Přejít na výpis diskuzí
Proč se zrovna Francie stala terčem teroristických útoků
14.11.2015 | Dalibor Olšanský
252 příspěvků
-
jestli Fr hledalo důvod proč vtrhnout do Sýrie tak ho mají
-
Jdi se léčit Ivane.
Ty sám jsi semjon. Protože jsi tuhle postavu vytvořil. A to tak že jsi zkomolil
moje holčičí jméno Simona.
Jsem mladá holka a jsem ráda že se užíráš vzteky a závistí. NULO *5* *5* -
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386411-atentatnik-se-syrskym-pasem-prosel-do-evropy-jako-uprchlik-pres-recko.html
-
Ouchyl Semjon Gayínek je, nejen starej hnusnej opruzenej chlap, ale ještě hrozně tlustej!!!
-
Jak imigranti oplácejí Británii za azyl
Místo aby se imigranti učili anglicky, chodili do veřejných škol a všemožných kurzů, které stát a město pro ně pořádá, a začali pracovat a společnosti vracet, flákají se na ulicích a v ganzích otravují život slušným lidem. Když došlo ke snižování veřejných rozpočtů a k šetření, a snížily se sociální dávky, začínají nahlas křičet, jací jsou chudáci.
Násilníci jen rabují luxusní obchody s drahou elektronikou a šperky. Mají hlad? Ne. Nemají. Ó, kde jsou ty doby, kdy chudí kradli jídlo, protože měli hlad? Kdy Jean Valjean byl odsouzen do káznice za krádež pecnu chleba pro hladové děti. Jakou sazbu dostanou tito násilníci?
Dnes jsou mladí imigranti (ale i původní obyvatelé) pod silným tlakem reklamy a chtějí mít vše, jako většinová mládež - i bez práce a mzdy. Když to nejde jinak, tak to ukradnou či uloupí. Výrostci totiž loupí i ve dnech na ulicích - okrádají kolemjdoucí.
Chovají se jako primitivní zvířátka. -
Islamizace Evropy úspěšně pokračuje.
-
Francie se svojí vojenskou angažovaností též zasloužila o pád Libyjské džamahírije, saddámovského Iráku a nyní chtějí zlikvidovat jedinou jistinu v Sýrii - B. Asada. Francouzi participují na své destrukci mj. i tím, že důsledně uplatńují merkelovskou zhoubnou politiku v (ne)řešení uprchlického problému. Merkelová vítá všechny uprchlíky i s teroristy v Evropě.
-
Putin. Je to mladá provokatérka ale proto jí nemusíš nadávat.
-
Chudák! ale proč se s ním potom pelešíš zlej BTW Gay Rybanno trolle *15* *15* *15*
A naklikej si zase 1000 bodů za vteřinu. Podvodníku s hlasováním.
Já jsem pěkná mladá holka Simona *5* *5* *5* -
Proč Francie? Protože je tam největší koncentrace muslimáků v Evropě.
-
Ouchyl Semjon Gayínek je starej hnusnej opruzenej chlap!!!
-
Zalez debjile, v makovici máš vymleto...
-
Simča, stará babka v pamperskách se namalovala.
To je marný. Babko. Z ojetého trabanta už také nikdy mercedes nebude *1* -
Tak tvého kamaráda Semjona pozdravuj ju. Zlej BTW Rybano Gay multinicku trolle *2*
Já jsem holka Simona. a jsem ráda že se užíráš závistí. *5* -
Ouchyl Semjon Gayínek jde do práce!!!
-
Takže kdyby vystříleli 10 bordelů, tak si dám jako profilovku vulvu :-PP
-
Simčo, tak dej pozor ať ti nenastydne tvůj pracovní nástroj. pipinka. *3*
-
Proč do Izraele, co bych tam dělal? Narodil jsem se v Čechách a tady je moje vlast.
-
Ano, ale západ ten paskvil zorganizoval a začíná ho taky praktikovat. *1*
-
Takže zase za týden dědečkové. *14* *14* *14* *14* *14*
Namalovala jsem se. Oblékla jsem si červené kalhotky. černé punčocháče a černou
minisukni. černou koženou bundičku a páááni - já jsem tak krásná Pussy, *14* *14*
Pane tiradore jsem dojata. Máte strach abych si nezapoměla vzít antikoncepci.
Pokud chcete provést ve vaši ložnici hloubkovou kontrolu tak dejte vědět ju. *3* *14*
Zlej trollíku a co ty? Kdy už pro Pussy postavíš kurník? Na chodníku už je zima. *2*
Pa. Na Vánoce bych chtěla vibrátor v podobě Brada Pitta. *14* *14*