Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amíci si pořizují na místo neprůstřelných vést neprůstřelné pleny.
    • Co si koupíš ty? Vestu nebo plenu?
      • Mě mírumilovné Rusko nevzrusuje.
  • vanhorne
    Knize Potemkin stavel vesnice, ktere byly viditelne.Putinovi se podarilo postavit raketu, ktera je tak rychla, ze ji zadne lidske oko nepostrehne a proto je neviditelna.Putin ma veci, ktere kdyby ukazal by vzbudily zavist, proto je neukazuje.
  • OvcanHavel
    Václav Havel vše viděl a dobře věděl, proto už v roce 1319 do své nejslavnější divadelní hry Kocour v Botách zašifroval zpávu otom, že se Putin v roce 2018 pokusí blafovat, že vlastní jaderné zbraně.
    Vše je samozřejmě nesmysl, moderní technologije jsou majetkem výlučně Spojených států a je dobře známo, že žádné jiné státy světa nemají moderní technologie k dispozici.
    To je rovněž důvod proč okolní státy napadají posvátnou půdu USA. Spojeným Státům to ale nevadí, mají pro zaostalé státy pochopení a snaží se jim všemožně vyjít vstříc.
    To, že pentagon přiznal, že o nových zbraňových systémech ví a že momentálně proti nim nemá adekvátní odpověď je jen mazaná lest, kterou USA poradil sám Václav Havel a zašifroval ji do své 2. nejslavnější divadelní hry Hra o Trůny kterou začal psát už v roce 1132, tedy dva roky po tom co vynalezl alkohol... *14*
    • vanhorne
      "divadelní hry Kocour v Botách"
      Kdo napsal tu slavnou komedii " Opilec na Hrade a trestne stihany agent STB ve vlade", to nevis?
  • Něco podobného tvrdíval ještě v roce 1945 jistý Adolf Hitler, který vládl v tehdejší "Velkoněmecké říši"!

    A jak skončil?

    No . . .
  • Rusko vždycky mělo zázračné zbraně, ale chleba nestál za nic. Tvrdá cihla, která se nedala ani jíst. Není se čím chlubit.
    • vanhorne
      "Rusko vždycky mělo zázračné zbraně, ale chleba nestál za nic"
      Cesko nemelo nikdy zazracne zbrane, ale chleba byl tak dobry, ze se po ceste z obchodu okousavala patka.Dnesni Cesky chleba je jina pisen a testo z jineho soudku.20% mouky podradne jakosti, 20% kypriciho prasku, 20% ruznych chemikalii, zbytek voda a vzduch a tato neforemne uplacana hmota se prozene elektrickou peci az vypadne neco nedopeceneho co jenom pripomina bochnik chleba, ale chuti a vuni vubec ne.
      • Vanhorne ty se srovnáváš s Ruským medvědem já když si doma upeču chleba, tak nikdy nedávám 20% kypřícího prášku ani jiné chemikálie, tady je jasné, že ty jsi nikdy chleba nepekl a ani nevíš co se do něj dává. Pravděpodobně ani chleba nejíš když je to tak hrozná uplácaná hmota, která pouze připomíná bochník chleba a vlastně říkáš, že smrdí.
        Ano dříve za totality byla pekárna na jeden okres kde jsem bez problémů našel upečeného švába nebo i ocas z myši. Patka se jedla protože byl takový hlad, že se ukusovalo již když se šlo s obchodu. Pokud jsi žil na vesnici a neměl jsi chleba objednán tak jsi nejedl. Ty jsi normální komunistický ubožáček kterému se stýská po chlebu se švábem na který jsi si mohl tak namazat máslo a pocukrovat protože na sýr ti již nezbylo.
        • vanhorne
          "já když si doma upeču chleba"
          Ty slavny Antikomunisto, ja nejsem ani pekar ani takovy antikomunista jako ty.Ti co se dnes biji v prsa a krici" Ja jsem antikomunista", v hodne pripadech se dali do KSC pry jen proto, aby deti mohly vystudovat.Nas tata byl asi krkavci otec, kdyz odmitnul vstoupit do KSC, aby nam zajistil skvelou budoucnost.Jestli nevis, hodne takovych rodin bylo za trest prestehovano do pohranici budovat socialistickou vesnici i kdyz o zemedelstvi nemeli ani poneti. Chleba se svaby nebo s mysimi ocasky jsem bohuzel nepotkal ani nejedl. Patku jsme neokusovali z hladu, ale protoze vonela tak lakave, ze sama zadonila abych se do ni zakousnul. S tim chlebem na objednavku, myslim to bylo take trochu jine. Obchodnik vedel kolik ktera rodina vyzaduje bochniku a podle toho objednal, jeden nebo dva navic pro strejdu Prihodu. Nepotreboval aby mu kopa pecnu tvrdla na polici. V cizine se nam podarilo dosahnout toho, ceho jsme nemohli dosahnout in the old country. Abych se dnes v prsa mlatil a hulakal, ze jsem antikomunista mne ani nenapadne, protoze to nema zadnou cenu. Jak rikal maj.Terazky" Co bolo, to bolo" a ja k tomu pridam" len aby sa to nevratilo". Bud zdrav priteli, Antikomunisto.
  • Never
    Je super kdyz vidim jak EU neboli NATO vynaklada na zbrojeni min. 120 miliard dolaru rocne a neda za rok dohromady ani jeden tank :D na rozdil kde Rusko vyda na zbrojeni 12x mene financi nez USA a vytahne trumfi na ktr nema USA jeste 10 let :D *1*
  • Libo
    Rusko má obrovskou výhodu ve svém vojenském průmyslu, který sdružuje stovky firem, výrobních závodů, vědeckých pracovišť a laboratoří, které se spolupodílejí na vývoji, zkouškách a produkci, přičemž sdílejí mezi sebou veškeré informace. Tomuto komplexu nemůžou západní konkurenční a korupční molochy konkurovat ani efektivitou a ani cenou.
  • Na amerického teroristu a imperialistu platí pouze a jen síla. USA obkličují svými vojenskými základnami celé Rusko, tak se není čemu divit, že Rusko na to reaguje posilováním své obrany. Za všechno zlo ve světě mohou USA.
    • .............. a probudil ses k ránu, s rukou v plném nočníku.........
  • má, je to pravda a teroristické USA to vědí, proto je stále ještě mír
  • V CCCP není co žrát a Putinka tahá z trenek raketu *14*

    jo jo volby *14*
    • vanhorne
      "V CCCP není co žrát"
      Krmne repy, cervene repy a kapusty maji dostatek, tam nebude nikdy hlad.Minulou Sobotu
      dadushka Putin prece slibil" Desetileti zarnych vitezstvi". A stejne tak jako jeho slavni predchudci, Lenin, Stalin i ti dalsi, nabada Rusko aby podniklo vsechno, aby" nase deti a vnuci byli stastni". Take dal pohrobkum aspon nadeji, ze bude lip az se z vnuku zase stanou dedkove a pohrobci, jak uz se jedno stalo.
    • Sajmon trololo! *1*
    • eeee ty jsi blb cccp už není
      • vanhorne
        V Rusku Putinka tahá z trenek pindoura.
      • Jenže Putin v iluzi, že Rusko je stále tím mocným CCCP o rozloze jedné šestiny světa, stále žije. Přitom se mu ekonomika sype, tak si vzal vzor v Ádovi - ten když mu teklo do bot, začal taky vyvíjet "zázračné" zbraně ...
        • říká nám člověk který žije v zemi montoven aut a polí s řepkou :-) :-) :-) :-)
          • Kdybys Asi Tak občas do těch "montoven" nahlédl, viděl bys třeba i vývojová oddělení, nástrojárny, robotická pracoviště atd. Jenže ty víš, že to jsou jen "podřadné montovny", žejo *15*
            Hlavně když Putin má rakety na jaderný pohon - tušíš vůbec co je to za pitomost?
            • vanhorne
              "Putin má rakety na jaderný pohon"
              U diesel-electric lokomotiv, diesel agregat vyrabi proud pro el.trakcni motory, ktere lokomotivu pohani. Putinova raketa je daleko vymakanejsi.Ta ma atomovy reactor, ktery vyrabi super prehratou paru pro parni stroj s obrovskou vrtuli, ktera pohani tu atomovou raketu. Kdyz muze atomova ponorka plout pod vodou jako stika, proc by nemohla atomova raketa litat vzduchem jako orel, nebo aspon jako vrabec?
            • Sajmone jsi ubohoučkej blbeček:
              http://www.stoplusjednicka.cz/rakety-na-jaderny-pohon-proc-se-od-nich-ustoupilo
              Dokonce i tvý milovaný amrdólové to zkoušeli, jenže ty si havloidní zmetek, tak víš prd, hihi
          • ty zasranej vymrdanče, nesahej Andrému na řepku, je to motor české ekonomiky *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit