Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je stejně totalitní a diktátorský jako ten zdejší. Nemůžu Číně odpustit její okupační manýry v Tibetu, ovšem pravdou je, že pokud by místo svého komunistického režimu instalovali zdejší kleptokratickou parodii, měli by z deště pod okap.
  • Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Podle projevu a obsahu jeho příspěvků to typuju na mladého člověka, který s obtížemi prolezl nějakou soukromou střední školu a podařlilo se mu získat zaměstnání placeného provokatéra na diskuzích. Tuhle agenturu nebo institut založil už před léty Vít Bárta, jestli to vede dál nebo už někdo jiný, to je nakonec jedno. Tečka moc inteligence nepobral, je tady už profláknutý, schovává se pomalu už za stovku nicků, nicméně je okamžitě identifikovatelný, protože tak hloupé příspěvky není schopen zplodit nikdo jiný. Jiná otázka je, proč ho i nadále zaměstnávají, když je všem pro srandu.
    ..
    • K věci soudruhu nebo jen potřebuješ ukázat co v tobě je?
  • jak tak na to koukám, tak Tiscali je taky plné sovětských rozvědčíků na dovolené. *12*
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému s jiným názorem. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů, vystupujícím nyní pod nickem Smrt komunismu. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba a pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou...
    Výrazným znakem imbecila Tečky jsou hlavně patologická rusofobie a zemanofobie a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" nebo „rusofašisti“ a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" atp. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité slinty, vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát a zasírat diskuze pod několika nicky. Jako poslední výkřik svého zoufalství nadává do komunistů a rusofilů a nakonec použije nick oponenta (oponentů), pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité několikanásovné plusy nebo mínusy u příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Alenka, Magda, Petr, Milan, Anna T., Karel, střelec, Putin, Sergej, IIdigó, Kočičák, jiřik atd. Rád použije místo nicku část textu. V poslední době si velmi oblíbil nicky "Hmm (inkognito)" a Herman.
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas...
    • Ty jsi komik, psát toto o "někom druhém", ale přitom o sobě. Máš li problém, diskutujme jako registrovaní-inkognito. *12* *16* *12* Bude to ihned vyřešeno, krádeže nicků nebudou možné. *12* *12* *12*
    • Funguješ jako Václav Klaus.. Já s těmi dalšími, tebou popsanými nic nemám..... Klaus si vytvořil skupiny, kam své oponenty zařazoval... třeba Pravdoláskaře..... nepleteš si trochu rusofilii a rusofobii... protože v tvém pojetí to jde proti tomu, co píšeš... *3*
  • Každá říše jednou končí jako Římská, Německá třetí, Čingischánova atd. nyní je na řadě USA, oni to dobře vědí a kopou kolem sebe jako ta kobyla co zdychá!!
  • A co jako? Tohle je přece výhradně interní věcí Číny, ne nějakých odkundesů z Kocourkova, kteří mají sami doma bordel jako prase!!! *1* *1* *1*
    • Jasný důkaz jak se USSá do všeho montují a strkají všude do záležitostí svrchovaných států svůj odporný frňák a špinavé pracky od krve.
  • A od tohoto roku se budou mít ještě daleko lépe,protože získají opravdu opravdu značnou část ruského trhu.Jo kdo umí ten umí.
  • Sókratés kulturní rozmach Athén obdivoval. Nutně si však kladl otázku, zda se společně se zvelebováním města stává člověk lepším. Dospěl k názoru, že pouhé bohatství a urozenost bez hlubšího vědění netvoří dobro, ale samé zlo.
  • Palec nahoru, neumožní nějakým zjebům rozvracet stabilní stát.
    • Přesně tak Číňané moc dobře vidí jak to všude dopadlo, akorát rozvrácené státy ve válečném stavu a jeden majdan už Číně USSá připravily v r. 89 na nám. Nebeského klidu , kdy podplatili disidenty a studenty , kteří tam řádili stejně jako na majdanu v Kyjevě USSá podplacení šmejdi, pořád stejný scénář. Mladí vzdělaní Čínané to dobře ví, a podle průzkumu o nic takového dnes nestojí, mají se dobře a dokážou správně analyzovat a vyhodnotit situaci ve světě, což podle posledního průzkumu zasadilo tvrdou ránu fašisticko-teroristicko-diktátorským USSá - Bilderbergu.

      USSá chce rozbít Čínu tak, jako to provádí všude po světě - viz Perkins - lovci eknomik, uvést ji v chaos jako všechny státy kam šlápne a Tibet potřebuje jako strategické vojenské území, které tuto pozici má a mniši jsou jen zástěrkou, Tibet je pro USSá, čínským Kosovem a USSá NATO tam chce mít svoji základnu. a tak se tomu dá obal - boje za lidská práva a svobodu , demokracii - a kde je demokracie v Kosovu? USáci ukradli toto území Srbům, vyhnali je, proto také válku v Jugoslávii USSá rozpoutaly - rozděl a panuj,využily k tomu kosovsko-albánskou teroristickou organizaci i s bojovníky Al-Kajdy v jejích řadách a dosáhli svého - postavily v Kosovu největší vojenskou základnu USSá - NATA na jinu Evropy a v symbioze s UCK teroristy a CIA vydělávají miliardy na pěstování makových polí v Afgánistánu, jeho nerušený transport do Kosova a zde výroba drog, které prodávají do celého světa. To je ta demokracie, svoboda lidská práva made in USSá. v reálu. Proto proběhla válka v Jugoslávii, proto bylo ztrestáno Slovanské Srbsko a bylo jim USSá sprostě ukradeno jejich historické území a většina USSá pohůnků tuto krádež uznala , i ČR v čele s Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu na rozdíl od Slovenska, Španělska a ještě dvou států.
      • Ano, vše je pravda. Nyní se snaží zničit Rusko. Majdan se jim tam nepovede udělat. A tak je špiní a dávají sankce. Kdyby se jim to podařilo, tak se Rusko přiřadí k těm státům jako je Irák a další. Dokud USA budou dělat tu svoji zvrácenou politiku, tak klid nebude a při nejlepším bude studená válka. Ta vlastně už je. My máme štěstí, že lidi volili Zemana a ne knížete. Volili jsme menší zlo. Podle knížete musíme něco obětovat pro svobodu. On obětovat nemusí nic. Ale pro jakou svobodu? Pro blaho USA? A pro jejich nové základny u ruských hranic?
        • Není vám líto, že sověti odešli z tohoto prostoru..? to bylo svobodné kšeftování.... elektronika.... goluboj benzin-lepší než tehdejší náš Super. Po tom je vám asi soudruzi smutno.... bylo jasné, kdo je nepřítel a kdo přítel....Nemuseli jsme se rozhodovat, nenesli jsme žádnou odpovědnost. A teď tady čtu , že jsme zvolili menší zlo... Vždy volíme totiž menší zlo,... proč ale nedokážeme zvolit dobro? Proč? Pro dobrou věc se musí i někdy strádat.. kdežto zlo jde samo chlapi...
      • Každý se rozhoduje podle své svědomí, své vůle. Ale je to opravdu Tvoje svobodná vůle? Na co jsi odkázaný Modrá číno"_ Na informace z netu a z tisku a z televize... a na takovéto obskurní diskuze, jakou tady vedeme. Informace jsou filtrovány, účelově překrucovány. Viník bývá často označen a nenávist a napětí se stupňuje. Asi jsme zapomněli, že jsme svobodnými i k dobru někdy náchýlenými lidmi....
    • Co myslíš, ty, s tím palcem nahoru...kam bys v Číně patřil...? Dokážeš si představit, Když bys patřil k těm druhořadým, jak by s ti žilo? Bez možností sebevyjádření...to je docela hrozné. Je to v pořádku, když rada nebo nejmoudřejší nejvyšší rozhoduje o tom, kdo ještě ano a nebo kdo už ne.? Připománá mi oi naše bolševické období, kdy komise dělali do kultury, do přijímacích řízení na střední a vysoké školy..kde si říkalo, tenhle a no, tenhle u ž ne... Rozhodovali lidé, bez vzdělání. Píší to aniž bych se chtěl někoho dotknout, protože jsou také potřební v jiných-manuálních profesích. Ale pokud ti toto nevadí je něco v tobě špatně. Možná jsi ale byl v takovéhle komisi..
      • Rozhodoval vzdělaný Štrougal proti méně vzdělaným, ale byla to přetahovačka.

        Ovšem Mengele byl také vzdělaným, takže vzdělání ještě nic nereší, pokud nejde ruku v ruce s charakterem a morálkou a nám dnes vládnou nikoliv schopní, ale všehoschopní a to je cesta do pekel. Mudr. Hnízdil a Američan, který se tím zabýval tomu říkají Hadi v saku, aneb psychopat jde do práce a rozhoduje o osudech lidí. a je dokázáno dle studie, že takovýchto psychopatů ve státních správách a ve vládách i parlamentech je více a jsou mnohem agresivnější než psychpati v USA věznicích proto také ve světě podle toho vypadá. a všude to má jednoho společného jmenovatele - USSá - Bilderberg - Wall Street. .
        • Záleží, do jakých služeb tu vzdělanost propůjčíš. Do lidství nebo do sobectví? Ty studije znám. Ale zapomněl jsi jaksi na to, že v totalitním režimu nemáš moc šanci psychopaty korigovat. Rada, strana vláda rozhodla. Demokracie Ti to umožňuje aspoň volbami a Ty se se svojí svobodou , se svobodně rozhodneš, kde je dobro a kde je zlo. Pokud vznikne rada, komise, strana, která ti určí, co je Tvé dobro a kde už končí Tvoje svoboda.... je něco velmi špatně. Nevím, v am. věznicích, ani v nějakém parlamentu jem nebyla, tak nemohu tak zasvěceně o daném problému psát jako Ty. Ale vzpomeň si na 50 sátá léta u nás, kdo nám vládl. To byli devianti..!!! kde jeden druhého vraždil pro upevnění své moci -čistky v politice, politické vraždy, vraždy názorových oponentů, vystěhovávání lidí ze svých obydlí. Ještě něco... do roku 1968 by se dalo ještě věřit tomu, že se určitá forma komunismu by mohla být životaschopná, že lidství třeba vyhraje, ale po invazi Rusáků je to zcela jinak a jen hlupák může tomu věřit.... Na tomto s ukázalo, že NADŘÍZENÁ RADA ROZHODLA a vůbec je nazajímolo, jestli vývoj v dané oblasti je pozitivní nebo není. Je těžké přijmout svoji odpovědnost za směřování společnosti.... to já ne, to ti druzí- jaksi před vlastním svědomím neobstojí, viď?... Proto pak býváme jeden na druhého agresivní..
      • A jak se žije našim druhořadým? Tak se prober - tečko Alenko,

        a jak se žije dnes Libyijcům, Syřanům, Iráčanům, Ukrajincům, druhořadým Srbům, v Bosně a Hercegovině, Černé Hoře, CHorvatům, Slovincům?
        • Trochu slušnosti... kdo jezdil za bolševika do Jugoslávie, tak by nikdy neřekl, že se tam stane, co se stalo. Ale když si skupina lidí udělá program z nenávisti vůči druhé rase, vůči národnosti, vůči jinak smýšlejícímu člověku, chce svět "zjednodušit" jedním hodnotovým žebříčkem nebo světonázorem, tak pak to dospěje tam, kam to dospělo. Na této diskuzi je dobře vidět, pokud dojdou argumenty nebo protiargument je chabý, tak se "názorový soupeř" většinou uchyluje ke sprostotě. Pokud si neuvědumíme, že i v té pestrosti můžeme žít hezky, tak pak nemáme moc šanci... Kdo tady pak může psát o probírání se? Navíc svým schvalováním čínského postoje se přímo stavíš i proti zdejším druhořadým/ nemyslím to nijak hanlivě, myslím slabé. Protože nemají zastání, nikdo se za ně nepostaví, nikdo na ně nemyslí nebo nechce myslet.... je to jiný názor, jiný pohled... znepokojuje to, tak pryč s tím? Tak se to děje aspoň dnes Číně. Nebo sis toho opravdu nevšiml?
          • Ano, mohli by lidé žít hezky, ale nesmí se dělat a financovat majdany a media rozeštvávat lidi.
            Pak by nebyla taková situace na Ukrajině, Iráku, Sýrii, Lýbii, Afganistánu atd., Jugolslávie by neprodělala to, co prodělala.
            • No zase máme jen zprostředkované informace. Ale evidentně nám nevadí, že si čelní státník usurpuje moc ve svůj prospěch.. Asi se nemohu moc divit, když oligarchové/třeba Babiš/ se derou k moci bez ohledu na principy, na kterých je tato naše společnost postavena... My jim na to skáčeme, protože nám slíbí pořádek... My vás zbavíme všech starostí o zítřek a ti kdo za to mohou, ti nám zaplatí-tedy vám... takhle se to nějak vyvíjí. Nejlepší pořádek by byl, kdyby se dal každý kousek života člověka zmapovat-popsat, popřípadě včas sankcionovat. Takto se svobodně připravujeme o svoji osobní svobodu, pak nastupuje strach a pes který se bojí, tak kouše...

              že někdo financoval majdany... je to možné,... že jsou rusáci na Ukrajině a bojují v pruruských silách je fakt a pak trochu mě zaráží až děsí, že o tom nepíšeš... tak kdo koho štve? Chceš se vůbec dobrat pravdy...?
        • Jo jo cikáne tečko z Plzně, nyní je v módě na západě, si lít na hlavu kýbl vody, ty to můžeš aplikovat s kýblem močůvky, máš ji dost v kozím chlívku!! *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit