Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravidelně bleju a zvracím, když se domů z ruské fašistické ambasády vracím. *11*
  • Tapetky tapetky tapety!

Hell yeahhh *14*
  • Tvůj Putin je usvědčený lhář kterému už nikdo nevěří ani pozdravení. *15* *15*
    Měsíce ten šašek zapíral ruské okupanty na Krymu. až pak přiznal že to jsou ruští vojáci.
    Kudy chodil, tudy lhal a Putin se jmenova. *2* *2*
  • Miloš Zeman je náš prezident. Máme na něj tlustý svazek.
    Kdyby neplnil příkazy Kremlu tak mu dáme do hruškovice polonium.
  • Mrtvej ruskej komouš, dobrej ruskej komouš.
  • Smrdíš tu pořád pod 20 jménama, zlej BTw hrdino Putine trolle.
    Pořád stejný čapisrálovej a semjonovej slovníik tě vždy prozradí.
    Hraješ dvacet lidí ale dvacet lidí nemá stejné fráze. Jsi odepsaný ruský šašek.
  • Ano jsi lhář a navíc jsi i zloděj nicků a jmen. Jsi prostě ruský grázl zlej BTW trolle,
    čapisrála Semjony a další neexistující figurky, které tu tvoříš si strč za rudý trenky.
    ty se debaty needožaduj. Ty totiž debatovat neumíš,
    na neruský názor reaguješ kradením nicku a gayínkováním. Tak debata nevypadá hlupáku
  • Já tu už měsíc nebyl. Tak zas nevymejšlej hovadiny slípko. *7*
  • Koukám, že ti ten tvůj sr.č šapitóó tají základní informace, které jsou už dnes známy po celém světě. Jenom babrákovy ližprdelky vědí velký kulový. *15*
  • Jsem tak blbý, že zpochybňuji výpovědi přímých účastníků tohoto barbarského masakru, viz článek.

Co nadělám, jsem holt lhář Čapisrál. *14*
  • rusák není utlačovaný. Prašivej fašistickej rusák napadá a utlačuje svoje sousedy.
    V tom je problém,. Proto na tvé rusáky každej plive. Jsou tu zrůdy a prasata
  • Opolčence a utlačovaný ruský národ já podporuji úplně všude, zvlášť tam, kde se nachází koncentrace debiloidních kr.ténů jako jsi ty, slípko. *15* *15*
  • Na smetišti dějin skončil jen váš chcíplej Rubl. Ho ho ho. *2* *2*
  • Ty kradeš Simoně nick a jméno celé měsíce.
    Tvoje vlastní medicína ti nechutná? tak jí nepodávej druhým, ruská zlodějská špíno.
  • Tvoje kvoky mě nechávají chladným. Máš holt jenom ten kousek dvorku a kurník, tak kolem sebe sekáš vztekle zobákem. Muhehe.
  • Nekraď nick, ty mamrdóólská íííčo!!! *16*
  • Jsi ubožák a zbabělec zlej trolle. Na víc ty ruskej smradlej kriiple nemáš.
  • Když zastřelíte komunistu tak se nedopouštíte vraždy ale dobrého skutku,.
    Komouši jsou totiž největší vrazi a zloději. Navíc vlastizrádci placení ruskem.
  • klik klik klik
    už su zase multinick *14*
  • Mao a Stalin v počtu vražd překonávají i Hitlerův režim ty ruská špinavá zrůdo.
    A co hůř. Mao i Stalin vraždily své vlastní lidi po milionech v době míru!!!!
    ve jménu rudé utopie a z paranoie. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit