Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erdogan podporu zahraničních Turků využívá k tomu, aby Evropu rozvracel. "Vyzývám Turky, své bratry a sestry v Evropě. Nemějte tři, ale pět dětí… Místo, kde žijete a pracujete, je teď vaší vlastí. Nárokujte si ho… To proto, že jste budoucností Evropy," citoval tureckého prezidenta deník Hurriyet.

    Tak to je masakr, konečně musí být každému jasné, o co Erdoganovi jde *16* *16* *16*
  • Za vše může evropská vláda v Bruselu s lídriní Merkelovou. Už před rokem jsem zde psal, že Turkům se nesmí věřit, že to jsou pouze vyděrači a že nesmí dostat ani euro. Vyhozené miliardy do Turecka měly být použity na ochranu hranic EU. Ještě že v EU (i mimo ni) státy které ostrahu vlastních hranic vzaly do vlastních rukou a postavily ploty a zátarasy. Teď se najednou budou hodit. Pamatuji si řvaní europokritců proti stavění těchto plotů. Vyházet celé vedení EU i s celým europarlamentem a vystoupit z EU dokud je čas. Protože EU vedou slepí nesvéprávní blázni.
  • Turci se do Evropy pokoušejí proniknout už celá staletí. To dnes vědí i povrchní znalci školního dějepisu. Jenom unijní pseudopředáci jako by to nevěděli. Turci se teď skamarádí se svými starými nepřáteli Rusy, vystoupí z NATO, čímž tato obranná organizace bude muset Turecko opustit. Pustí do Evropy své bratry slimáky, Turci se tu začnou množit a Evropa bude ještě ráda, když ji veliký ruský Bratr znovu osvobodí, aby tu mohla být zase ve školách povinná ruština. Jen naprostý ignorant tu může pořvávat Refugees welcome, ostouzet země, které si takové jednání nedají líbit, protože vidí dostatečně dopředu a vyhazovat peníze na podporu islamizace Evropy místo aby je dával do budování kulometných hnízd na hranicích. Tupí d.o.b.r.o.s.e.ř.i jako by nechápali, že pomáhat je správné, ale v místě konfliktu, nikoli ve výkrmně parazitů. Někdy si myslím, že je nejvyšší čas vyčistit tento Augiášův chlév od všech bezcharakterních tupců a začít žít normálně. Bože, kam už mne dohnala hloupost a bezcharakternost politických kecalů!
    • Proto je třeba vliv Turecka eliminovat.Vstup do EU jim nepřipustitt,imigrantům vytvořit hráz mimo Turecka.Z NATO je za vydírání vyloučit.Pokud se spojí s Ruskem,sankce přesunout i na něho.Snad pak Turecko pochopí,zda je Rusko bližší než EU.
  • Begi
    Jestli ono to Turecko se ve velké většině také nenachází mimo Evropu. A s tím je spojeno i náboženství a díky historii i mentalita obyvatel.
  • Sledovali jsme se ženou Angelu v přímém přenosu, jak k nám zvala muslimy a ťukali jsme si na čelo.Jak je možné, že ti,kteří by měli mít nejlepší informace tak jsou totálně mimo mísu ?Tehdy se začal odpočítávat konec staré dobré Evropy.První zlom nastal 11.září, třetí už bude znamenat konec.Jediná šance je za každý ,i třeba jen slovní, náznak vedoucí k vyzývání k boji proti našim hodnotám ihned přistoupit k deportaci do země původu a u lidí s pasem evropského státu ihned soudit a zavřít.Tady se nejedná o porušení svobody slova,ale o výzvu k teroristickému činu.Dokud tohle naši politici nepochopí, budou nás nadále vraždit bestie, kterým není hodnota života ničím.
    • Mám stejný názor a dávám desetkrát souhlasím.
      • Když se rozohním tak si dávám i 20 souhlasů *1*




        WOW !!!
  • Už jsem přispěl k otázce,zda Turecko patří do Evropy.Jen jsem chtěl dodat,že si Evropu imigranty nemůžeme nechat rozvracet.Pokud teroristické akce z řad přistěhovalců budou pokračovat,vysídlil bych je zpět do země původu.Časovým punktem pro odsunem postižené by byl rok,kdy Evropa těmito akcemi ještě netrpěla.Ať táhnou domů,když si dobrodiní neváží.Ať si doma udělají pořádek,byť to nějaký čas potrvá.Evropa prošla také válečným a vražedným vývojem.Historie posoudí,zda to bylo nutné.Ale na milionech obětí vybudovala to,co dnes milujeme.O to se nemíníme s ekonomickými i politickými imigranty dělit.Buď nám jejich příchod bude vyhovovat a oni se přizpůsobí nám nebo ať si táhnou zpět.Litujeme jejich obětí,ale mohou si za ně sami.Litoval někdo mrtvoly států Evropy při jejich prodírání ke svobodě a demokracii?
  • To byl ten začátek snahy nesnižovat, ale navyšovat počty Evropanů přísunem migrantů. Jak bláhový počin. Místo toho, aby nenažraní politici vlád jednotlivých členů aliance, místo svého rozhazování soustředili finance na zvyšování počtu obyvatel díky prostředkům pro rodiny a matky, tak volili tuto nesmyslnou apokaliptickou cestu pro vyhubení Evropanů.
  • Evropa od dob Charlese Martela, který v (už) 8. století vyhnal muslimy za hranice Francské říše, vyrůstala na křesťanských základech. Křesťanská a židovská kultura bylo to, co udělalo Evropu tak vyspělou a tak silnou, jakou je. Hloupostí europoslanců není věta "EVROPA VYROSTLA NA ZÁKLADECH JUDAISMU A KŘESŤANSTVÍ" součástí preambule zakládající listiny Evropského společenství/Evropské Unie. Muslimové na tomto území nemají co pohledávat. Včetně Albánců, Kosovárů a Makedonců. Území Malé Asie a severní Afriky není zase tak hustě osídleno, aby je tam nebylo možné vystěhovat. Území okolo Cařihradu k Dardanelám a Bosporu musí být osídleno rovněž Evropany.
    • ... ostatně, to sami Turci praktikovali na národnostních menšinách na svém území - známé je vyvraždění cca 1,5 milionu Arménů v letech 1915 a 1918 právě Turky! Jde o první jednoznačnou genocidu, zaznamenanou v historii! Viz též pojednání rakousko-židovského spisovatele Franze Werfela "Čtyřicet dnů" (v originále Die vierzig Tage des Musa Dagh) z roku 1933, jeden z prvních románů tzv. "literatury faktu" (neboli "non-fiction")
      • muzikant
        Před tím je genocida na balkánském obývatestvu- Srby, Bulhaři a Řeky. Podle statistik by byly ted Bůlhaří 80 milionů, nebýt 500 let pod tureckou okupací.
        • 80 milionů Bulharů? No, Pán Bůh s námi a zlý pryč!
  • Tedy je potřeba těch 8 milionů Turků vyexpedovat zpátky do Turecka.
    Kdo nemá na Orientexpress tak ať jde pěšky.
    Dvakrát se cpali až do Vídně. Pradědové je naštěstí 2x šupem vyexpedovali. A věděli proč.
    Mamá Merkeloá patří do blázince! *16* *16* *16*
  • Turci nepatří do Evropy,protože se nezřekli ortodoxního islámu.Nadějný byl pokus osvíceného vůdce Ataturka.Jeho navádění Turků do náruče civilizované Evropy vydrželo několik desetilet,když po jeho smrti byla ještě nějaký čas garantem pokroku a demokracie armáda.Ale právě nástup Erdogana k moci tento trend utlumil,islámismus se stále více i politicky prosazuje a toto náboženství v Turcích probouzí pod kůží zadřenou tradici.To vše(plus despotické manýry prezidenta) hovoří pro vítězství Erdogana v blížícím se referendu.Je možná tušeným štěstím EU,že se hovory o přiblížení Turecka prodlužovaly až do jeho "vybarvení".EU se musí opřít především o sebe a USA a nečekat vstřícnost labilního člena NATO.A to i v dalších evropských a světových problémech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit