Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na amerického teroristu a imperialistu platí pouze a jen síla. USA obkličují svými vojenskými základnami celé Rusko, tak se není čemu divit, že Rusko na to reaguje posilováním své obrany. Za všechno zlo ve světě mohou USA.
    • .............. a probudil ses k ránu, s rukou v plném nočníku.........
  • Pokud si USA myslí, že Putin jen blufuje, měli by podniknout nějakou vojenskou akci, aby si to ověřili a aby věděli, na čem jsou. Ideální příležitost by představovalo "osvobození" Krymu. Taková menší invazička Afroameričanů a Latinoameričanů by jistě dala věci do pohybu a všichni bychom měli jasno, i když třeba už jen na posledních pár hodin, nebo dokonce jen minut. Navíc USA můžou počítat s podporou Heleny Langšádlové. Tato krásná inteligentní a statečná žena před cca dvěma roky prohlašovala, že v případě jaderné války s Ruskem, je naší povinností stát po boku USA. Takže si myslím, že až se Putin dozví o Heleně Langšádlové, tak dost znejistí. A právě toho by mohly USA využít.
    • Těžkou prekérkou je a bude ještě větší, že Evropa-německá Unie, se s USA dostává více a více do obrovských sporů, obchodní válce se cly, apod. K tomu připomenu nápad z dílen eurohujerů PESCO, což je v přímém rozporu se členstvím a existencí NATO jako takového. Pochopte, vážení přátelé a sajmoni všeho druhu, že jde o to, zda bude, nebo nebude Evropa poslušná vůči USA, nebo nebude. Že se to bude jen a jen hrotit, je logické. *1*
  • má, je to pravda a teroristické USA to vědí, proto je stále ještě mír
  • Libo
    Rusko má obrovskou výhodu ve svém vojenském průmyslu, který sdružuje stovky firem, výrobních závodů, vědeckých pracovišť a laboratoří, které se spolupodílejí na vývoji, zkouškách a produkci, přičemž sdílejí mezi sebou veškeré informace. Tomuto komplexu nemůžou západní konkurenční a korupční molochy konkurovat ani efektivitou a ani cenou.
  • Celkem dobrý rozhovor. Putinovi se nemí možné divit. Amíci přešli do protiútoku po pádu Ruska. Předtím, za doby SSSR se strachovali něco provést protože věděli, že Brežněv by si nic nenechal líbit. Když pak Jelcin začal rozdávat Amíkům, co jen šlo, nebylo nutné být na Rusy agresívní. To nastalo s příchodem Putina, který se začal starat o svou zemi, pozvedl ji z trosek. Jenže byl mírný. A tak Amíci začali více dorážet. Kromě jiného vnikli neoprávněně do Iráku, pak se nasáčkovali do Afghánistánu. Když bojovali Rusové s islamisty v Afghánistánu, tak Amíci tyto džihádisty podporovali. Dnes tam Amíci vedou proti nim léta "marný" boj. Afghánistán tak okupují stejně jako kdysi Rusové. To je ale v pořádku. Pak se připravil puč na Ukrajině, aby to zase již po stejném způsobu Amíci začali řešit tím, že vlezou na Ukrajinu a na Krym a vybudují v Sevastopolu základnu. Jsou o tom dokonce záznamy z jednání Kongresu USA ještě před vypuknutím převratu na Majdanu. Jenže tehdy už Putin konečně zasáhl a nenechal Krym Amíkům. A dnes už toho má Putin plné zuby, aby neustále pozoroval, jak se Amíci snaží oblbnout země světa včetně té naší, abychom pomáhali budovat obranu proti Rusku. Jaká obrana? Vždyť jediní, kdo tady provokuje zbraněmi již řadu desetiletí, jsou USA. A ten proslov Putina jsem poslouchal. Byl to projev velkého státníka, který je nad věcí a nenechá se vykolejit. Dokáže řešit věci s nadhledem. Kdyby na jeho místě byl dnes nebo před rokem Brežněv, nevím, jak by to dopadlo.
    • Rus měl základnu na Krymu jen pronajatou. Ukrajina oznámila že po skončení pronájmu
      nájem prodloužen rusákům nebude. Ukrajinský parlament přijal totiž zákon o odchodu
      všech zahraničních vojáků ( rusáků) z Ukrajiny. Rusák proto základnu Ukrajině ukradl.

      Vaše snaha tahat do toho USA a NATO je marná. Je to klasická ruská lež snažící
      se obhájit nebohajitelnou ruskou krádež Krymu.
      NATO jasně oznámilo že Ukrajinu do NATO nevezme. A přitom by snadno mohlo. Agresivní rusák jim k tomu záminku poskytl.
      • Není potřeba nám tady papouškovat propagandu z ČT. Kdo má na to žakudek, tak si to může pustit v originálu v ČT.
        Každý kdo jenom trochu Ukrajince zná, tak ví, že je rozdíl mezi západo a východo Ukrajinci. ( bohužel výsledek přitroublého vzniku tzv. Ukrajiny po rozpadu SSSR). Ten západ (tj, Lvovská a Kyjevská oblast končí okolo Ternopilské oblasti až k Moldavským hranicím u Mamaligy) tvoří v řadě případů fanatici, hloupnutí popama a propagandou již od dob Kateřiny Veliké. Ne nadarmo je to i centrum Banderovců. Co se Krymu týče: dezinformace, které u nás šíří dnešní poskoci Západu včetně dezinformační ČT, opravdu nemají obdoby ani za komoušů. Jestli se k tomu chce někdo vyjadřovat, tak by si měl alespoň přečíst ( https://cs.wikipedia.org/wiki/Krym ). Jestli je to na někoho moc, tak z toho alespoň události 19. února 1954 (přičlenění k Ukrajinské SSR -nikoliv darování Chruščovem). 20.ledna 1991 ( znovu zřízení autonomní republiky Krym ) 23.prosince 1998 (prezident Ukrajiny Leonid Kučma podepsal zákon, v jehož prvním bodě bylo obsaženo usnesení Vrchní Rady Ukrajiny "Schválit ústavu Autonomní Republiky Krym"), události 5.května 1992 (parlament Autonomní Republiky Krym vyhlásil nezávislost Krymu a tzv. Kyjev vyhrožoval vojenskou intervencí na Krymu-hasili to tehdy Rusové s Amíkama ) až po akce po naprosto bezprecedentním puči v Kyjevě ( tzv. Majdan) -17. března 2014 ( krymský parlament vyhlásil nezávislý svrchovaný stát s názvem Republika Krym) . Proč nás tady krmí oficiálně až šovinistickou propagandou o anexi Krymu?
      • NATO a USA jsou do toho zataženy samy už dávno. Ty vaše argumenty jsou totiž z dílny USA jako vyšité. NATO se snaží evidentně už řadu let přibližovat svou techniku k Rusku. Copak Rusko vystoupilo ze svých hranic, aby se blížili k Západu? Trochu nepoměr. Rusák základnu neukradl. A pokud jde o vyšší hru - pak udělal Putin jedinou možnou variantu - předešel Amíky. Přečtěte si záznamy z jednání Kongresu z doby ještě před Majdanem. Tam se dovíte, že už se vybírala firma, která tam základnu vybuduje. Jakým právem se má cpát Amík zase na cizí území? A žádná krádež Krymu nebyla. Sami lidé si to zvolili. Na referendu byli i pozorovatelé ze Západu a neshledali nic špatného. Kdyby Porošenko vzteky po Majdanu nevykřikoval, že Rusové v jeho zemi polezou po zemi a budou žrát ze země (na to jsou důkazy), kdyby Jaceňuk nevyslal tanky na Krym v době pokojného odporu místních lidí proti vládě Ukrajiny, nepožádal by Krym o znovupřipojení k Rusku, kam vždycky patřil. Navíc - ukrajinský parlament v 90.letech umožnil kdykoliv Krymu odejít. Jste zaslepen nenávistí proti Rusku, které nám kdysi zachránilo životy. Narozdíl od Němců, které dnes plácáme po ramenou. Nevadí Vám vůbec, že Kosovo bylo ukradeno Srbsku? To asi ne, protože používáte dvojí metr. Takže, pokud jde o základnu na Krymu, jsem mnohem radši, když ji má Rusák než Amík. Ten už se napáchal zločinů po světě velmi mnoho. Pokud máte smysl pro spravedlnost a nemáte v hlavě nasráno, pak víte, co Amík zavinil převratů a válek v posledních 100letech.
        • Jsem rád, že jste ve svém komentáři uvedl tento úryvek:"Navíc - ukrajinský parlament v 90.letech umožnil kdykoliv Krymu odejít."
          Tato skutečnost se téměř nikde neprezentuje a neuvádí.
        • Referendum pod ruským samopalem je neplatné.
          Navíc si nastuduj Ukrajinskou ústavu: změna hranic Ukrajiny může nastat pouze
          po celonárodním referendu. Takže Krymské referendum je i dle ukrajinských zákonů
          neplatné.
          • Kdyby tam ty samopaly byly, pak by to západní zpravodajové určitě patřičně nafotili a nebo přinejmenším sdělili světu. A naše slavná ČT by to zveřejnila taky. Karas by toho měl plnou hubu. Jenže nic podobného nikdy nikdo neviděl.
            Ty si zase prostuduj pořádně dohody z počátku 90.let a taky by sis měl prostudovat ústavu Jugoslávie a status Kosova. Někdy vznikají určité nepatřičnosti, ale pokud bych měl posoudit Kosovo a Krym, pak Krym si zvolili skutečně sami lidé v referendu. Kosovo bylo natlačeno pod samopaly zahraničních vojsk osamostatnit se. Lidé o tom nerozhodovali. Rozhodovali o tom samozvaní vládci Kosova, váleční zločinci, kteří dnes stojí v čele státu. A hlavně za přispění pravidel, která stanovili vedoucí představitelé USA, Německa, Velké Británie a Francie. Prostě výkvět demokracie. A takové osamostatnění Vám jistě nevadí.
            Prostě měli bychom respektovat zájmy lidu. A na Krymu by nebylo možné tolik lidí držet pod samopalem. Takovou kravinu může napsat jenom ten, kdo už neví kudy kam.
            Navíc - už i v USA těchto lží měli dost a vydali se někteří filmaři na Krym, aby to zdokumentovali. Výsledek byl jasný - drtivá většina lidí je nyní ráda, že se rozhodli hlasovat pro připojení k Rusku.
            Ať třeba takoví, jako jste vy, puknou vzteky. Krym se už do rukou fašistů na Ukrajině nedostane. Kdyby se Ukrajina nenechala zverbovat Západem k puči, kdyby spolupracovali s Ruskem, byli by na tom dnes mnohem lépe.
            • Jako fašisté se chováte spíše vy putinovci.
  • Never
    Je super kdyz vidim jak EU neboli NATO vynaklada na zbrojeni min. 120 miliard dolaru rocne a neda za rok dohromady ani jeden tank :D na rozdil kde Rusko vyda na zbrojeni 12x mene financi nez USA a vytahne trumfi na ktr nema USA jeste 10 let :D *1*
  • Stále nechápu, jak ta banda mužiků žijících v zemljankách, věčně opilých domácí samohonkou, mohla zmáknout něco tak sofistikovaného. Jako by nestačilo, že jejich hackéři si dělají pudelky z USA a vlastně z každého na světě. Někdo tady logicky musí lhát. Propagandisty, takto ničemně odvádějící svou práci, včetně LGBT partičky na našem MV, a ČT, bych s chutí nakopal do zadinek. *1*
    • se tomu říká ve fotbale. Takový už je rus odjakživa. Zákeřný a podlý lhář, úchylný prasák. Furt si myslí, že si může vzít co chce. Je na čase mu brát. Cokoliv.
      • A lze snad čekat někdy něco jiného od takového lidského odpadu jakým každá rusák nepochybně je, navíc když je to ani není člověk, pouze komoušská zrůdná KGB-cká bestie? No řekněme si to jasně nelze.
        Rusák je dobrý pouze jako hnojivo -1,5m pod zemí, jinak je to jen odporná hnída jako každý bolševik - že ano vlastizrádný populistický uslintaný žvástale zemane? Ty to přece po opakovaných exkurzích své ovarové tlamy do řitě nejslizčího sliza planety putina musíš vědět přece nejlépe.
        • a čekal ty jeden odpade že napíšeš něco jiného.už nekopíruj své příspěvky hňupe a používej mozek
      • A lze snad čekat někdy něco jiného od takového lidského odpadu jakým každá rusák nepochybně je, navíc když je to ani není člověk, pouze komoušská zrůdná KGB-cká bestie? No řekněme si to jasně nelze.
        Rusák je dobrý pouze jako hnojivo -1,5m pod zemí, jinak je to jen odporná hnída jako každý bolševik - že ano vlastizrádný populistický uslintaný žvástale zemane? Ty to přece po opakovaných exkurzích své ovarové tlamy do řitě nejslizčího sliza planety putina musíš vědět přece nejlépe.
      • Jasně, třeba ho odstřihnout od plynu a ropy. Teď v zimě by to bylo obzvláště citelné a účinné.
        • A co by Ivani žrali , kdyby odstřihli ropu a plyn ? Stačí když šli ceny trošku dolu a nemají co do huby.
          • Rusko má dnes díky sankcím nadprodukci vlastních potravin a Putin osobně prohlásil, že se musí Rusko orientovat na export těchto komodit v čím dál větší míře. A co Putin řekne, to se taky stane, tedy aspoň do teď to tak vždy bylo.
            Mimochodem, Rusko je v současné době největším producentem a exportérem obilí na světě. Nelze tedy předpokládat, že, dle tvého tvrzení, "nemají co do huby".
          • z Leningradu a Stalingradu ale ty fňukno, kdyby ti na jeden den zavřeli Lidl, tak kňučíš že neseženeš nic levného do hrnce. *1*
            • Zvyklí ???? to možná pradědeček a prababička. Ti dnešní mladí už se přežírali řípou, zelím a tuřínem. A ti co mají v baráku krysy si občas dávají i maso.
  • Putin = zaruka svetoveho miru!
  • 03.03.2018 USA natrvalo sťahujú vyše polovicu diplomatov z Kuby, dôvodom sú záhadné útoky...
    https://youtu.be/HtRbVp7RZ_k
    https://youtu.be/FNuFmNb2pp4
    *5*
    NEJSME JAKO ONI! (Muslimští migranti s jednociferným IQ)
    PAVDA A LÁSKA (RUSKÁ FEDERACE) ZVÍTĚZÍ NAD LŽÍ A NENÁVISTÍ (usa)!
    *14* *14* *14* *14* *14*
  • T-34-85
    Info pro vystrašené havloidy
    Proč není USA nejlepší zemí na světě
    https://youtu.be/2d9hb5w1Zno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit