Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zato ty vidíš rudé obzory sice dobře ale po vodce trochu rozmazaně soudružku *2*
  • Ano, protože lidé volí stále ty stejné profláknuté partaje a když se někdo pokouší přijít s něčím novým, lepším, tak neuspěje. A 65% nesvéprávných tupců k volbám nejde, protože nejsou schopni sami se rozhodnout.
  • Zašifrovaná zpráva soudruha v překladu zní takto : pomoc jsem na PL pro těžké duševní případy a sestra mě vyhání od počítače který jsem ukradl tedy vlastně znárodnil že ? *2* *2*
  • A Ty jsi vyhulená hlava :)))) Kret*n co v životě dokázal ho*no.
  • Nejdřív si ujasni co je to demokracie, jaký je rozdíl mezi demokracií přímou a zastupitelskou a proč ta přímá demokracie může fungovat nanejvýš ve spolku zahrádkářů a pak piš svá "moudra". To je typické pro ty pivní "mudrce", nevědí o co jde, ale hlavně do toho kecají. Bývaly doby, kdy se člověk za hloupost styděl.
  • ano my soudruzi jsme byly vždy ukázkový demokraté. Vládly jsme jménem všeho lidu ale pro jistotu jsme se ho na jeho názor ani neptali . Demonstranty a jiné nepřátelé lidu kteří žádaly takové pošetilé věci jako jsou svoboda slova volby nebo zákaz cenzury jsme střílely a potom díky reformám už jen zavíraly. Každý scénář pořadu v televizi i pro blbý zábavný program musela schválit rudá komise. Tak co ? nejsme to my ale výkvět demokracie *1* *1*
  • A koukej mazat do postele!Nebo zavolám rodičům co tady po večerce plácáš za moudra. *1*
  • 22 let tu byla možnost ukázat něco lepšího, naopak je to ještě horší....vy to fakt nevidíte???
  • až se naučíš česky soudruhu Ivane Ivanoviči tak řekni ju ? *2* *2*
  • Ta drzá komunistická držka, která se za královský plat z našich daní válí v parlamentu se nestydí lézt před lidi. FUJ!!!
  • Demokracie podle komunistů podle hesla jiný názor je zločin *2*
  • Naše justice chrání zločince jako je Dalík, Řebíček, Janoušek, Bém a jim podobní. A v blázinci bys měl být už konečně Ty, tupý bezmozku.
  • Omlouvám se,jsem se trochu opil a teď plácám blbosti.Jsem volič ods
  • Do ulic Karlovarského kraje vyšel jen další z chartistických ožralců, který ve své vypité a vyhulené hlavě bez mozku nepochopil, že obyčejní občané už mají dost kapitalistické bídy, devastace průmyslu i zemědělství, beztrestné kriminality, žoldáků v cizích službách atd, atd. Jen ať si se svými hospodskými kumpány chrastí klíči 2012, tupec.
  • JAK JE MOŽNÉ, že máme zákon o protiprávnosti a zločinnosti komunistického režimu, propagace a podpora komunismu je trestným činem, známe výčet zločinů komunismu a přesto existuje komunistická strana, která od minulých svinstev ani nedistancovala a má v programu jejich opakování. Jak je možné, že komunističtí zločinci nejsou dílem v kriminále, dílem na nucených pracích a dílem v blázinci? JAK JE TO MOŽNÉ? Co dělá naše justice, co dělá parlament?
  • ty jseš k ok ot jak barák a ještě úplně b lb ej.Si to zabyl *1*
  • Ty jsi cikán ? To jsi stejná verbež jako komunista. *12*
  • Demokracie, že? Demokracie není když se já se sousedem dohodneme, že si můžeš svobodně mezi námi dvěma vybrat kým se necháš okrást a když budeš naši nabídku ignorovat, tak řekneme žes prostě své "volby" nevyužil. Demokracie je když lidé mohou o sobě rozhodovat sami. Jestli máš potřebu aby o tobě rozhodoval cizí neznámý člověk můžeš jít za právníkem, vzdát se svéprávnosti a přepsat na něj svůj majetek. Ale nemáš právo k témuž nutit jiné. Pokud nejsi zodpovědný a svéprávný občan, pochopitelně můžeš nechat o sobě a za sebe rozhodovat jiné, třeba spolek zahrádkářů nebo sdružení sběratelů známek. Ale můžeš nechat rozhodovat pouze ty sám za sebe, né za druhé
  • Správně ! vy soudruzi se nakrmíte samy že jo ? ukradnete co se dá všude kolem *2*
  • Aha, a co krve mají na rukou jihoameričtí indiáni, Mayové, Aztékové... kteří prováděli lidské oběti. KSČ(m) je přímý pohrobek zločinné organizace KSČ a proto je také zločinnou organizací. Máme na to dokonce zákon. Když se Ti stýská po těch "výdobytcích" tak se odstěhuj do severní Koreje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit