Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putin zakáže kouřit? To může napsat jen člověk rozumu velmi mdlého, chtěl jsem napsat d.bil, ale byl jsem upozorněn, že je to zakázané slovo.
    V RF mají vládu, mají poslance a ti rozhodují jaké zákony budou přijaty a jaké ne.
    Stalo se módou, nebo je to možná jen blbost novinářů, Putina démonizovat. Přitom je to člověk, politik, kterého můžeme Rusům jen závidět.
    • Po Draku můžeš Rusákům takového Vožďa záivisděgt! Upozorňuji Tě však na to, že tak dlouho radost mít z něho nemůžeš. ¨Trpajzlící se nedožívají vysokého věku a nebo jim někdo
      kladivem rlozbije tu gypsovou palici!
    • Nesamostatné stádo potřebuje fýrera, který se o něj postará a řekne mu co má dělat.
  • Osobně s takovými zákazy rozhodně nesouhlasím. Mělo by být na majiteli restaurace, jestli bude kuřácká a nebo nekuřácká, případně rozdělená.
    Nicméně povšimněme si zase jak funguje propaganda. Když takovéto nařízení prosazuje EU, je to pouze pro blaho lidí. Když to udělá Rusko, je to diskriminace. Je to zkrátka už tak trapné, že trapnější být nemůže. *7*
  • A když jsi se probudil, měl jsi ruku v nočníku. Nebo jsi spadl z nebe, případně upadl na hlavičku.
    Kolik jsi komu udělil jako občan pravomocí?
    A všiml sis vůbec někdy, že ta "demokracie", je pro lidi jen dudlík, který mohou cumlat, zatímco demokrati bombardují lidem domovy, střílí dětem mámy a zabíjí otce, že ti tzv. demokrati ničí celé státy, jen aby se mohli zmocnit jejich nerostného a jiného bohatství?
    Ty musíš mít hlavu pěkně vygumovanou.
  • Putin se zpožděním udělal jen to, co v západní Evropě funguje roky. A pro antikomunistické blbečky s nedokončeným a pochybným vzděláním podotýkám, že tam zdaleka komunisti nevládnou.
    • Jo? A kampak se v CCCP komunisti ztratili, oni se snad vypařili? A co je Putin? Dokonce KGBák. To je stále to komunistické myšlení: změní se nátěr nebo firma a jede se dál. Komunisti nechápou nebo nechtějí pochopit, že existuje nějaká podstata a ne jenom vnější zdání. Ta podstata je rozhodující, tak se to alespoň chápe v západním uvažování. V těch východních představách je tomu naopak: záleží na vnějším zdání, čím větší tyjátr tím lépe.
      • přesně jako u nás po roce 1989, včera rudý, modrý dnes, já jsem členem ODS
  • Asi by bylo vhodnější, zprostit se někdy až dojímavé starostlivosti o Putina a spíše se věnovat vlastnímu bordelu.
  • Putina vyděsil, Putina překvapil, Putina zastrašil...............Novinářský howna se opravdu snaží.
    • Putina sklonujeme ve všech pádech , jsme v obraze .
  • Má naší podporu. Určitě to pomuže zesílít i u nás.Od Putina to bereme protože tím nekryje žádné nesmysly jako EU.
  • Sudruhy, každy rozumny sudruh musi s timto narizenim sudruha Putina souhlasit. O co jde? Jde o to, že sudruhovi Putinovi jde o zdravi a kvalitu života dělnickych sudruhu. Sudruhy, ten tabák je špatný. A nejen to, musime se ptat, kdo stoji za tym tabakem? Spravně sudruhy, imperialisti! To su vrazi v obleku, ktery maji ty korporace kde se vyrabi ty cigarety a inkasuji tučne zisky zatimco dělnicky sudruzi maji zničene zdravi! A to se musi zakázat! Sudruhy, poděkujme našemu jasnozřivemu vudci Putinovi, že nas ochraňuje od všeho špatneho! Čest!
  • Jak se něco v Rusku nelíbí,může za to Putin? Jejich vláda a poslanci vymyslí zákoni, Putin jen podepíše závěry společného rozhodnutí!
    • V Rusku neexistuje demokratický systém v pravém smyslu slova, kde primární se občan a vláda, stát tvoří občanům servis.
      Ve skutečné demokracii má ten "stát" pouze tolik pravomocí, kolik mu občané udělí.
      V Rusku a vůbec ve východních despociích je tomu naopak. Stále přežívá představa, že primární je vládce, car, gosudar, stát, gosudarstvo, ten rozhoduje a "moudře" se stará o občany a ti mají tolik práv, kolik jim onen vládce (milostivě) udělí.
      Takže sice poslanci schválí zákon, ale musí to být takový zákon, aby se to caru gosudaru líbilo. Aby si za to od gosudara vysloužili pochvalu.
      • zato v EU je demokracie, to je vtipný vtip
        • Snažil jsem se to napsat tak, aby to pochopil i jedinec velice mdlého rozumu.
          Před diskusí o tom kde je a kde není demokracie doporučuji nejdřív si objasnit obsaj tohoto pojmu.
  • Tak přece jen Puťku něco vyděsilo. Bojí se, že už neplatí "nas mnogo". A to si myslí, když přestanou kouřit tak budou víc souložit? Ale ten zákaz kouření je jedna z mála věcí, kterou je třeba mu chválit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit