-
...stále víc lidí rádo vzpomíná na špatné časy za bolševika.
-
"Je sechs hodin." "Voláme českou policii, české četnictvo a vládní vojsko na pomoc Českému národu!" Je čas tu svoloč vypráskat, chudí jsou stále chudší, bohatí nehorázně bohatnou z našich daní! Revoluci a předčasné volby....!!! P.S. . jen ne pro boha "sametovou"!
-
-
Opomenul jste svatého Václava,blahoslavenou Anežku,blanické rytíře a poustevníka Vintíře!
-
-
Jsem za těch dvacet let znechucený, je to čím dál tím horší, vládnou lidi, kteří těm resortům nerozuměj. Rvou se o křesla a tím o prachy, nikdo za nic neručí, nikdo za nic nesedí, už nejsme soběstačný ani v bramborách - po dvaceti letech divný ne ? .Nepotřebuji tam politika, potřebuji tam odborníka - ekonoma který tomu rozumí a chleba místo 14,- bude stát 8,- Kč. /kolik tam těch ekonomů asi je ......? /A navíc to co předváděj není politika, ale politikaření, zákony jsou jen pro ty dole- vymahatelnost práva žádná. Státní kasa rozkradená. Celý národ to ví a ono dělají, že se nic neděje a Titanic jede vesele dál.................
-
No bude nám trochu smutno bez klaunů Pištěláka a Telecího hlasu.Ale pohádkový Trautenberk a Křivohubové nám je jistě víc než vynahradí. *7*
-
A pan Nečas si myslí, že občané mají trpět vládu gaunerů v čele s Vámi ?
My víme, proč Vám je trnem v oku R. John a že celá situace kolem VV je vykonstruovaná. Je to čitelné !!! -
Weverky sice nemusim ale mezi těmi lumpy nejpřijatelnější .
-
Oni nás mají opravdu za v.o.l.y.Rozdělili si zlodějny na "pro nás" a to se smí,a "pro ně"a to se samozřejmě nesmí.Čekám,kdy se panu Nečasovi objeví nad hlavou svatozář.Ne zlatá,ale modrá,svazácká.
-
Pane Tluchoř nejste náhodou nákupčí odpadlíků abyste měli dostatek hlasů ve vládě?
-
VV JSEM NEVOLIL,ale je mi sympatické jak se pustili do boje se silvými protihráči.Že zvolili správný způsob je jisté.Jinak by Bártu nechali žvanit a nikdo by si ho nevšímal.Někomu vlezl do zelí.MfD hlásná to trouba ODS je ve stavu nejvyšší pohotovosti.A už bubnuje na poplach.Teď se soustředí na Bártu.Kdo bude další se teprve ukáže.Škarka s tou blondýnou jsou jen užiteční idioti.Až vykonají mouřenínskou práci tak odejdou do zapomění.
-
Chtělo by to velký bič a malý dvůr.A na tom dvoře naši celou vládu nechat běhat do kolečka v poklusu.
-
-
Jo a nebyli by tak obézní z toho sedavého nicnedělání .
-