Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli je někdo nedom..rd a kříženec tak jsou ty dvoje "ustřeléné kecky" z Mosky (putin, nedvědev) a to jak fyzicky, tak mentálně. Jestli jsem dosud ctil a uznával prezidenta Klause, tak z jeho postoje k tomu moskevskému zmr...ovi je mi na blití. A o "slavné ruské výstavě" na hradě - fuj hnůj. Tím chce jenom ta hnusácká sovětská soldateska prezentovat, že se stejně zas dočkáme ruské poroby.
  • Opravuji, je to na straně 2.
  • Petře na této straně máš z tvých 3 příspěvků 18x mínus. Ty chceš psát něco o nenávisti a o stádu atp.?? Objednej se v Bohnicích.
  • Nějak tomu nerozumím, já jsem napsal o Petrovi, že je deb-l a upozornilo mne to na to, že toto slovo je nepřípustné. V tomto příspěvku se píše o Putinovi jakoo sračkách a je to v pořádku???
  • Dráždit sousedy tímto způsobem, tedy moc diplomatické ani chytré není a od min. zahraničí bych čekal "něco jiného"... Tohle má sílu "lidového komika" v hledišti..bez toho, že Putin má skutečně gauneřinu "KGB" v krvi a bude jedině dobře, když vypadne ze hry a nejen on.., protože svoje manýry a "KGB kultůru" se snaží prosazovat po celé zemi a lidi už ho prostě nechtějí...On a jemu podobní jsou už taky, jako u nás u těch "koryt" příliš dlouho a to není dobře ani pro tu zemi, ani pro ty lidí co tam musí žít... Dlouho už říkám, že kdyby Rusko mělo "německy" řízenou ekonomiku..Japonskou, hrdou preciznost ve výrobě i v životě, tak je to jedna z nejlepších zemí na světě, kde se nebude říkat, že to co přišlo z východu byla bída, špína, štěnice a hlad a co přišlo s ní stojí za hnědé lejno...kromě vodky a AK47..Ta země má co nabídnout, vždyť tam jsou i světové zahraniční fabriky, včetně výrobních linek, řízení a vedení.. ale chce to ještě hodně a hodně času. Neznamená to však dráždit "býka" co tam ještě nějakou dobu bohužel asi bude..než to vezme jiná ruská generace, která i studovala, pracovala a žila roky jinde..
  • Koukám, jak ten StBák neustále mění nicky a po vzoru komunistů stále opakuje totéž v duchu hesla, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Je vidět, že svou estébáckou minulost nezapomněl. dusí se vztekem, že mě nemůže v Bartolomějské pomocí pendreku "vysvětlit" jak hluboce se mýlím nebo mě poslat do uranových dolů.

    Před lety jsem v Praze četl plakát na muzikál Cikáni jdou do nebe. A kdosi pod to fixem připsal: ať jdou třeba do pr*e, ale ať už jsou pryč. *1*
  • Souhlas, já když čtu některé příspěvky, tak si říkám, jestli je nutné používat tak silná slova a reakce. To přeci nemůže odpovídat podnětu, z jedné placky nelze přeci vyvozovat takové šílené závěry. Já tyhle diskuse mám rád proto, že si myslím, že se tak vzájemně učíme diskutovat, presentovat argumenty a společně třeba dojít k nějakému závěru a vzájemnému poučení. Mám ale pocit, že je před námi ještě dlouhá cesta, škoda.
  • milane lehni na hadr!!!
  • Skřízenec bratra a matky by se raději měl odporoučet, Gauner a zloděj přeci nemůže státníka typu putin urazit. Ale v době, kdy můžeme mít určité zakázky tak by tenhle d e g e n zasloužil popravit, stejně neumí ani mluvut, to nevím co v tom spolku prasat v dánsku dělá. Zase ho švejk může jmenovat prezidentem tuhle diplomatickou trosku
  • Počítá s tím, že když ho "chudáčka starýho" nemohl vyzvat na souboj Bátora, tak Putin to taky neudělá. Pane ministře, opět jste v mých očích o kus zhloupnul. Při vší úctě, ono to bude asi věkem. *9*
  • Upozorňuji zúčastněné na kreaturu píšící pod nickem Petr-je to středoškolsky vzdělaný rom od nás z plzně a jen se tady snaží provokovat.Jeho pravé jméno je Pišta Žiga a jako jeden ze sto tisíc začazených luceren umí číst a psát.Nemá názor,jelikož je frustrovaný z toho,že je jen prachsprostá cikorka a hlavně pořádně zamindrákovaná,proto ty pěkné názory a duchaplné komentáře.Nutno si uvědomit,že když se dělá deratizace,mohou se otrávit i ti,kteří umí číst a psát,tak bacha na to Petře,teda Pišto.Ta doba se totiž neúprosné blíží a pak vám nepomůže ani Kocáb,ani havel a ani ten zloděj Ščuka.Pak potáhnete do pekel,odkud jste přišli.
  • A DPH z té placky zaplatil? *7*
  • Schwarzenberg nejni hloupej. Náhodou je tak chytrej, jako můj plyšovej slon. *2* *2* *2* *2*
  • jsem zvědavý, jestli mu přijde vtipné, až Putin přijede a trefí ho svojí "medvědobijkou" do té placky.
  • Tak tím vše uvedl na pravou míru. DOufám, že už to došlo všem.
  • Jsi na omylu. Křestní jméno Karla IV je uvedeno na jeho soše na starém městě. Křtěný byl latinsky a to konkrétně jako " Carolo quarto". Zajeď si tam a uvidíš. Byl přeci Lucemburk a císař římský a král český, což zdědil po Elišsce Přemyslovně...
  • Nazdar Petře, dal jsem ti +, ale nestačilo to. Tak tě tímto podporuji slovně. Jak píšeš o Regnum Bohemiae, tak ty si myslíš, že ostatní diskutující vědí, co tím myslíš? Například já jsem slyšel, že Praga caput regni znamená Praha zničená deštěm a to je ještě dobrý překlad znalce němčiny.
  • A kam chodíš na ty kraviny ??? Vždyť nás přece měli porobené 40 let, tak proč nás pouštěli ??? Aby nás pracně zase dobývali znova, když by se dostali do střetu s NATO a s rizikem jaderného konfliktu. Jsi na omylu, dneska jsme pro Rusko úplný prd a ořech, Rusáci směřují ke spojenectví s Čínou, a Amíci z tohoto trendu mají " v pejru " nejenom hlavy, ale i své "anusy canalis". Na Česko mají dnes namířené rakety s jaderným nákladem, to ale jen pro případ, že by Amíci tady chtěli budovat raketové základny proti nim. Jinak se na nás můžou jedině zvysoka vykálet. Neumíš posoudit role. ČR se dnes Ruska musí doprošovat , aby si nás vůbec všimli. Nemají dokonce zájem ani o Německo - Čína bude za dva roky hegemonem číslo jedna. A jestli si to u nich chceš vyžehlit, tak si trénuj malování očí na šikmo, popřípadě se preventívně odstěhuj do Lučence, abys pak mohl tvrdit, že jsi Lu Čen Čan.... To vysolení 90 miliard je mi lhostejné, jestliže budou pravičáci krást, jako dosud, tak je jedno, jestli to ukradnou oni, nebo dají do MMF. Pročpak se pravice asi brání je tam poslat, a levice (Sobotka) je pro. Přece proto, že když je dají do Bruselu, tak je nebudou moci ukradnout sami, nemyslíš ???
  • Sice se jmenuješ také Jan, ale co ty jsi za vo*a, to se nevidí. Momentálně není nikdo ve vládě ČR, kdo by se s ním mohl poměřovat. Mam dojem kdyby jsi byl v jeho blízkosti , tak se zeser*š jen kdyby se na tebe podíval. Hrdino!!!!!!!!
  • Karle, hned první příspěvek od alfy tě upozorňuje, že se nepíše Karel, ale Karl. Vezmi to na vědomí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit