Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nazdárek vy čeští kolaboranti,vlastizrádci a okusovači kaštanů z ruských zadků,co kdyby jste přestali využívat sociální systém vámi nenáviděného kapitalismu a naběhli do práce,kdo vás má pořád živit vy partičko zamindrákovaných bolševiků,hamba vám vy proruská lůzo.
    • blbe vy jsi doma říkáte ruská sebranka? pozdravuj mamu a tatu
    • Řekl bych, že kolaboranti jsou Ti, co rozprodali, rozkradli, a jinak zlikvidovali za úplatu tento stát a její průmysl. Vlastenci jsou Ti, kterým se to nelíbí a berou vše podle pravdy a bez modré či rudé příslušnosti. Navíc si nenechají vymývat mozky médii a převlečenými komanči, kteří straší komunismem. Komunismus tady nebyl, pouze strana která se tak jmenovala a snažila se to tady řídit. Pravda, někdy krutě na podporu své moci. Což se dnes děje také, jen se tomu říká boj o demokracii a svobodu slova. Děje se tak také s lidskými obětmi. To ale nevadí těm kteří se nechají ovlivňovat propagandou. Atd. ... *3*
    • "Nazdárek vy čeští kolaboranti,vlastizrádci" pořádně mu vynadejte a nadávejte dál a dál, jen je škoda, že vám jednou někdo řekne, že stojíte před zrcadlem. "Okusovači kaštanů z ruských zadků" ,,chachacha...podívejte se na dílka vašeho super umělce pana Černého...ostuda.
    • Seš ubožák.
    • Jsou horší než cigoši,i když u mě komouš jako cigoš,ten samej parazit.
  • V Brisbane upekla Merkelová s Putinem bilaterální kamarádskou dohodu. Za zády Obamy i dalších partnerů. Putin si zajistil sílu veta Berlína v případě hlasování NATO o případné válce s Ruskem. Německo bude proti, za všech okolností. Aby byla pozice Merkelové silná před spojenci, bude nadále trvat na sankcích proti Rusku. Ty však nejsou pro Rusko nijak citelné, jakkoliv se západní propaganda snaží obyvatelstvo přesvědčit o opaku.Válka kvůli Ukrajině se dá očekávat nyní, co americký Kongres i Senát ovládli militantní republikáni. Vladimír Putin přijel do Brisbane s ultimátem ve vztahu k EU a NATO. Ultimátum má jedinou podmínku: „Rusko požaduje stažení amerických vojsk od hranic s Ruskem, a to jak v Pobaltí, tak i z Gruzie a z Černého moře“. Pokud nedojde ke stažení vojsk, Rusko se nebude cítit vázáno smlouvami o zákazu a omezení vývoje nosičů středního a dlouhého doletu. Rusko rozmístí jaderné zbraně na kontaktní hranici s Pobaltím, na Krymu a také na Kubě. Při vstupu vojsk NATO na území Ukrajiny vstoupí ruská vojska do Pobaltí a do Gruzie.
    Angela Merkel podle všeho informovala zástupce USA a Kanady o ruském plánu rozmístění balistických raket na Kubě, z čehož pramenilo i ostré prohlášení kanadského premiéra Stephena Harpera, aby Rusko laskavě „vypadlo z Ukrajiny“ [3]. Ostrá slova mířila na Putina zřejmě kvůli zmínce o tom, že ruské rakety na Kubě nově doletí až do Kanady. Putin sdělil Angele Merkel, že Ukrajina je považována Moskvou za neutrální nárazníkovou zónu, ale díky státnímu převratu v Kyjevě se nyní Rusko cítí ohroženo. Zároveň Putin uvedl, že Moskva se již necítí vázána dohodou z roku 1994 o územní celistvosti Ukrajiny poté, co Kyjev oficiálně vyjádřil plán na vstup země do NATO. Rusko nebude bránit povstalcům na východě Ukrajiny v rozšíření jejich území až na hranici řeky Dněpr, varoval Putin.
    Doslova v šoku zůstali účastníci summitu v Brisbane, když Putin Merkelové oznámil, že ruská fregata [4] nedaleko pobřeží Austrálie má na palubě operačně-taktické jaderné zbraně s plochou dráhou letu a že Rusko obnovilo hlídkové plavby k americkému i australskému pobřeží. Na důkaz toho, že přijel do Brisbane s ultimátem a ne na návštěvu, ukončil Putin předčasně účast na summitu. Od toho okamžiku došlo ke spuštění hodin, které odpočítávají novou studenou válku. Rusko je ve stavu připravenosti, reviduje taktické plány, reaktivuje strategická raketová vojska, státní správa je připravována na všenárodní mobilizaci. Rusko má informace, že NATO plánuje pozemní útok na Rusko vedené po ose „střed“ přes Polsko a osu „sever“, Pobaltí, jakmile se NATU podaří najít pro útok záminku. Těchto záminek už bylo několik, ale žádná nevyšla. Nejprve pokus Porošenka s prohlášením o ruské invazi na Ukrajinu. Poté pokus kyjevské vlády obvinit Rusko z terorismu poté, co ukrajinská stíhačka sestřelila let MH17. Ani tento barbarský čin Kyjeva se nepodařilo na Rusko hodit.
    • To že jste vymatlanec jste mohl napsat i jednou větou,myslíte že ty vaše primitivní romány někdo čte,měl by jste spíš zaběhnout do práce než tu smolit kraviny.
  • rusko je náš velký spojenec,nebýt hrdinství ruského lidu tak by noha zbabělého američana nevstoupila na pláže francie,ať žije velké rusko
    • Nebýt Velkoruska (CCCP), které pod vedení generalissima Stálina budovalo rudý socialismus a Velkoněmecké říše, která pod vedením fýrera Hitlera budovalo hnědý sozialismus a které se spojily a rozdělily si Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop), nedoslo k WW2. Při ní v Evropě nejdřív vraždily a loupily Hitlerovy oddíly a pak Stalinovy hordy.
      • ty máš dobře propláchnutý mozek z nových školních osnov podle pravdoláskařů a havloidů
      • Co příspěvek to kravina!
  • Rozhovor s Alexandrem Lukašenkem

    Co se týče amerického velvyslanectví, tak pracovníci amerického velvyslanectví říkají, že jste vyhnal velvyslance USA z Běloruska.
    A vy jste vyhnali našeho velvyslance z Ameriky, a co?
    Vy jste toho našeho vyhnali jako prvního.
    Na co je nám velvyslanec, který organizuje akce páté kolony? Funkcí velvyslance, funkcí velvyslance je vztahy mezi státy zlepšovat, a ne je vyostřovat.
    Opravdu si myslíte, že velvyslanec USA organizoval …
    Já si to nemyslím, já to vím! Jsem prezident tohoto státu a vím co se tu děje. A na co vlastně máte v Bělorusku amerického velvyslance, když nechcete spolupracovat s naším státem? Co tu bude dělat? Přivážet páté koloně peníze? My to nepotřebujeme. Pokud s námi chcete spolupracovat jako demokratická Amerika, jako světové impérium, tak si pojďte sednout za jednací stůl a budeme spolupracovat. A potom nebude otázka velvyslanců, nebo jakýchsi organizací, o kterých mluvíte, nebo lidí… Takové problémy nebudou existovat.

    https://www.youtube.com/watch?v=gf5Sfv-pjw0
  • Kdyby měla EU v čele tak schopného státníka jako je Putin tak jsme řadu dnešních
    problémů mohli ušetřit. Ten se o stát a lidi stará.
    My však máme v čele panáky kteří tancují jak USA píská.

    Ano EU prodala svou nezávislost od roku 1945. Nejdříve SSSR a USA. Nyní jen USA.
    Rusko nnás nijak neohrožuje zato základny USA rostou po celém světě.
    Co dělají Američané v Pobaltí? Na Balkáně? a v roce 45 okupovaném Japonsku?

    Putin nám jasně nabídl přátelský vztah na vzájemném respektu. Pokud se však EU nechá USA zatáhnout do dalších provokací přijde tvrdá odpověd.
  • Stále nechápu, proč někteří neumí napsat nic jiného, než nadávky, sprosťárny a podobně. Zřejmě to svědčí o intelektu. A nyní k věci. Rusko máme "vpité" pod kůži díky roku 1968. Je ale potřeba si připomenout, že kdyby se ostatní státy Varšavské smlouvy postavily "na zadní", tak SSSR by samo naši republiku nenapadl. Někteří by si měli vytáhnout informace z té doby, že na hranicích v tehdejším západním Německu byla připravena operace "Černý lev", kdy k nám měla vstoupit americká armáda. Varšavský pakt je však o několik hodin,či dnů předstihl. Pak již to nemělo smysl. Obě armády se u nás nemohly setkat. Američané předpokládali, že bychom je vítali jako osvoboditele. Nevím kolik lidí by americkou armádu vítalo,nebo zda by je označovali též jako okupanty. Odpor proti Rusku pramení z tlaku na občany pod heslem - Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Ale v roce 1945 jsme jim hodně děkovali a měli bychom děkovat stále. Vztahy se pokřivily,ale stále je to slovanský národ a měl by nám být bližší než anglosaské národy. Dnes jsme "amerikanizovaní" zrovna tak, jako jsme byli "prorušťovaní". Nejsou sice hesla : S USA na věčné časy a nikdy jinak, ale naše armáda se stává stejně tak okupační, jako byly armády z Varšavské smlouvy. Podíleli jsme se na porobě Jugoslávie,Iráku,Afghanistánu, jsme v Mali a v řadě míst na světě o kterých se nemluví. Sdělovací prostředky lžou a zde na Tiscali se osočujeme a vzájemně se urážíme. Jsem zvědav, jest-li ještě můžeme být jednotní.
    • mohl by jste zde uvézt odkaz kde se dá něco zjistit u Vámi uváděné operaci - Černý lev? Děkuji.
      • Podklady by Vám zřejmě mohl poskytnout Vojenský historický ústav. Já mám tyto informace od svého otce, který v uvedené době sloužil na divizi ve funkci "důstojník pro speciální spojení" přestože byl "záklaďák". Dále tyto informace byly k získání na internetu v roce 2008 při 40.výročí vpádu okupačních vojsk. Jednalo se o cvičení americké armády u našich hranic. Američané tak nejen reagovali na společenský vývoj v republice, ale i na letní cvičení československé lidové armády společně se sovětskou armádou jež mělo název "Šumava". Údajně, akce "Černý lev", měla název podle české protikomunistické skupině, která působila na území republiky v letech 1949 - 1953 a měla úzké kontakty na americkou ambasádu.
        • No, dyť jsem si myslel, že jsi celej táta. Primitivní politrukové mu tehdy něco nalili do hlavy a ty to bereš jako fakt. Je mi tě upřímně líto, ale geny jsou geny. *1*
          • Nemusí Tě mě být líto. Otec byl vyučený slaboproudař a tam obsluhoval šifrovací mašiny. Zprávy o pohybu německých či amerických vojsk nosili na štáb zpravodajcům a ti vše zakreslovali do map. Takže byl přehled o tom, kde se jaká vojska nacházejí a jak jsou vyzbrojena. Takovou činnost nemohli dělat lidé slabým duchem jako jsi ty. Někdo musel v Německu ta vojska sledovat a zakódovaným způsobem posílat k nám. Již tenkrát existovaly špionážní družice o kterých se vědělo,kde se právě nacházejí. Při přeletu musel být cca na půl hodiny rádiový klid. A jak tak sleduju Tvá moudra, mohl by jsi vyměnit pádlo za křídla a začít se zde na Tiscali vznášet. A nestálo by tě to moc sil. Vždyť víš co nadnáší,že bys tady mohl lítat jako holubička.
    • Lery moc vám děkuji:-) Vše pravda. Podepíšu se pod tím co jste napsal:-)
    • a jak se vyrovnáváte s tím, že dnes jsme i součástí agresivních okupačních vojsk a jak s tím, kolik zemí okupovala převrátily režimy USA? Tam vždy tekla krev a dlouhodobě a nebylo jí málo
    • Lery, Lery, jdi se už vykakat. *1*
  • Puťkova „tradiční“ zpráva o stavu federace:
    "Budeme amnestovat zahraniční kapitál, který se vrátí do Ruska, vláda do tří až pěti let zajistí kvalitní léky a potraviny především domácí výroby. Co mají lidé jíst a čím se mají léčit do té doby, neupřesnil."
    "Letos tak, jak tomu už bylo mnohokrát ve chvílích, které utvářely naše dějiny, náš národ jasně ukázal jak národní rozmach, tak životní odolnost a vlastenectví. Obtížné situace, s nimiž se setkáváme, pro nás vytvářejí i nové možnosti. Jsme připraveni přijmout jakoukoli výzvu a zvítězit."
    No, ulhanej ruskej vykleštěnej samec od kravičky (slušně, aby mne zase neodstříhli), no, stejně, jako tu přítomní rudí vlastizrádci - Grebeníček na hrad, Pusinka, BTW, njn, Novočesko, hm, jako anonym a jim podobní, ještě tu chybí troll, ten je na samotce a čistič, ten v kuka voze.
    *12*
    • Havloidni deviante!! *1* *1*
    • no, naštěstí neopisuje od Obamy, mluvil by o tom, jak mohou krást na celém světě a jak jsou výjimeční a vyvolení, už jsme tady jedny vyvolené a výjimečné měli a Rusové je, díky, moc, vypráskali.
    • Jiříku a jinak u vás doma jsou ostatní zdrávi, nebo jsou jako ty postižení na hlavu?? Pokud ne , tak popros ostatní, ať tě nepouštějí mezi slušné lidi, protože ti smrdí jak nohy, tak z huby!!!
      • Nereagujte na jiřika. Je to buď zamindrákovaný človíček nebo pravdoláskaři placený provokatér.
        • Anebo slušnej, vzdělanej a inteligentní člověk. Ale v jednom máš pravdu. S mladejma komsomolcema si nemám co říct *1*
      • Á, trotl, alias čistič, má novou nicku *1* *1* *1*
  • Už to sviští za chvilku to padne a opět budem si budem vládnout sami at zije KSČM
  • Putin je i našim českým prezidentem,ne jak ten hlupák Masarik,který zničil českou republiku.
    • nekraďte nicky a naučte se pravopis, aspoň základy *16* *16* *16*
    • MasarYk puso, ne Masarik. To je, jako bych napsal lenyn, nebo stalyn, i když to by u těch paralytickejch masovejch vrahounů bylo jedno. *16*
  • O kterém prezidentovi píšete - o té ruské bestii?? To je prezident asi jako soudruh konfident gestapa Fučík člověk.
    • já myslím, že vy jste takový hlupák, že byste měl bydlet v chlévě a ne v bytě *12* *12* *12* *12*
      • Nevím, zda to byl pokus o nějakou urážku. Asi jste nikdy nebyl ve chlévě, možná si myslíte, že maso je jen to, co se prodává úhledně zabalené a to na tácku v hypermarketech. Zajděte se někdy do nějakého podívat. (Chlévu proboha, ne hypermarketu.) Možná by Vás to naučilo něčemu novému a možná i trošičku pokoře. Nebydlím v bytě a ano, mám mimo jiné i chlév. Budete se divit, ale i přesto, že jsem původně Pražák Vltavou křtěný, tak jsem na to hrdý. No co, máte pravdu ‚“Jsem hlupák.“ A Vám přeji, aby jste se jednou nemusel stydět podívat svým dětem a to s klidným svědomím do tváře.
        • musíte se lépe dívat a nebýt vztahovačný, nereagovala jsem na vás, ale na ladislava. Jinak moje narážka spíše směřovala na obyvatele chléva než na prostředí a to na takové obyvatele chléva, kteří jsou, snad neprávem, povbvažování za synonymum pitomosti. Jinak . pro mne za mne si bydlete kde chcete, proč si myslíte. že bych se měla stydět před svými dětmi? nemám za co.
          • Pusinka je ve chlívku jako doma, co? No, když chodí na schůzi ksčm mezi samý *12* *12* *12*
    • Ladislave Ladislave...ta ruská "bestie" jak jsi nazval Putina dostala Rusko z nějakého 45 místa na 8.místo, tedy ekonomika Ruska je v současnosti osmá nejsilnější na světě. Kde je naše? Ptám se: Zavinilo Rusko ekonomickou krizi? Co myslíš? NE! Prvotní příčinou byla americká hypoteční krize 2007..... Vím, jsem plnej lásky a tak tě chápu. Nadruhou stranu, chci také konečně pravdu!!! Otevři oči Ladislave. *3*
    • My gayové Putina rádi nemáme,na youtube ukazovali jeho pohlavní hadici ale je to podraz, byl to úd poníka Toníka,stejnej podraz jak s těma husama a archeologickýma nálezama.Skřet ulahanej a vy bolševici jste to samé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit