Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Mají být veřejnoprávní média pod kontrolou politických stran?"
    .
    Nevím jestli politických stran, ale určitě pod kontrolou někoho, kdo zaručí vyváženost a objektivitu médií, protože to, co nám média předváděla v uplynulé době ohledně "uprchlíků" (správně - nelegálních migrantů) nemělo obdoby. Absolutně nevyvážené, záměrné zkreslování, zatajování a cenzura. Takže udělejme cokoliv, aby si toto nestoudné "informování" příště veřejnoprávní média dovolit nemohla a když dovolí, tak ať dostanou tvrdé postihy!
    • Právě proto musí být odpolitizována. Samozřejmě, že Babišovi se to nelíbí, to by byla pohroma, kdyby ho média nechválila, ale konečně pravdivě onformovala o jeho podlých praktikách.
      • Ubožačko. Právě tohle mu umožní stát se dominantem v mediích. A nejen jemu. Všem, co na to "budou mít".
        • takže z diskuse vyplývá, tento problém nemá řešení. A nebo má..... zákaz reklamy. Copak je naše společnost je tak prohnilá. Asi ano. Principy existence u nás :
          lež,
          pokrytectví,
          bezuzdná korupce,
          jediný bůh - peníze,
          potlačování národní identity,
          nátlakové profesní skupiny atd.
          • Právě proto je potřeba dát v mediích možnost všem a postavit tyhle zprofanované pdpůrce přímo proti sobě, aby se veřejně porafali mezi sebou. Národ pak pozná kdo je kdo.
  • Pamatuji televizi ještě za Zelenky. Ale takovou ideologii a zkreslenost jsem ještě nezažil.
    ČT je stát ve státě vydávající vlastní morálku s vytvářením neexistujících nepřátel, podporující
    teroristy, protože obhajuje politiku těch kteří vyzbrojují.
  • To by bylo fajn, pustit si zprávy na ČT a dostat seriózní informace, místo těch něčích názorových zvratků prezentovaných jako jediná, neochvějná Pravda s velkým P.
    Ale pokud jsem pochopil správně, všehoschopná/neschopná matička EU tohle nebude chtít dovolit.
    • matičku EU nech bejt to je náš bordel a až nebudem v NATO tak teprve procitneš troubo troubící put put put.
    • Jako sen velmi hezké!
  • Odpolitizování je nutností a převedení ČT pod státní rozpočet obrovskou nutností! V Čt existuje střet zájmů ČT a politických stran - proto je nutné převedení ČT pod státní rozpočet a snížení dotace ČT tv. poplatky !! ČT střet zájmů prokazatelně svým jejdnáním předvádí! Vyhodit současné vedení a současné moderátory ze zpravodajství. Veřejnoprávnost musím být plně zajištěna různorodostí zvaných hostů a všechny politické strany musí mít možnost stejného časového llimitu. Není možné, aby suostavně vystupoval "expert na všechno" Kalousek a pod.
  • to je recept na ČT! Chátra si dělá co chce. Pořád nám naděluje všeználka Kalouska. Nikdo mu nedá tolik vysílacího času jak ti, na Kavčích horách. Nebo co se týká posmívání se prezidentu republiky. To jim jde. Tak jo hoši. Zkuste to za svoje. Mi se nechce přispívat na reportáže z oblastí kde je nám všechno ukradené - ale ČT tam vyšle reportéra. Nechce se mi přispívat politickým kutilům.Několik let už neplatím těm vykukům poplatek.Takže tudy vede cesta k usměrnění hajdaláků.
  • Stalingrad
    ŽE BYCH ŠEL ÁÁÁŽ TÁÁK DALEKO A ŘEŠIL ODPOLITIZOVÁNÍ A JEŠTĚ NAPŘ.ČTV 1,2,24 ....V prvé řadě jsou stále placeni diktátorsky nařízeným měsíčním poplatkem od občanů a z daní občanů !!! To bylo keců,slibů a pindání,že nebudou na ČT reklamy,bude apolitická atd. a skutečnost-reklamu ti povaleči a zloději cpou i do předpovědi počasí !!!! Nedávno jsem jen tak koukl v 18:55h -a že zprávy a počasí a šup-hned je tam reklama na kávovar !!! A jak sliboval Zeman,že bude prezident dolních 10.000.000 občanů,tak proti nim za tlačenku podepíše kde jaký zhovadilý gestapácký zákon-porušuje Ústavu ČR-kde jaký úředník,policejní komando může kdykoli si zamane do domu,bytu-kotle,komíny,kontrola uhlí....občan nesmí dle své vůle zacházet se svým majetkem-po zaplacení a uložení RZ nedostane zpět ani kačku a ještě musí hlásit každý rok kde je vozidlo-majetek a k čemu slouží....a takových prasáren by se našlo.....takže lžou jeden vedle druhého ...ostatně co byla NSDAP a co je ČSSD--národně socialistická.....a sociálně demokratická,k tomu Ádovi mají tedy vééélmi blízko !!!!!! *12* *12*
  • Tady už se nám kontroluje všechno. *14*
  • Prosím, čtěte pozorně ten článek: Odpolitizování znamená oslabení soupeřů Babiše - tedy dnes vládne ČT klika, která určuje politiku - v tomto případě namířenou proti Babišovi a zejména prezidentu Zemanovi! Všimněte se, že zprávy o p. Zemanovi nikdy v ČT nejsou prvosledové!!
    • No ty si roura von jako na hradě sedí redaktor čt a na financí kolega?Prvosledové měly být když měl virozu a měl ten večer se sbalit i s ansáblem hulka mynař ovčan a ject do chlíva na Vysočinu.A bureš toho ani Slováci nechtěj.
  • Samozřejmě, Kalouskovu TOP09 vnímá každý inteligentní člověk jako olověnou kouli se kterou kdo bude jakkoli koketovat, tak půjde nemilosrdně ke dnu! Nicméně ODS, je rovněž pro slušné lidi naprosto nevolitelná. Přeji pěkný den.
    • A to maj volit komouše socany nebo dsss ci nenažrance bureše?Netvrdim že jsou bez chyby ale určitě je tam víc inteligentních lidí než v mase tkzv .dělnických stran.
  • Pouze úplný blbec by se dal do spolku s Kalouskem,který každou stranu stáhne na samé špinavé dno jeho špinavé politiky,kde se sám rochní jako prase víc než 20 let. Kalousek je dávno odepsaná politická nula.Jediná ČT to ještě nepochopila a dává mu stále prostor v nějakém tom štěku každý den,skoro v každém pořadu,mimo počasí ....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit