Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 0
  • jen je škoda že se těm zmrzlým kuřatům neroztáhli pořádně křidýlka, to by byl potom teprve ten správnej "disidentskej zpěv a taneček"....... *1* *1* *1* *1* *1*
  • Zeman to řekl jasně,výztižně a přesně,tak jak si to myslí většina národa!To,že se to nelíbí pražským pravdoláskařům, těm co fandí zločinecké ODS a TOP 09, je jejich věc! ,kteří za každého režimu tu svoji pravdu vyprávějí podle potřeb svých kapes a zájmů!Myslím si, že již bylo na čase, aby tady tento gang neovlivňoval život 10 000 000 občanů ČR,jim omluva?
    Pussy Riot
    Pussy Riot (v překladu divoké ku..nd.ič )
    http://www.k213.cz/Pussy-Riot-v-plne-nahote
    http://urod.ru/news/6207/
    http://www.youtube.com/watch?v=07Z5yuM7RS4
    Tady toto podporovalo MZV se Schwaruenbergem na čele, ODS,TOP09 lkali nad jejich uvězněním!! :-)Veřejnoprávní ČT vysílala pořady v hodinách na jejich obhajobu!za naše peníze!!Obdobně to bylo i s podporovatelkou masového vyvraždění 10.mil.vých.Ukrajinců Tymošenkovou, proto MZV-Schwarzenbergovo dalo azyl jejimu muži-kmotrovi-oligarchovi kriminálníkovi, zloději v česku?:-)
  • Po internetu kolují fotografie, jak jedna z těchto bojovnic (porodila díte) se skupinou sobě vlastních, pornograficky bojují v nějakém muzeu proti Putinovi. Zajímavé. Něco jako náš "Underground".
  • a mne by zajímalo, jak by byly přijaty a jaké ceny by dostaly, kdyby předvedly totéž, ale za Putina? co myslíte?
  • Na nějakého Zemana se můžou Pussy vykašlat.Hlavně,když jim jejich sexuální výbava funguje tak jak má.
  • Tak jsem shlédl na programu ČT 24 část interview s členkami Pussy Riot. Tázala se Zuzana Tvarůžková.Podle toho, jak se členky vymezují, musí být bojovnice jak lvice!
    TV nás krátce seznámila s tvorbou dívčí skupiny- poskakování a kakofonie výkřiků s pletenými kuklami na hlavách.Bylo to zhodnoceno i Petruškou Schusterová jako boj s mocí Putina.
    Až na místo, kde se to odehrálo, tedy nějaký kostel, by mi to až tak nevadilo, ale znesvětit kostel? Přes můj nesouhlas s "maštěním" kapes formou restitucí, do které byli násilně zapojeni všichni občané proti své vůli, s takovými excesy na sakrální půdě souhlasit nemohu!
    Škoda, že Zuza a Petruška nekomentovaly klipy, které předcházely celé "žabomyší" aférc
    Kopulace v Biologickém Muzeu-in natura!
    "Ohřev" chlazeného kuřete "v troubě"
    Mastur.ace pomocí monstrance-neviděl jsem, nemohu potvrdit!?
    Takže ty interpretace názvu asi nejsou tak daleko. (Řev kočiček to asi nebude, podle klipů to bude asi Nepokoj v .....)Tolik asi pro ty, kteří nemají dostatek informací.
    Tato fakta zcela změní úhel pohledu na "punkovou skupinu
    "
  • Fašisti z KSČ si zde zas třídně zabojují (jejich způsob boje odpovídá obsahu jejich lebek), a to je asi tak všecko, co můžou proti pravdě dělat, neboť je nikdo nebere vážně, a nikdo se jich dávno na jejich stupidní názory neptá.
    • ahoj Alino, dnes ti prášky vysadili?
  • A,že ty neohrožené bojovnice nepředvádí svůj boj v mešitě v IS-to si holčiny netroufnou,tam je ta pravá demokracie-tady jsou silné,neohrožené,PROTOŽE ŠTĚTKY MOOC DOBŘE VĚDÍ,ŽE SE JIM NIC NESTANE !!!!
    OBYČEJNÝ PRODĚJNÝ ŠTĚTKY které nic neumí a potřebují publicitu !!!!!
    ÁÁ OPĚT DEMOKRÁCIA PO ČEKOSTÁNSKU--BEZ PŘIHLÁŠENÍ NELZE PSÁT PŘÍSPĚVKY !!!!! MOCNÍ MAJÍ NADĚLÁNO V GATÍCH !!!!!
  • a vy jste pí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit