Přejít na výpis diskuzí
Prožíváte na internetu prezidentské volby? Jděte se radši opít
25.1.2018 | Václav Štefan
114 příspěvků
-
http://www.protiproud.cz/politika/3592-zeman-porazil-na-prime-kontejner-d-rozdilem-tridy-drahosova-ct-ihned-v-protiutoku-odstranit-zemana-prvni-krok-pred-vladnim-pucem-proti-babisovi-mimonove-opet-prestreluji-muze-nas-to-ale-stat-zivot.htm
*6* -
Škoda, že se fandové obou táborů podporující toho svého kandidáta, nedrží selského rozumu. Ten praví, že správné je to, co je dobré. Smýšlená pseudofakta, rány pod pás, nepoctivé vychvalování vlastností, které kandidát nemá. A přitom je všem jasné, nebo mělo by být, že dobrým může být pouze ten, který se nebude bát nést svou kůži na trh při prosazování většinových návrhů občanů, když poslanci toto nerespektují. Když nám poví vždy pravdu o dění v evropských institucích. Když nebude zrazovat své sliby voličům, když zájem státu - občanů, firem, podnikatelů, budou nad jeho zájmy. A když to bude ten, který ví co je prezidentský stolec, co obnáší, jaké kejkle provádí některé politické strany a na vše, co je špatné, bude upozorňovat vládu i Parlament, a vyzývat je o nápravu. Takového poznám jenom jednoho ze dvou kandidátů Ostatní vlastnosti, zda dobré, nebo špatné, mě nezajímají, pokud toto vše bude tak, jak slibuje. Ten jeden. Všichni jistě víte, koho tím myslím.
-
-
Hlavně si přeji aby byly rovné zatáčky. Už mám dost pořád točit volantem a věřím, že mi to v Moskvě Miloš vybojuje a oni v EU schválí.
-
Jasně, že víme. Je to ten, kterého podporuje Karel Gott!
-
-
https://www.novinky.cz/komentare/461571-komentar-prezident-antizeman-volba-nevolba-alexander-tomsky.html
-
Volím Miloše, protože on má rád děti.
-
To by mne zajímalo, jestli více vzteklých zemanovců poškodilo plakáty s Drahošem nebo bylo více vzteklých drahošovců, kteří poškozují plakáty se Zemanem?
Já typ mám *1*
co odhadujete vy? -
Rád se podívám na chytrého vlastence našeho pana presidenta.
-
Volím tu ožralou undu z Hradu, do švestek nevydrží a bude nové kolo.
-
Je mě u zadele co si kdo myslí já volím pana Zemana.
-
Vytvářet iluzi nedůležitosti je buď nepochopení toho, že v mnohém nyní stojíme na křižovatce svobody a národní existence, či je to masmediální loajalita. Nejde ani tak o Zemana. Jde o soustředěnou ofenzívu sionistické internacionály ovládající americký kongres,Evropskou komisi a její školený kompars. Migrace je do očí bijící prostředek, takže názor Mr. Drahoše, že nás manipulují podvodníci, kteří naznačují, že jde o svoloč, která snad bude rovnou vraždit a znásilňovat je mix neuvěřitelné drzosti a hlouposti, který signalizuje stav ohrožení. Však také nejsme podle něj svéprávní rozhodovat v referendu. Zlehčovat spiklenecké teorie je čím dál tím více laciné. Je to je běžná historie hominidů, která povýšila stejně jako koňské káry, např sionisté dodnes dokonale přikryli před veřejností svou velkou VŘSR. A co se týče celosvětového státu otroků je deklarován již v soudním posudku "Pravé protokoly sionských mudrců", je na webu. Okolnosti a způsoby referend souvisejících s Evropou to jenom potvrzují. Pro ANO se zopakují tolikrát kolikrát je třeba, pro NE nejsme kompetentní a zákony tomu musí zamezit. Překvapuje mně, že se lidé nespolehnou na jednoduché a jasné jevy. Aby jste ale věděli, že pomocí arabů židé likvidovali již španělskou říši, a leccos se podobá dnešku.Doporučuji :http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/
-
Je lepší zvolit Zemana, říkám to nerad. Sám budu volit Drahoše, ale budu moc rád, když zvítězí Zeman. Divné, co?
-
-
pokud je takových víc tak pánbůh s náma
-
-
Bohužel je to tak. Znám někoho, kdo nechce euro, EU ani migranty, ale bude volit Drahoše, který mu toto všechno zařídí:-) Schizofrenik a kretén, který zvolí i satana jen aby Zeman nevyhrál.
-
-
Drahoš migranty nechce, říká to v každém rozhovoru
-
-
-