Přejít na výpis diskuzí
Průšvih Andreje Babiše v superdebatě ČT. Expert se zhrozil
25.10.2013 | Jakub Konečný
85 příspěvků
-
Tak mi to připadá, že sdělovací prostředky dostaly stranický úkol. Moravec ve zmíněném pořadu chudák dělal co mohl, aby od kandidátů bylo slyšet co bylo potřeba slyšet. Takže to většinou byl monolog Moravce, neboť neuvědomělí kandidáti, zejména ti nalevo, měli tendenci neustále říkat něco jiného a proto jim neustále skákal do řeči. No a co se týče jisté paní Němcové- na to je opravdu potřeba mít velkou dávku fantazie aby její vystoupení bylo možno hodnotit pozitivně ( jistí lidé mají tolik nestoudnosti v těle, že i po tom co tady předváděli do doby než byli odejiti, tak se nestydí prezentovat opět na veřejnosti)- připadá jako zaseknutý gramofon. A o bohorovném neúspěšném kandidátu na prezidenta- ano byl to úspěch- neusnul zase. Takže stejně jako se Zemanem- volím nejmenší zlo- tedy KSČM.
-
Paní Bobošíková a její strana Hlavu vzhůru je jediná, která podporuje seniory a živnostníky. Je to dobře že někdo chce něco pro normální lidi, který to mají v tomto státě těžké. Do toho!
-
-
pane,a jak víte,že p.Bobošíková jen neslibuje?To je ženská,kterou vyhodíte dveřmi a ona k Vám vleze oknem,jen aby se dostala do vysoké politiky.Té bych nevěřila ani pozdrav,už jenom proto,co předváděla v ČT před lety.... *12*
-
-
Ale kdepak.Ta svazacka ''pravicova politicka'' ma totalne jine plany.Absolutne nema zajem se nekam do Parlamentu dostat-a vi,ze se tam ani nedostane.Jejim ukolem v techto volbach je-sebrat volice ODS,a schrabnout nemale prostredky za hlasy.
To,ze se poseka s levicovou ODS me absolutne nevadi-ta druha vec me primo
S E R E!!!
-
-
-
Vzhledem k tomu,ze mafie diskreditovala Piratskou stranu-tak jsem dal hlas PIRATUM! *3*
Asi se ty luze nelibilo,ze nekdo ma jiny nazor,nezli soudruh Vaclav Pruzinsky s Livii Mistitinovou.Asi nam vnucuji svinske nazory JuDr Mistiny. *12* *12* *12* -
-
to se dalo od tebe exkremente čekat, máš to v nicku, tobě stačí málo, aby tě Mádl s Pisovou přesvědčili.
-
-
Nebud drzej ty proklatej spermohlte!
Nikdo zde nemuze za to,ze jsi bezmozek a komunisticky opovrzenihodny POVL!
LUZO svinska! *12*
-
-
-
ukázalo se, že Babiš nemá žádný program a ani představu o něm, chce se jen dostat do vlády a dál se pakovat na úkor nás všech,ten chlap at si veme svou agentskou knížku StB a táhne na Slovensko
-
-
Tohle vím už od jeho prvního vystoupení v TV, proto je pro mne uzavřenou kapitolou.
-
-
Já jsem zvolil p.Kalouska i známí
-
-
Tez
-
Pochybuji, takoví chudáci co jsou na netu placeni agenturami za provokace ve skutečnosti volí levicové strany a ty osobně možná jsi volil i KSČM. Samozřejmě, že tu budeš vytrubovat opak, jinak by tě na hodinu vyhodili.
-
-
Otazníku jsi tak šibnutý jako tečka. Zatím šlo 200 melounů zprava. Srovnej si to palici.
-
-
-
Karel - roztomilý mazel.
Andrej Babiš - zákoníku práce se zbavíš. *5*
Němcová - mluvila jak kdyby tam byla nová. *15*
Moravec - není žádný pitomec. *2*
Sobotka - není žádný sralbotka.
Filip - už bylo líp
Okamura - dobrých návrhů fůra
Liška - do sněmovny neproklouzne ani myška
Žák - to je ale pták -
Všici pražští pepici, volte dneska levici. *1*
-
-
Pozdě.
-
-
Český tajtrdlík se podívá na jednu diskusi, a pak se rozhodne koho volit.
Jó čeká nás úžasná budoucnost. -
-
... nemusel jsi tak jasne napsat, jaky jsi chudak :)))
-
Český tajtrdlík jste vy Kenvis.Každý nečeká na nějakou předvolební diskusi.Spousta lidí je již rozhodnuto ještě dlouho před tím.Nám stačily ty modré roky a máme jich už dost.To lhaní a zlodějny.Všichni z vlády se nám mají zpovídat z každé vynaložené koruny,všechno vyúčtovat.Ne aby se dávaly takové odměny za práci,kterou už mají zaplacenou(a ne málo),státní zakázky kamarádíčkům atd.
-
-
To co tady předvádí nějaký jakoby politolog Kubáček s tím, že nejlepší byla Němcová jsou pouze slinty. Naopak Němcová vykřikovala nesmyslné bezduché obhajování ODS. Dále bez komentáře.