Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby všichni hajzlové kteří nam vládnou,nebo zatímještě nevládnou,byli opravdovými hajzly-rozuměj záchodovými mísami-tak výrobci těchto věcí zkrachují.Jsou ovšem takoví pro které je toto pojmenování málo výstižné a slabé. Radek John je jejich vedoucí-kdo si vzpomene na jeho výroky o papaláších a jízdě do parlamentu tramvají,ten mi snad dá za pravdu.Já osobně mám radši lumpy o kterých to vím,než ty kteří se tváří jako by s tou soucítili a jen dostanou křesla se rychle naučí užívat papalášskýchvýhod. Radku FUJ !!!!
  • další hajzl ve vládě!!!
  • Ti co se nechali nachytat na jeho přihlouplou frázi o boji s dinosaury,by se měli podívat do zrcadla.Vždy tam uvidí pořádného v.o.l.a.
  • Ale heleďme se,John se nám pěkně vybarvujeUž se hájí tím,že co není výsloveně zakázáno tak je vlastně povoleno.S tím bych souhlasil,ale co Johnovy sliby?Už se z toho asi vyspal.Ale dobře nám tak!
  • kdo jsi bez hříchu napiš zde něco
  • Já Johna nemusím, ale vy kritici skuste vymyslet: Jak dostat 7 letou dceru do školy a sám být včas v úřadě. Reálné řešení sám odměním !!! . . . a teď buďte chytří *1*
    • tak jak to dělají všichni normální(neparlamentní) lidé když nestíhají tak si bohužel musí přivstat...ale to že zavezl svoji dceru do školy je jaksi vedlejší jde o to že se opět jaksi si opět na...l do huby...poprve to bylo nikdy s dinosaury a na věčné časy s Kalouskem...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit