají písničky opěvující USSá, jejich radar chtějí mít v Brdech, USSá základny a "demokrticky" nám nedali ani možnost referenda o vstupu do fašistického a teroristického spolku s názvem NATO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit