Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nenazrana tlama NWO pozira jednu zemi za druhou. Umele vyvolany "chaos" ma jen odvratit pozornost od daleko zrudnejsich zlocinu, ktere SSA teprve pripravuji. *11*
  • Domnívám se, že ti, co chránili šíření islamu jsou buď sami Arabi-islamisté, nebo ti Němci. kteří roupama neví-coby. Nelze je všechny odsuzovat, ale je to rasa, která si vynucuje prosazování své kultury a neberou ohled na to, že jsou vlastně v cizí zemi hosty a musí dodržovat jejích zvyklosti - jazyk, kulturu a pod. Pokud tak neučiní, jak je to v Austrálii, prosím, vraťe se domů. Náboženství jim nikdo nebere, ale prosazování jejích kultury intenzitou a způsoby, kterými to prosazují a projevuji, je více, než neslušné. Dokonce v rámci soužití "domorodců a cizinců" je to škodlivé. Škoda, že nejsme tak důsledni, jako Arabské národy, kteří se neptají na nic a vyžaduji si v jejích zemích dodržovat jejích zvyklosti. A to bez pardonu. Proč ne i my zde u nás??? Holt, opět ta "zrůdná rudá EU".
  • Jen houšť a větší kapky. Je jen dobře, že i Němci se už probouzejí z letargie, protože oni věci umí dělat důkladně.
    Kdo chce mezi námi v Evropě poklidně žít a užívat našich vymožeností, bude se muset patřičně přizpůsobit (korán - nekorán), respektovat naši víru, zákony, zvyky a tradice - prostě naši tísiciletou evropskou kulturu. Pokud jej to uráží a "obtěžuje - odchod ! Přece se doma nenecháme utlačovat nějakými musulmany ?
    Pokud se tu musulmanům skutečně tak moc nelíbí, ať odejdou spíš, než je někdo požene. To pak bude velký problém, nicméně větší pro ně ... *7*
  • A to jeste nekdo poukazoval na to zeby se v kostelech meli spivat i nejake muslimske pisnicky ne jen ty krestanske... *12* *16* *11* By mne pak zajimalo zda se budou v mesitach spivat zase ty krestanske!!! To ani nahodou co to by je urazelo! €=kkti vam nevadi ze europany zase urazi veskere projevy islamu?
  • V Bruselu prý poprvé nebyl na náměstí postaven tradiční vánoční strom. Prý to uráží islamisty...
    • ahoj,mohu se zeptat kde jste se to dočetl..? docela by mě to zajímalo
      • Slyšel jsem to ve zprávách, islamisto.
        • A kolaborant si tu dělá jméno,co tu machruješ ty žalude vypatlanej? To že vám nikdo nekejvá na ty komušský a rádoby vlastenecký žvásty a musíte hned napadat kohokoliv kdo se na něco zeptá,jsi duševní odpad ty soudruhu.
        • Nesnáším islám,opravdu jsem se vás žádal o informaci ty zapšklej a ulhanej primitive.
          • To marek vichr: Omlouvám se za svou reakci, špatně jsem pochopil Tvůj dotaz.
          • http://www.novinky.cz/vanoce/284678-brusel-letos-radeji-nevztyci-vanocni-strom-ma-strach-z-islamistu.html

            Není pravda, že je to letos poprvé, už to bylo v minulosti. Letos zase například v některých městech Francie zakázali jesličky na veřejnosti.
            • děkuji za informaci *3*
  • Nechci malovat čerta na zeď, ale blízkou budoucnost nevidím růžově. Nemyslím, že Evropu zničí muslimové hned, ale jejich podporovatelé zcela určitě. (tedy - politici mající jejich hlasy, organizace jako člověk v plísni, a další na tomto vydělávající organizace, pomatení sluníčkáři žijící z dávek a dotací...) Ale odpor (čítající 90% pracujících a podnikatelů a dalších plátců daní) se začne radikalizovat (skinhed, nacisti...) a ať s tím nesouhlasím, bude tu návrat do 70 - 80-tých let, tj. atentáty na politiky, násilí na ulicích. A hlavním důvodem bude ten nejzákladnější lidský motiv - strach.
  • Tak tady to proislamistické je jasně pojmenováno- umělci a neziskovky! U nás je to taky tak- menšině se nelíbí prezident, je tu neziskovka a pár jakoby umělců, americký peníz a už to frčí.Prezident Putin dobře věděl proč je z Ruska hnal svinským krokem!
  • 14 tisíc v Mnichově demonstrovalo za "toleranci"?
    To se tam sešla jenom menší část turecké muslimské komunity. *7*
    A možná pár užitečných idiotů jako je náš Kocáb. *2*
  • No konečně! teď je třeba urychleně zastavit tu IS rakovinu, všemi prostředky! A spojenými silami! Protože "nepřítel mého nepřítele je můj přítel"! Nestačí čumět, jak se rakovina IS rozlézá a zabíjí další nevinné, je třeba konat!!!

    Džamilo, Kocábe, Halíku, Šabatová a další vlastizrádci obhajující menšiny parazitů-vy raději držte huby!!! *12* *12* *12*
  • Je to fuk stejně bude válka.Ukrajina dnes prohlásila že chce do NATO...tak že pápá evropo
    • na to musí chtít jich mnohem více, než Ukrajina, která je v podstatě každému šumák
    • To není článek o Ukrajině ty trapná nicko,vše se netočí jen kolem toho všeho hlupáka Putina,za tvůj zmrvenej život si můžeš sám.
      • S ubožákama co se ani nepodepíšou nediskutuji.Ty patrně budeš povedené dítko nějakého soudruha,popřipadě nacistického kolaboranta.
    • To, že Ukrajina něco prohlásí...
      Kdyby jste měl brát vážně všechno co z Kyjeva zaznělo, už by to bylo na apokalypsu mléčné dráhy. *15*
      Tyto hrátky a slovní průjmy jsou určeny pro domácí ukrajinské publikum. Mají zakrýt fakt, že Ukrajina je ve volném pádu. Porošenko obětoval čtvrtinu devizových rezerv jenom na stabilizaci hřivny pro dobu předvolební kampaně.
      Slovy klasika, Ukrajina je v řiti. To, co tam MMF a případně strýček Sam budou posílat jenom mírně natáhne agonii. Porošenko a spol teď hrají vabank aby udrželi současný stav alespoň do jara, což je předem prohraná bitva. Reformy, které západu slibují budou oddalovat co to půjde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit