Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v roce 1989 jsem byla nadšena ze změny,ale pomalu mě radost přecházela až mě přešla uplně. vláda od vlády je horší a to si už hodně pamatuju. tato vláda všemu nasadila korunu. pana johna jsem měla ráda na nově kdy honil gaunery ale těch už chrochtá s těmi ostatními nemluvě o bártovi, dobešovi atd.
  • Pane Tluchoř nejste náhodou nákupčí odpadlíků abyste měli dostatek hlasů ve vládě?
  • Jinak to dopadnout ani nemohlo, snad každý viděl kam to spěje, byla jen otázka času kdy to všechno propukne a už je to tady. Nikomu stromy nerostou do nebe, a v sektách se nedá dlouho žít, to by měl vědět i Bárta, nepomohou ani vázací akty a jiné kodexy, penězi se v životě nedá všechno koupit.
  • Oni nás mají opravdu za v.o.l.y.Rozdělili si zlodějny na "pro nás" a to se smí,a "pro ně"a to se samozřejmě nesmí.Čekám,kdy se panu Nečasovi objeví nad hlavou svatozář.Ne zlatá,ale modrá,svazácká.
  • Tedy to to panu premiérovi trvalo, to věděli přece všichni, kam to povede. Mimochodem si myslím, že p. Bártovi už je to šumafuk - co potřeboval (informační báze ministerstev), to už přece za tak dlouhou dobu určitě má. A teď má podkladů k dalším aktivitám (vydírání, míchání se do velkých státních zakázek...) dost. Tak hurá do toho!!!
  • No bude nám trochu smutno bez klaunů Pištěláka a Telecího hlasu.Ale pohádkový Trautenberk a Křivohubové nám je jistě víc než vynahradí. *7*
  • Weverky sice nemusim ale mezi těmi lumpy nejpřijatelnější .
  • VV je strana, která začala šlapat na prsty korupčníkúm a mafiánům to se ODS nelíbí, kdo ví co by ještě objevili na ty svaté z ODS a z jiných partají, to se přece nemůže dovolit, to se nelíbí ani přihlouplému senilnímu knížeti, protože má teké restituční máslo na hlavě. Odvolají je všechny aby mohli vesele krást dál. Je zajímavé podívat se, kdo VV rozložil. Jaképak rady dal Nečas slečně Kočí?
  • ...stále víc lidí rádo vzpomíná na špatné časy za bolševika.
  • "Je sechs hodin." "Voláme českou policii, české četnictvo a vládní vojsko na pomoc Českému národu!" Je čas tu svoloč vypráskat, chudí jsou stále chudší, bohatí nehorázně bohatnou z našich daní! Revoluci a předčasné volby....!!! P.S. . jen ne pro boha "sametovou"!
    • Opomenul jste svatého Václava,blahoslavenou Anežku,blanické rytíře a poustevníka Vintíře!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit