-
až bude hon v okolí Orlíku,tak se spící ORLE připrav na tu kanonádu.
-
Já chci sociálno a ne temno!!!!!!!!!
-
Tady pomůže jedině soudce Lynč!!!
-
Jede vlak s ODS,jede do prdele kdo nevěří at do něj nastoupí.
-
Řečeno krátce-jeden lepší jak druhý,vypadněte všichni,ale honem rychle než se oheň rozšíří.
-
Jsem za těch dvacet let znechucený, je to čím dál tím horší, vládnou lidi, kteří těm resortům nerozuměj. Rvou se o křesla a tím o prachy, nikdo za nic neručí, nikdo za nic nesedí, už nejsme soběstačný ani v bramborách - po dvaceti letech divný ne ? .Nepotřebuji tam politika, potřebuji tam odborníka - ekonoma který tomu rozumí a chleba místo 14,- bude stát 8,- Kč. /kolik tam těch ekonomů asi je ......? /A navíc to co předváděj není politika, ale politikaření, zákony jsou jen pro ty dole- vymahatelnost práva žádná. Státní kasa rozkradená. Celý národ to ví a ono dělají, že se nic neděje a Titanic jede vesele dál.................
-
Nečas ze sebe dělá blbce,věděl od začátku že VV jsou propojeny s Bártovou firmou,když na to byl upozorněn tak držel hubu a třásl se jen aby už vládl,dnes vykřikuje že to takto nemůže být.To na to přišel brzy,takoví křiváci nás vedou do záhuby.
-
-
Nečas ze sebe blbce dělat nemusí,ten se už jako blbec narodil!
-
-
Poslední dobu čtu samé ,pro tuto zemi,nedobré zprávy.Proto jsem si dal kvalitní bejkovec a okovanou násadu od krumpáče do revoluční pohotovosti.
-
Schwarzenberk to je taky blekota,co nemá obdoby.Rozumět mu není a kam sedne chrápe, chudáček jeden přepracovaný.
-
-
Zdegenerovaný šlechtic s výrazem ubrečeného kreténa! Mohl by se pochlubit, kolik dluží na daních,třeba ve Francii a co slíbil sudetským němcům, o tom cudně pomlčí ozdoba naší vlády!
-
Ajaj slušné lidi to bolí. Chyba už před 20 lety. Vypádá to špatně,ale přesně to dpovídá poměrům. Ze studií si pamatuji že 90,4% obyvavatel má IQ 80-90 tzn. podprůměr.Nuže chcete zastupovat tenhle stát? Já ne. Z vlastní zkušenosti vím že v parlamentu je tak 80% dementů l5% slušných a 5% erudovaných! Parlement je neřádný. Je veden ješitnými,lakomými,smilnými a prostoduchými politiky. Ale nejen politici. četl jsem studii ještě tvrdší. "Z nás občanů je dle této studie sedmdesát procent hloupých a třicet procent vyložených kreténů(to je slovo toho slavného vědce) ne moje. Považujeme se větší úplatkáře než Bangladéšaná a možná i jimi jsme. Stát se snaží daněmi stáhnout kůži a nejen kůži i maso na kost. Nedostane nic protože je ošulen. Ale dost. Vypadá to šíleně,ale do písmene to odpovídá poměrům ve státě. Padramatici,paekonomové a lenoši a lháři.
-
-
... k tomu ještě "seník" = senát
-
-
-
A kdo odvolá křivohubého Sašu.Tomu se pokřivila huba jen těma jeho vylhanýma pohádkama.A kdo odvolá Nešase?Už by taky bylo načase.Nejhorší premier všech dob,ale miláček hradního pána.