Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to pravda , tato vláda musí padnou - lidi musí za tuto pravdu bojovat
  • Nejsou zde novináři,kteří by o protestech informovali,protože pracují pro magnáty jimž noviny patří a nechtějí přijít o práci. Bude se ale protestovt mnohem častěji,protože všichni,kteří pracují a jsou závislí na tom,kolik jim chce pan kapitalista dát na mzdy a kolik si chce sám uložit peněz na pohodlný život bez toho,že by zaplatit měl tolik, kolik je běžné ve slušné společnosti. Naši pracující dělají jen za zlomek toho kolik dostávají pracující v zavedených demokraciích. Tam,kde jsou silné odbory jsou mzdy podstatně vyšší. Z toho musí vzejít ponaučení,že pokud něco chceme, musíme se naučit nebát se jít projevit svoji vůli. Není možné,aby vlády z podporou trojkoalice naprosto zdecimovaly stát a na druhou stranu neřešily rozkrádačky a nesoudily osoby,které za těmi svinstvy stáli. Kalousek se tváří jako spasitel a přitom je v mnoha případech figuruje jako jeden z mnoha zlodějů spolu se svými kamarády a známými.
    • Hluboce se skláním před Tvojí jasnozřivostí. *2*
      Je to stejné, jako kdyby zločiny SS v koncentrácích vyšetřovalo GeStaPo. *11*
      Pokud se nenajde politická vůle odebrat majetky rozkrádačům typu pofametových ministrů hospodářství, privatizace a dalších korytářů a vyžírků a jejich napakovaným famíliím, budeme pořád vytloukat klín klínem jiným, vyhánět ďábla Belzebubem a nikam se kloudně nepohneme.
      Pořád je to o tom, zvolit si to, co chceme a o své správné volbě přesvědčit co nejvíce svých známých a dalších slušných lidí. *5*
  • Doufám,že lidi konečně pochopili,že pro lidi tu vláda není.
  • Sametová revoluce byla jen oblbnutí lidí pár lidma,kteří se chtěli dostat k moci a hlavně majetkum.Je fakt že se jim to důkladně povedlo.Vlády které byly kradli ve velkém, to co jiní tu vybudovaly po staletí.Tak co mají dělat zase ty vlády které nastoupí po nich??Přece zdánlivou reformu,aby taky z toho přece něco měli.Chcípněte hlady aby my se měli dobře.Tady nejde o občana ale o ryto!! *12* *12* *12*
  • Vážení, před minulé volby vyhrála nevyhrála ODS s panem TLUSTÝM kterého po volbách ihned brutálně hodila přez palubu. Poslední volby vyhrála ODS s programem ŽE NEBUDE ZVYŠOVAT DANĚ! A ona je zvýší o 100%. Kdo tyto vyvrhele volil? Podnikatelé? Nebo si nakupovali hlasi za 200Kč? To asi ne! Co vydrží Český národ? Já myslím že nějaká tolerance DÁVNO ZKONČILA. DNES JDE O NÁS , O NAŠ DALŠÍ ŽIVOT. Ne o to kdo koho volil. LIDÉ BDĚTE *3* Já vím je to sranda ale jde o NÁS - PODNIKAL NEPODNIKATEL! Otevřte oči! Tady končí sranda!
    • Ty nejsi prase, ale tasemnice jako prase. Mikroskopická hlavička a věčně hladové několik metrů dlouhé, líné tělíčko. Socani i komunisti tu už byli a byla to, mírně řečeno fatální pohroma.
      • Nezlob se na neho! "vyžraný prase" by se jinak neuzivil... *1* *1* *1*
  • Copak nikdo nezná pravý význam současné vládní koalice? Takže pro ty, kteří to ještě nevědí:
    O-bčané D-ěste S-e, T-o O-dserete, P-rotože V-ás V-obereme. A zatím se jim to daří. Domnívám se, že už pomalu nastává čas vzít do rukou vidle, zajet do stověžaté matičky a vykydat ten politický hnůj, který se tam za posledních dvacet let nakupil.
    Tahle vládní koalice je za celé dvacetileté období tou nejhorší. Kam se za nimi hrabe období Topolánkova a Paroubkova vulgarismu. Tito pod různými záminkami, jako je např. důchodová reforma, apod. dělají vše proto, aby bohatí byli ještě bohatší a zbytek národa skončil na ulici jako bezdomovci. A jedni z prvních, kdo by měli být na těch vidlích jsou "tuneldědek Klaus", protože ten odstartoval totální vytunelování a rozkradení tohoto kdysi ekonomicky soběstačného státu. Jako další na řadě by měl být politický dinosaurus a turista Kalousek, původem gumárenský odborník. Ten má též lví podíl na tunelování tohoto státu a ještě má tu drzost rozesílat občanům nějaké složenky na úhradu státního dluhu. Bohužel nebyla to recese, jak se mnozí bláhově domnívali.
    Nyní se všichni mohou přesvědčit, že to myslel vážně - viz. snížení platů státních zaměstnaců a reálná snaha o sjednocení DPH pod pláštíkem důchodové reformy, což v podstatě ožebračí celý národ.
    V reálu pak tento nejmocnější muž ve státě se všem poctivým občanům v televizi vysmívá svým vyžraným prasečím ksychtem .
    Takže lidi, s elánem ke stále strmějšímu ekonomickému pádu tohoto státu, který trvá již dvacet let. A pokud u státního kormidla zůstane nynější politická lůza, pád bude ještě strmější. Otázkou zůstává, jak dlouho ten pád bude ještě trvat, než skutečně narazíme na dno. Možná že to bude až ve chvíli, kdy začne být "ouvej" Pražákům. Protože do té doby se nikdy v tomto státě nic neděje. Takhle to dopadá, když většina oprávněných voličů nevidí dál než na špičku svého nosu a nevyužije svého zákonného práva vyjádřit ve volbách svůj politický názor.
    • Hloupé žvásty, kdyby nás Socani 8 let nezadlužovali, nemuselo se teď šetřit.
      • ty žváste, nevíš co mluvíš, ty musíš být dobrej idiot nebo osel, ale tací jsou také, komu není z hůry dáno v apatice nekoupí, podívej se do zrdcadla copak asi uvidíš.
      • Toto kdyby udělala některá z vlád na západni straně naší hranice (DPH zvednout šupem o 10% atd.) tak jsou plná města. By ses divil jaké mají tam postavení odbory. Zde vládní garnituře nezáleží na blahu občana této země ale v první řadě na svých šmelinách.
      • Davide, u Vás zřejmě musíte stále znovu zasklívat okna, protože takový průvan, jaký máte v hlavě, se hned tak nevidí.
        • Lepší je mít v hlavě průvan než nasrá.. , což je zřejmě Váš problém
      • ODS má též na zadlužování tohoto státu VELKOU zásluhu
      • Davide, matka se za tebe musí stydět, pokud nerozumíš politice, tak raději mlč, kdysi komunisté byli strašákem a teď se používají jako strašáči socani, pěkné, děti se straší čerty a ti také nejsou, ...
        • Jmenuj alespoň jednoho socana, který je poctivý a rozumí tomu co dělá a alespoň jeden zločin proti lidskosti, který komunisti nespáchali a já půjdu na 1.Máje s mávátkem do průvodu.
          • ... bože, co to pořád meleš, už zapomeň na komunisty, na socany, to bych tady musel vzpomenout na Huny, Atitlu, Napoleona a další, teď je přítomnost a tato zlodějská vláda nás poctivé občany okrádá jak může, ...
            • Huny ani Napoleóna mepamatuju, ale ty komunistický držky nejen že sedí v parlamentu, ale většina z nich "zprivatizovala" co předtím nakradla a dnes jsou, ze soudruhů zlodějů a vrahů, miliardáři ovládající dění v této zemi.
  • Už bysme měli něco fakt dělat, ať jdou ti šmejdi do prdele, banda jedna zlodějská!!!!!!!!!!!!!
  • Ne demonstrace, ale generální stávku by to chtělo. Jen se podívejte, jak dokážou dát najevo svou nevoli v okolních státech! Jenže my jsme národ ovcí, bohužel.
    • nu ti nemnozí rozsvítili svíčku ve tmě otázkou je zda u prasklého vodovodu či sudů se střelným prachem
    • ...ano, pouze generální stávka, nejlépe tak týden a více dní a pak vzít biče, rýče a mlátit hlava nehlava, ale stihnout zablokovat letiště, banky, aby nezdrhli a neodnesli to, co nakradli, ...
      • ono se dá dnes loupit pouhým jedním kliknutím odkudkoliv.
  • Davide určitě nejsi normální a slušný chytrý člověk jako muj pán který žije slušný a pracovitý život né na úkor slolečnosti.
  • Dle mého názoru uvedená demonstrace má jednadvacet roků zpoždění.Lidé měli proti porevolučním politickým lumpům demonstrovat hned,když začali prodávat a rozkrádat státní majetek a obelhávat lidi kapitalistickým rájem.Tehdy obyčejný český blb nejvíc jásal a státní majetek pomáhal rozkrádat.Dnes valící se bída ,na tuto zemi,je jenom důsledek jeho troubovitosti.Až se začnou nasekané astronomické dluhy splácet,tak bude v této zemi mnohem hůř.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit