Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyhle blbky, co jsou na urovni orangutána, nemůžou ani pochopit co se od nich chce a co znamená prezident.To někdo jejich jménem komunikuje s tydlítama od novin a říká jim svoje přiblblá moudra.
    • Souhlas, ale ony čůzy dobře ví co od nich "lidé" typu Schweineberka chtějí. Ale lidská důstojnost je jim cizí stejně jako zlodějiDukovi.
    • tady nejde o to jestli se vám jejich muzika líbí nebo ne (naši zpěváci se také všem nelíbí) ale trestat je vězením to je přesně jako u nás za totáče, tak si to laskavě uvědomte, nevím co se vám líbí na Putinovi, který chce zase ovládnout svět.
      • nepotrestali je za zpěv / i když by si to zasloužily), ale za výtržnost, jako by je potrestali všude jinde
      • Nech se vyšetřit ajino. Putin již povraždil tolik milionů lidí v Iráku Syrii a nejvíc v Lybiji !Je to masový vrah ze Srbského Kosova, navíc tam zabral měděné doly a postvil si tam vojenskou základnu. Hrůza žejo ?
      • To jejich vřískání není zpěv, stejně tak, jako strkání si zmrzlých kuřat "někam" a souložení na veřejnosti není nic jiného, než obyčejný hnus. Pro nepodmíněný trest, pokud to není opakovaně, bych také nebyl, daleko víc by jim prospělo třeba 500 hodin veřejných prací někde v ústavu pro dementní či těžce slabomyslné. Dostaly by zpětnou vazbu úrovně svého chování a byly by něčím užitelné. Jen nevím, proč je náš tisk cituje. Daleko zajímavější by byl názor některé ze Štikových, také na E55 nebo v kavárnách v Praze by se našlo komentátorů stejné úrovně dost.
  • Na příkladu Pussy Riot (raději nepřekládat) je vidět úpadek západní společnosti. Pokud veřejně souloží tyto děvy proti Putinovy je vše v pořádku, pokud veřejně provádí lesbický sex slečna Vopěnková ( přítelkyně "svatého Karla") je vše vpořádku. Zkuste toto provádět kdokoliv z vás. Okamžitě budete stíháni za šíření pornografie a veřejné pohoršování a výtržnictví. Tady je kámen úrazu. Pro někoho zákony platí a pro někoho ne. Pro dosažení cíle jsou někteří ochotni se spojit s fašismem, radikálním islamismem, použijeme vypatlané zabijáky proti civilnímu obyvatelstvu a porušování lidských práv nám vadí jen tam, kde nemáme profit a kde se nám nepodvolí. Přiznávám, že způsob jakým prezident prezentoval své názory v hovorech z Lán se mi zrovna nezamlouval, ale bohudík obsah jednoznačně trefil podstatu věci. Pokud uděláme idoly z Pussy Riot a jim podobným , potom "Bůh s námi".
  • Naše česká vip umělecká a studentská společnost s panem knížetem si je určitě pozve do katedrály sv.Víta na koncertování, určite bude plno i pan Duka a tel. nova budou si budou pochvalovat jejich kultivované vystupování. Zeman to řekl jasně a zřetelně.Má velké plus .
    • Pana kardinála vynech, nevíš, o čem píšeš, do sv. Víta by je určitě nepustil. V ostatním máš pravdu.
      • Jak nepustil? Jak by jim v tom zabranil? To by bylo v jeho moci a vedel by to predem?
        Tak jak moskevsky patriarcha? Mysli, Tome! Na neco takoveho se da jen reagovat ex post:
        "Pane, odpust jim, nebot nevedi, co cini". *7* *3*
  • Vy nejste punk ale zamindrákované holčiny lačnící po pozornosti za každou cenu.
    Jdete rušit pořádek v kostele a tomu říkáte protirežimní čin: jste směšné!
    Za to by vás potrestal každý stát. V Ruské base musela děvčata dokonce makat což
    označila za mučení - je zřejmé že o práci v životě ani nezavadila.

    To v EU věznici by vám bylo lépe - tam vězni čumějí na telku a sportují.

    Tato pokleslá fronta která si drze říká kulturní je ukázkou zdejších knížepánovců.
    Plnou pusu svobod ale když kníže ve volbách prohrál hned bylo křiku a výhrůžek.
  • škoda že jsou děvenky tak mladé zajímalo by mě jak by "bojovali" před rokem 1989, jinak nemám slov k tomu co dělají a jak se je někdo snaží prosazovat, shnilá už je většina společnosti v celém světě o ničem jiném tohle nevypovídá
  • Zeman má pravdu, ty ženské jsou ubožačky.
  • Podobně zákeřné praktiky pokusů manipulace s veřejným míněním, jaké předvádí jistý americký židofašoun z pražského amerického velvyslanectví ve spolupráci s těmito prostitutkami, na český národ zkoušely už v minulosti - stačí si jen vzpomenout na údajně "hudební" skupinu Plastic People, složenou ze zarostlých, chroptících a ožralých smažek nebo alkoholika Veškrnu (to je ten, co brousil hérečku, zatímco jeho manželka umírala v bolestech na rakovinu). Z podobných individuí Američané velmi rádi uměle vytváří jakési falešné ikony, které prohlásí za "bojovníky za demokracii a svobodu" a využívají je k útokům na nepohodlné politiky libovolné země na světě, v tomto případě na pana Putina a Zemana. Ovšem pouze tupý a frenetický pravičák Kchárlovec, který si neumí dát dohromady, kolik je 1+1, může podlehnout tak laciné propagandě - prostitutky souložící na veřejnosti v muzeu, cpoucí si do vagííny zmrzlá kuřata a vydávající jakési ohavné skřeky jen vzdáleně napodobující "zpěv" a dělající bordel v kostele mohou ohromit pouze pravičácké militantní primitivy.

    P.S. Ještě něco pro toho obřího iidiota, co tady dělá na tyskaly cenzora - ODKDY JE ZAKÁZANÉ SLOVO VAGÍÍNY ????? Mohu se zeptat, co má vaše manželka mezi nohama? Koloběžku snad ?????
  • A,že ty neohrožené bojovnice nepředvádí svůj boj v mešitě v IS-to si holčiny netroufnou,tam je ta pravá demokracie-tady jsou silné,neohrožené,PROTOŽE ŠTĚTKY MOOC DOBŘE VĚDÍ,ŽE SE JIM NIC NESTANE !!!!
    OBYČEJNÝ PRODĚJNÝ ŠTĚTKY které nic neumí a potřebují publicitu !!!!!
    ÁÁ OPĚT DEMOKRÁCIA PO ČEKOSTÁNSKU--BEZ PŘIHLÁŠENÍ NELZE PSÁT PŘÍSPĚVKY !!!!! MOCNÍ MAJÍ NADĚLÁNO V GATÍCH !!!!!
  • Viděl jsem valnou část jejich vystoupení.
    S kulturou to nemá nic společného. Doslova hnus a odpor. Prasárna. To používám slušné výrazy.

    Proč tato děvčata dostávají tolik prostoru?
    Jen, aby mohla přivolávat na sebe pozornost. Měla by se živit poctivě.
    Stejně tak jako novinářská obec, včetně té místní.

    Jen to ukazuje na zvrácenost hodnot a morální úpadek společnosti!!!
    • Proč se o nich mluví? Protože jsou proti Putinovi. Že jsou nány, to stupidní média nezajímá.
      Hlavně , že jsou proti Putinovi.Tato média dají pozornost komukoliv - vrahům, zločincům a jiným protoexistencím. Hlavně, žejsou proti Rusům a pro fašisty.
    • Jsou podporovány amíky proti Putinovi.Bohužel náš tisk a média musejí rovněž podporovat protipunovské nálady.Mohou se jen stydět,plně souhlasím se Zemanem,toto nemá nic společného s uměním,je to jen politická špína. *16* *1*
    • nechápeš moderní umění a stou poctivostí sice prej nejdál dojdeš, ale na konci pojdeš. *3*
  • Stačí jeden pohled na obrázek a vše jasno, Chocholoušek a možná i Uzel by nad jejich diagnózou zaplesal, je to jak z Jedličkárny (tamním dětem se samozřejmě omlouvám) .... :-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit