Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • až bude hon v okolí Orlíku,tak se spící ORLE připrav na tu kanonádu.
  • Já chci sociálno a ne temno!!!!!!!!!
  • Tady pomůže jedině soudce Lynč!!!
  • Jede vlak s ODS,jede do prdele kdo nevěří at do něj nastoupí.
  • Řečeno krátce-jeden lepší jak druhý,vypadněte všichni,ale honem rychle než se oheň rozšíří.
  • Jsem za těch dvacet let znechucený, je to čím dál tím horší, vládnou lidi, kteří těm resortům nerozuměj. Rvou se o křesla a tím o prachy, nikdo za nic neručí, nikdo za nic nesedí, už nejsme soběstačný ani v bramborách - po dvaceti letech divný ne ? .Nepotřebuji tam politika, potřebuji tam odborníka - ekonoma který tomu rozumí a chleba místo 14,- bude stát 8,- Kč. /kolik tam těch ekonomů asi je ......? /A navíc to co předváděj není politika, ale politikaření, zákony jsou jen pro ty dole- vymahatelnost práva žádná. Státní kasa rozkradená. Celý národ to ví a ono dělají, že se nic neděje a Titanic jede vesele dál.................
  • Nečas ze sebe dělá blbce,věděl od začátku že VV jsou propojeny s Bártovou firmou,když na to byl upozorněn tak držel hubu a třásl se jen aby už vládl,dnes vykřikuje že to takto nemůže být.To na to přišel brzy,takoví křiváci nás vedou do záhuby.
    • Nečas ze sebe blbce dělat nemusí,ten se už jako blbec narodil!
  • Poslední dobu čtu samé ,pro tuto zemi,nedobré zprávy.Proto jsem si dal kvalitní bejkovec a okovanou násadu od krumpáče do revoluční pohotovosti.
  • Schwarzenberk to je taky blekota,co nemá obdoby.Rozumět mu není a kam sedne chrápe, chudáček jeden přepracovaný.
    • Zdegenerovaný šlechtic s výrazem ubrečeného kreténa! Mohl by se pochlubit, kolik dluží na daních,třeba ve Francii a co slíbil sudetským němcům, o tom cudně pomlčí ozdoba naší vlády!
    • Ajaj slušné lidi to bolí. Chyba už před 20 lety. Vypádá to špatně,ale přesně to dpovídá poměrům. Ze studií si pamatuji že 90,4% obyvavatel má IQ 80-90 tzn. podprůměr.Nuže chcete zastupovat tenhle stát? Já ne. Z vlastní zkušenosti vím že v parlamentu je tak 80% dementů l5% slušných a 5% erudovaných! Parlement je neřádný. Je veden ješitnými,lakomými,smilnými a prostoduchými politiky. Ale nejen politici. četl jsem studii ještě tvrdší. "Z nás občanů je dle této studie sedmdesát procent hloupých a třicet procent vyložených kreténů(to je slovo toho slavného vědce) ne moje. Považujeme se větší úplatkáře než Bangladéšaná a možná i jimi jsme. Stát se snaží daněmi stáhnout kůži a nejen kůži i maso na kost. Nedostane nic protože je ošulen. Ale dost. Vypadá to šíleně,ale do písmene to odpovídá poměrům ve státě. Padramatici,paekonomové a lenoši a lháři.
      • ... k tomu ještě "seník" = senát
  • A kdo odvolá křivohubého Sašu.Tomu se pokřivila huba jen těma jeho vylhanýma pohádkama.A kdo odvolá Nešase?Už by taky bylo načase.Nejhorší premier všech dob,ale miláček hradního pána.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit