-
Tedy to to panu premiérovi trvalo, to věděli přece všichni, kam to povede. Mimochodem si myslím, že p. Bártovi už je to šumafuk - co potřeboval (informační báze ministerstev), to už přece za tak dlouhou dobu určitě má. A teď má podkladů k dalším aktivitám (vydírání, míchání se do velkých státních zakázek...) dost. Tak hurá do toho!!!
-
Já chci sociálno a ne temno!!!!!!!!!
-
až bude hon v okolí Orlíku,tak se spící ORLE připrav na tu kanonádu.
-
Tohle je ale panoptikum,tahle vláda.Takovou nemá nikdo na světě.Tady je to horší jak v Africe nebo na měsící.Hlavně jak se pořád natřásaj před fotografy.Nejen že jsou to idioti,ale i infantilové.Jak se tady dá žít ? na to sem od roku 89 nepřišel.Neumím krást ani lhát tak budu chudý,ale hřbet ohýbat nebudu.Stačí se na ně podívat.Ryba smrdí od hlavy.Jsou to všechno jedna banda,od státní správy,soudy a pod.až po ně samotné.Završením je Václav na hradě. *12* *12* *12* *12* *7* *7* *7*
-
spekulují jak by si udrželi své posty, ta ekonomka měla pravdu, ČR je jako Titanik, potápí se, v podpalubí dřou lidi za pár korun a nahoře se tancuje ve vaně s šampaňským... jak dlouho si to ještě necháme líbit ...
-
Jinak to dopadnout ani nemohlo, snad každý viděl kam to spěje, byla jen otázka času kdy to všechno propukne a už je to tady. Nikomu stromy nerostou do nebe, a v sektách se nedá dlouho žít, to by měl vědět i Bárta, nepomohou ani vázací akty a jiné kodexy, penězi se v životě nedá všechno koupit.
-
v roce 1989 jsem byla nadšena ze změny,ale pomalu mě radost přecházela až mě přešla uplně. vláda od vlády je horší a to si už hodně pamatuju. tato vláda všemu nasadila korunu. pana johna jsem měla ráda na nově kdy honil gaunery ale těch už chrochtá s těmi ostatními nemluvě o bártovi, dobešovi atd.
-
Lidé jakkoli spjatí s Agenturou ABL musí z vlády odejít. Prosím nemá to být, i jako důvod se to hodí. Ale to znamená ,že ve vládě a jí řízených institucích nesmí být lidé spjatí se skupinovými zájmy, které prosazují díky vládním funkcím - prosím. V tom případě však ať z vládních funkcí, zejména na MŽP a SFŽP odejdou všichni ti kteří jsou, nebo byli spjati s ekologickými organizacemi a hlavně ať je vláda přestane platit ze státního rozpočtu a z různých dotací. Ušetříme a zelené pijavice ostrouhají kolečka. Platíli to pro jedny musí to platit i pro druhé.
-
Pro Ivan.Souhlasím.Nejlepší by bylo tyto lumpy přímo zlinčovat v ulicích.Protože nechat je dvacet roků rozvalovat v kriminále ,tak na to nebudou finanční prostředky.A potrestat je bude nutné.
-
Schwarzenberk to je taky blekota,co nemá obdoby.Rozumět mu není a kam sedne chrápe, chudáček jeden přepracovaný.
-
-
Zdegenerovaný šlechtic s výrazem ubrečeného kreténa! Mohl by se pochlubit, kolik dluží na daních,třeba ve Francii a co slíbil sudetským němcům, o tom cudně pomlčí ozdoba naší vlády!
-
Ajaj slušné lidi to bolí. Chyba už před 20 lety. Vypádá to špatně,ale přesně to dpovídá poměrům. Ze studií si pamatuji že 90,4% obyvavatel má IQ 80-90 tzn. podprůměr.Nuže chcete zastupovat tenhle stát? Já ne. Z vlastní zkušenosti vím že v parlamentu je tak 80% dementů l5% slušných a 5% erudovaných! Parlement je neřádný. Je veden ješitnými,lakomými,smilnými a prostoduchými politiky. Ale nejen politici. četl jsem studii ještě tvrdší. "Z nás občanů je dle této studie sedmdesát procent hloupých a třicet procent vyložených kreténů(to je slovo toho slavného vědce) ne moje. Považujeme se větší úplatkáře než Bangladéšaná a možná i jimi jsme. Stát se snaží daněmi stáhnout kůži a nejen kůži i maso na kost. Nedostane nic protože je ošulen. Ale dost. Vypadá to šíleně,ale do písmene to odpovídá poměrům ve státě. Padramatici,paekonomové a lenoši a lháři.
-
-
... k tomu ještě "seník" = senát
-
-