Přejít na výpis diskuzí
Protesty odborářů vyvrcholí stávkou
27.4.2012 | Nikola Velvarská
49 příspěvků
-
Odbory nesmi poradat politicke stavky.Nebo,ze by odbory byla politicka strana?
Paklize ano,proc je tedy tato strana placena z dani poplatniku? *7* -
-
politické stávky ? a to jsou jaké ty inteligente...?!
-
-
Ty bezinteligentni bolseviku,precti si zakon o odborech!!! Jak jsem rikal,jestlize jste politicka strana,tak se taky tak zaregistrujte a prestante vysavat statni pokladnu.Mohlo by to taky dopadnout,ze byste mohli skoncit mimo zakon,nebo byt pozastaveni. *1*
-
-
Svými příspěvky jen ukazuješ vlastní nevzdělanost a nemoudrost!!
-
-
No,muzes si byt absolutne jist,ze napriklad Zelezna Lady by si s takovymi odbory,jez jsou u nas poradila,a to dost razantne.Ze byste stahli ocas a par let by o vas nikdo neslysel.To si pis! *1*
-
-
Pro h
Zadny odbory tam za me doopravdy nejsou!Nikdy jsem je neplatil,a nikdy platit nebudu!Je to u me pouze banda vyzirku.Jsem obycejnej delnik,vubec se za to nestydim.No a muj nazor je-kdyz se mi nekde nelibi,tak se seberu a jdu jinam.
Ale aby me svymi stavkami obtezovali,tak je osobne dam k soudu a budu zadat o nahradu skody! -
ty odbory tam jsou i za tebe ale to zatím nejsi schopen pochopit
-
-
-
-
-
-
Já snad pujdu tomu Zavadilovi rozbít hubu.
-
-
Já bych jí rozbil spíše tobě a umím to dobře, mám už dost skalpů, takovýchto blbců. *16* *16* *16*
-
-
Někdo má v hlavě, někdo v rukách!
-
-
-
....kdy už konečně někdo dá přes rypák, této odborářské držce ??? *13*
-
-
Přes rypák bys potřeboval ty prde! *16* *16* *16*
-
-
Ano jedině neomezená generální stávka spojená s protivládními demonstracemi zacvičí s těmito bezpohlavními pohlaváry trojkoalice.
-
-
Generální stávka by zacvičila s námi se všemi. Nastalo by ochromení služeb, bezvládí, chaos, loupeže, rabování, násilnosti. Jenom lůza po ní touží. Vláda by nasedla do svých aut a odjela na dovolenou k moři a řekla by nám "až se vystávkujete, tak řekněte."
-
-
A může z to jen tato bezpáteřní trojkoaliční, prokorupční vláda, která se o nic nestará a jen řeší přírustky do svých naenasytných kapes. *2*
-
-
-
Ty ,kdo sejí vítr,sklízí bouři.Tato vláda za dva roky ještě nevládla.Chápu,že některým lidem se tento bordel líbí.Převážně narkomanům,alkoholíkům,zlodějům a vrahům.Těm slušným rozhodně ne.Jeden zákon horší než druhý a podsouvání něco o dluhu který rozhodně já ani moje rodina neudělala tak nevím.
-
Vidím, jak se tady do mě levičáci pustili a štěkají jak vzteklí psi a dávají mi tím tak zapravdu.
-
-
ty nikdy neepochopíš kdo nebo co je levičák...s tvojí základkou
-
-
Hlavne zes to pochopil ty ty ineligente s VUMLem *12*
-
-
S ultralevicaky a s odborovymi blbci nesmis diskutovat,hned to musis poslat,kam patri.... *16*
-
-
No jo, babička říkávala " chytrému napověz a hloupého kopni" *1*
-
-
-
Pan Zavadil by se měl zamyslet, komu vlastně tou stávkou škodí. Ten kdo celou věc odskáče, nebude vláda, ale obyčejný občan, který se kvůli jeho nadutosti nedostane do práce. Pokud odbory hodlají zájmy občanů hájit takto, tak by je měly rozpustit. Odbory dnes už nehájí zájmy občanů, ale levice a tím narážím na myšlenku, že už nejsou nestranné. To co předvádějí odbory, není konstruktivní jednání, ale vyděračství.
-
-
Chce to neomezenou generální stávku s protivládními demonstracemi proti těmto bezpáteřním, bezpohlavním, arogantním a zlodějským pohlavárům, kteří se neštítí ničeho, ale až jim začnou po prdejemi bouchat bomby to bude něco a lid to bude jen oslavovat. Chce to protivládní odboj a jeho hridinové budou pak vyznamenáni jako bratři Mašínové. *16* *16* *16*
-
-
Pro Petra:Tebe bych postavil před soud,za urážku na cti.Pana Zavadila by si si měl vážit.Je to člověk,který nic neudělal špatného.Nikoho neokradl,jak tato zlodějská Nečasová pakáž.Opil si se ze slov Nečase,tak si dej odchod a zalehni.Nech v klidu odbory a hlavně pana Zavadila.
-
-
Che Guevara byl bolsevicky terorista.Dalo pomerne dost prace tohoto grazla zlikvidovat. *12* Tak si bolsevisky chlapci musite sehnat jinou modlu. *1* *1* *1*
-
-
Souhlasim. Tak do toho!
-
ať si demonstrujou,ale blokovat silnice??!! a tito vykládají o právu a legitimitě,snad policie zakročí!!!
-
-
Snad policie zakročí proti této prokorupční vládě a jejím posluhovačům. *16* *16* *16*
-