Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Petře na této straně máš z tvých 3 příspěvků 18x mínus. Ty chceš psát něco o nenávisti a o stádu atp.?? Objednej se v Bohnicích.
    • Opravuji, je to na straně 2.
  • Dráždit sousedy tímto způsobem, tedy moc diplomatické ani chytré není a od min. zahraničí bych čekal "něco jiného"... Tohle má sílu "lidového komika" v hledišti..bez toho, že Putin má skutečně gauneřinu "KGB" v krvi a bude jedině dobře, když vypadne ze hry a nejen on.., protože svoje manýry a "KGB kultůru" se snaží prosazovat po celé zemi a lidi už ho prostě nechtějí...On a jemu podobní jsou už taky, jako u nás u těch "koryt" příliš dlouho a to není dobře ani pro tu zemi, ani pro ty lidí co tam musí žít... Dlouho už říkám, že kdyby Rusko mělo "německy" řízenou ekonomiku..Japonskou, hrdou preciznost ve výrobě i v životě, tak je to jedna z nejlepších zemí na světě, kde se nebude říkat, že to co přišlo z východu byla bída, špína, štěnice a hlad a co přišlo s ní stojí za hnědé lejno...kromě vodky a AK47..Ta země má co nabídnout, vždyť tam jsou i světové zahraniční fabriky, včetně výrobních linek, řízení a vedení.. ale chce to ještě hodně a hodně času. Neznamená to však dráždit "býka" co tam ještě nějakou dobu bohužel asi bude..než to vezme jiná ruská generace, která i studovala, pracovala a žila roky jinde..
  • Skřízenec bratra a matky by se raději měl odporoučet, Gauner a zloděj přeci nemůže státníka typu putin urazit. Ale v době, kdy můžeme mít určité zakázky tak by tenhle d e g e n zasloužil popravit, stejně neumí ani mluvut, to nevím co v tom spolku prasat v dánsku dělá. Zase ho švejk může jmenovat prezidentem tuhle diplomatickou trosku
    • Jestli je někdo nedom..rd a kříženec tak jsou ty dvoje "ustřeléné kecky" z Mosky (putin, nedvědev) a to jak fyzicky, tak mentálně. Jestli jsem dosud ctil a uznával prezidenta Klause, tak z jeho postoje k tomu moskevskému zmr...ovi je mi na blití. A o "slavné ruské výstavě" na hradě - fuj hnůj. Tím chce jenom ta hnusácká sovětská soldateska prezentovat, že se stejně zas dočkáme ruské poroby.
  • Počítá s tím, že když ho "chudáčka starýho" nemohl vyzvat na souboj Bátora, tak Putin to taky neudělá. Pane ministře, opět jste v mých očích o kus zhloupnul. Při vší úctě, ono to bude asi věkem. *9*
  • Upozorňuji zúčastněné na kreaturu píšící pod nickem Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Ta doba se totiž neúprosné blíží a pak vám nepomůže ani Kocáb,ani havel a ani ten zloděj Ščuka.Pak potáhnete do pekel,odkud jste přišli.
    • Koukám, jak ten StBák neustále mění nicky a po vzoru komunistů stále opakuje totéž v duchu hesla, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Je vidět, že svou estébáckou minulost nezapomněl. dusí se vztekem, že mě nemůže v Bartolomějské pomocí pendreku "vysvětlit" jak hluboce se mýlím nebo mě poslat do uranových dolů.

      Před lety jsem v Praze četl plakát na muzikál Cikáni jdou do nebe. A kdosi pod to fixem připsal: ať jdou třeba do pr*e, ale ať už jsou pryč. *1*
  • A DPH z té placky zaplatil? *7*
  • Schwarzenberg nejni hloupej. Náhodou je tak chytrej, jako můj plyšovej slon. *2* *2* *2* *2*
  • jsem zvědavý, jestli mu přijde vtipné, až Putin přijede a trefí ho svojí "medvědobijkou" do té placky.
  • Tak tím vše uvedl na pravou míru. DOufám, že už to došlo všem.
  • Co lze čekat od senilního degeneráta. Již jednou tu bylo: " To me tesí, ze ste Cesí".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit