Přejít na výpis diskuzí
Průšvih Andreje Babiše v superdebatě ČT. Expert se zhrozil
25.10.2013 | Jakub Konečný
85 příspěvků
-
inkognito-ty budeš největší tupec a *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Korektore,už jste tady zas?Všichni se snaží věcně diskutovat, ale vy do toho šlapete, jako slon. Baví Vás to? Neumíte místo toho napadání věcně odporovat? Když jste nesouhlasný? Dá se Vaše odezvy snad omluvit jen tím, že se sám nezvládáte.
-
Pokud ANO vyhraje volby asi budou úředníci brečet ale chtěl bych něco nového! Nebo KSČM.
-
sporak a kratkej retez na takovou megeru ono by ji to preslo
-
Jsem zažil Moravce jednou v mekáči. Je to sebestředný blb co strkal do lidí a cpal se dopředu jako nějaký César!!
-
Je to názor pana politologa. Němcová, ale, kromě obehrané notečky varující před komunistickým nebezpečím, nic nepředvedla. Nejtragičtější byl samozřejmě dřímající Kárl, který, pokud mu už bylo rozumět, nedokázal odpovědět asi na žádnou otázku.
-
Žádný průšvih, vůbec nic se nestalo!!
-
Tentokrát s Vámi i s hodnocením souhlasím, viděl jsem debatu celou a ukázalo se, že někteří ani nerozuměli otázce, přecházeli na fráze či ani nečetli program své strany...
-
Lépe to nešlo napsat!
-
Já taky nebudu spát, pan politolog Jan Kubáček buď upadl mamince na hlavičku, nebo má sexuální úchylku na na ježibaby.
-
Kolik Vám zaplatili za propagaci téí nemožné zlostné rádobydámy, Myslím, že takto vzteklá a nervní paní by měla být doma u vnoučat a necpat se do politiky, ale peníze jsou peníze!!!
-
"Odborník se zhrozil........". No, já z toho snad nebudu spát, jakej to je prů s. e .r !
To je zase článek pro b l b e č k y . -
Není nad to, když nám vždycky někdo řekne, jak máme chápat to co jsme viděli. Děkuji, já si svůj názor utvořím sám
-
Tez
-
... ve vašem zapadákově klidně :)))
-
Prostě jedině komunisti jsou volitelní !!
-
... ty si nikdy naběhnout nemůžeš, nemáš ani na to :)))
-
... ty tam naštěstí nikdy nebudeš ani uklízet vajgly, blbe :)))
-
... tobě by prospělo uvědomit si svou do nebe volající omezenost, degene :)))
-
Pochybuji, takoví chudáci co jsou na netu placeni agenturami za provokace ve skutečnosti volí levicové strany a ty osobně možná jsi volil i KSČM. Samozřejmě, že tu budeš vytrubovat opak, jinak by tě na hodinu vyhodili.