Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s p.Václav P.Jsou tady nechutné urážky,taky jsem jednu napsal.To byla ale reakce na názory a výroky Davida,protože tento člověk má nějaký zcestný názor.Tady to ale nevyřešíme,snad příští volby.
    • Podepisuješ se ODS a zřejmě myslíš, že to vyřeší ODS. Neměla na to čas už 20 let? Není právě její politika podporou těch zlodějů, kteří rozkradli tento stát? Volby jsou volbou politických stran a nikoliv osobností. To je podle mého mínění protidemokratické. Proč? Ve stranických strukturách současných tzv.demokratických stran nevládne skutečná demokracie, jako nevládla v KSČ. Vládnou mafie lidí, kteří ovládli stranu. Oni ve skutečnosti rozodují o tom, jak se bude strana chovat, kdo bude ve funkcích. Za funkce poskytují ti, kteří je získali, protislužby těm, kteří ve skutenčosti stranu ovládají. Ve VV stranu ovládá pan Bárta. Pokud se někdo rozhodne ve straně ozvat proti nedemokratickým postupům viz Zubová ve SZ nebo Ing.Tlustý v ODS, tak zmizí a odchází. Ostatní jim nedají šanci. Ať zvolíte ODS nebo ČSSD budou ve vládě a u moci stále stejní lidé, jako je tomu již 20 let. Výjimku tvoří jen Ti, kteří se znemožnili zcela viz Topolánek, Paroubek. Podívejte se ale například na p.Bendu, který vystudoval práva v parlamentu, nikdy nepracoval a neumí zřejmě vůbec nic jen mluvit. Už tak mluví 20 let. Další, které znáte si dosaďte. Reformy střídají reformy. Už je až tragikomické, jak reformy zavádí pan Kalousek systémem Pokus-Omyl. A všichni mlčí. Jednou v KDU-ČSL, potom ve vlastní straně o 2 mužích. Zajímavá je paní Parkanová. Přišla z ODA, přešla do KDU-ČSL a přeběhla do TOP09. Jak je chcete z politiky odstranit, když máte dojem, že jen škodí? Neodstraníte je, když budete volit TOP09, neodstraníte Bendu, Langra, Nečase, když budete volit ODS. Zae se do vlády vráítí a budou dál páchat škody.
      Volby, tak jak volíme, nic nevyřeší. Je nutné volit nové lidi, odborníky, lidi zkušené a ne kaskadéry.
  • Je velká škoda, že řada diskutujících jde do diskuse s úmyslem urazit jiného. Někdy nejde vůbec o jiný názor, dokonce se nejedná dost často o žádný názor. V tom případě člověk, který vstupuje do diskuse s názorem, třeba se může i mýlit, nemá oponenta, ale setká se jen s hloupějšími, kteří nemají názor žádný. Slušné jednání je proti sprostotě bezbranné, protože nevrací nikdy stejně sprostě a neuráží.
    Od nejnovějšího názoru jsem si všiml, že se dost často naváží diskutující do Davida. Hledal jsem jeho názor a prakticky jsem nezjistil, jaký názor má. O to více jsem se divil, proč mu ostatní nadávají. Přemýšlel jsem o nich, ale názor jsem nenašel také. Internet je poučení, ale také zábava. Mnozí vstupují do diskuse, kdyby ale mlčeli, udělali by lépe. Můžeme předpokládat, že je cca 70% nespokojených občanů. Stejný počet občanů je toho názoru, že jsme si nechali státní majetek rozkrást a nic jsme nezachránili z peněz privatizace na sanaci problémů minulosti a případně na důchody, zdravotnictví, školství. Naši vládní činitelé už 20 let dělají reformy a oblbují občany sliby, které nakonec nikdy nesplnili. Mnozí, kteří se ženou do diskusí bez znalostí historie, bez osobních zkušeností jen opakují, co někde zaslechli. Pokud přistupujeme k řešení jakéhokoliv problému bez znalostí příčin, následků, základů logiky a bez aspoń minimálních znalostí toho, k čemu se chceme vyjadřovat, tak z toho právě vznikají diskuse, keré nic neřeší, kde jeden uráží druhého. Kdybychom si sedli ke kulatému stolu a mohli se dívat jeden druhému do očí, zjistili bychom, že řada z těch, kteří vstoupili do téton diskuse jsou slušní lidé. Určitě by se v osobní konfrontaci chovali k sobě jinak než v písemné formě v anonymitě.
    Nyní k problému. Je možné předpokládat, že 70% občanů ČR nemá ani průměrný plat. Tito lidé budou stále častěji poukazvat na svou situaci a nic jiného než vyjít do ulic jim nezbude. Problémem je, že se na ulici nic nevyřeší. Proto je podobný projekt jako Pro Alt rozumný, protože chce k problému vést slušnou diskusi. V diskusi se najde více podobných občanských sdružení, aktivit, alternativ, malých politických stran, dojde ke sjednocení názorů a k vytvoření mimoparlamentní opozice. Proto takovou diskusi schvaluji a rád se jí zúčastním.
    Ještě poznámku na okraj. Hledá se často viník současného stavu. Po 20 letech jsou za viníky označování komunisté. Kdo by se hlásil k tomu, co mají ve svém programu, ten by se asi zesměšnil a proto je budou odsuzovat a dokonce volat po jejich zákazu a řada lidí se k nim přidá. Jedná se jen o boj o pozice v politice o moc s využitím chyb komunistů před 50 lety. Jenže dnes je situace jinde. Musíme si uvědomit, že Alois Jirásek psal o tom, co zažil a o čem byl život v té době, ve které žil. Stejně tak Božena Němcová. Problém je, že málokdo jejich knihy zná. Pokud se budete chtít vyjadřovat odpovědně, zkuste si přečíst něco o celosvětovém svátku 1.Máje, příčiny jeho vzniku a o justičních vraždách, které ho provázely. Potom si dejte do souvislostí všechno to, co prožíváte, jaké zkušenosti máte a s tím, co tu píšete. Nebudu už nikoho zatěžovat s právě zesnulým Arnoštem Lustigem a připomnat, co prožil, a jak psal o svých vlastních zkušenostech z nejstrašnější války na světě, kterou jste asi nikdo nezažil. Nebudu také psát o tom, že on, tak jako zřejmě ve velké většině rodiče zde diskutujích, ačkoliv nebyli v KSČ, volali do rozhlasu a podepsiovali archy, se žáddostí smrti zrádcům, smrti Milady Horákové. Je to jen před před necelými 60 lety. Doporučuji přistupovat proto k názoru druhých s pokorou, s tím, že svým názorem ukazujete jací jste. Vaše duše ani znalosti se nedají zapřít. Cokoliv napíšete, hned je z toho poznat, kdo jste a jaká je vaše úroveň. Smutné je, když ještě k tomu máte do konce měsíce sotva na nájem a na jídlo, nebo jste již několik měsíců bez práce.
  • CHtěl bych jim věřit ale všechno nasvědčuje na na pokračování v oblbování lidí : OF,ODS,ČSSD,
    TOP 09,VV no a ProAlt *9* Hlásají něco o demokracii ale ta neexistuje,protože i dnes je diktatura peněz a zlodějů !!!Jak by se jim šáhlo na peníze tak kam se hrabe Kadáfí !!!
  • Davide,Tebe měla matka radši vypít než porodit.Z.K.U.R.V.Y.S.Y.N.E.
    • Jsi zřejmě hodně silná osobnost. Musíš být ale schovaný, aby na Tebe nebylo vidět, že? A co vlastně jsi chtěl sdělit? Slušnost je Ti zřejmě cizí. Bylo by lépe se nevyjadřovat.
  • Jenom a pouze několik stovek demonstrantů ? Mělo jich přijít tisíce Zřejmě jsme k potěšení středokapitalistů příliš odevzdaní
  • Pokud chcete, kliknete na odkaz. Neni to zadna reklama, ale Vase mira odpovednosti vuci sobe, svym detem a ke svemu zivotu. *3*

    http://www.proalt.net/?p=1034
  • Davide,Váš příspěvek co slovo to perla.Asi jste chlapeček co má gulášek v hlavičce. Za prvé daně platí každý občan i ten bezdomovec při nákupu čuča.U Vás doma rodiče pokud nechtějí mít na krku exekutora tak platí el.energií,vodu,plyn ,zdrav.soc.poj.a daň ve výpletě.A to Vaše regul.nájemné u stát.bytů ,původ. před regulaci cca 1500 Kč po regulaci 6500 kč toto je holé nájemné bez energie,vodného,a bez služeb odvoz odpadků.Auto dnes není luxus v každém městě máte možnost si koupit ojetinu za 20 tis . PS Kde jste vzal informaci o koncentráku u nás ??? Asi mám nedostaky v dějinách ČR,napíšte v kterém seděl Váš pradědeček.
  • Lidi,co to tady předvádíte?Zase soutěžíte jak jeden druhého co nejsprostěji napadnout?Myslíte ,že
    někdo z vládních činitetů bude tyto sprosťárny číst?Chováte se jako hovada! Mají z vás jen srandu.
    Takhle se nic nevyřeší.Pečlivě zvažte koho budete příště volit. *4*
  • Davide, zkus udělat stojku a vysypat ty hovna z hlavy.:D :D
  • Dle mého názoru uvedená demonstrace má jednadvacet roků zpoždění.Lidé měli proti porevolučním politickým lumpům demonstrovat hned,když začali prodávat a rozkrádat státní majetek a obelhávat lidi kapitalistickým rájem.Tehdy obyčejný český blb nejvíc jásal a státní majetek pomáhal rozkrádat.Dnes valící se bída ,na tuto zemi,je jenom důsledek jeho troubovitosti.Až se začnou nasekané astronomické dluhy splácet,tak bude v této zemi mnohem hůř.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit