Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naša komunistická rasa je jediná zprávná protože to už říkál soudruch Hitler!
    • Hitler posílal komunisty do plynu, tečko prolhaná.
    • Nech toho Honzo alias Kak,Tečka atd. Vážně víme kdo jsi a ještě bych ti připomenul P.L.cz tam jsi také vylétl... *5*
  • Nech toho Honzo alias Kak,Tečka atd. jsi dávno ale dávno od DOBRÉHO RÁNA na ČT 24 monitorován. Mimochodem ještě máš toho pejska co miluje uherák? *1*
  • Teda ve Vumlu nebylo plavání ale mí komunisti se enom tak utopit nenecháme! Ha ha ha to by se imperialostovy sousedovi co mně háže v noci přes plot do erteplí Ameryckého Brouka Mandelinku Bramborovou Líbilo! Mi sme inteligenti a mi se enom tak nedáme! Čest!
  • Americké zlo je nám stále blíž a blíž ! Celý problém je v tom,že Putin nenechal svou zem rozkrást americkým nejbohatším Židům ! Neuvěřitelně hloupé vedení EU poslušně zavádí sankce,které budou mít zdrcující následky na obyčejné lidi v EU.Amerika nám pak bude zajišťovat o co přijdem,ovšem za daleko větší cenu než jsme měli z Ruska a na krku nám ještě zůstane hladová Ukrajina !
  • Nicmene to potvrdilo na jaké ùrovni se american pohybuje-nebo tech se dotazujících.Lidé co mají neco v "hlave"urcite v politice nejsou,ale tem se takové podùrovnové otázky nekladou.
    US elita je ca 0,2 % obyvatel prevážne v Kalifornii.Musí mít asi zarudlé uši když vidí ùroven
    svých"soukmenovcù".Preze vše se ale USA vidí jako zeme vyvolená a jakékoliv "nároky"
    jiných "individuí" je nutno vyhladit.Od konce 50tých let to tak nejak podobne vypadá *4*
  • Tak to je hozená rukavice ke smírčímu jednání mezi Putinem a Obamou. Kdyby u nás proběhla taková anketa tak určitě nechají oba Zemana utopit. Zeman je hysterická popudlivá tchyně která mezi z nepřátelenými manželi dělá peklo a rozvraty místo aby raději mlčela .Oni se nakonec smíří ale Zeman u ních už navždy zustane tím nežádoucím hostem.
    • Soudruch Zeman je dobrý protože kamarádí s nadsoudruhem Putinem a to je náš Spasitel náš Kryrtus všemohoucí! Čest!
  • Ideální případ by byl, kdyby se utopili oba *1* *1* *1*
  • testovalo protiamerickou raketovou obranu

http://ruskline.ru/politnews/2014/04/28/minoborony_rf_nebolshoj_sboj_kursa_rossijskoj_rakety_rs24_yars_pentagon_eto_provokaciya_pvo_ssha_ne_smogli_vzyat_cel/
  • Mi komunisti přece nikeho netopíme proto má pán Obame lež! Mi přece bez bolesti pověsíme každého zpátečníka a demograta protože je imperialista! Čest!
  • Obama se sám topí ve lžích a schyzofrenii!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit