Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále nechápu, proč někteří neumí napsat nic jiného, než nadávky, sprosťárny a podobně. Zřejmě to svědčí o intelektu. A nyní k věci. Rusko máme "vpité" pod kůži díky roku 1968. Je ale potřeba si připomenout, že kdyby se ostatní státy Varšavské smlouvy postavily "na zadní", tak SSSR by samo naši republiku nenapadl. Někteří by si měli vytáhnout informace z té doby, že na hranicích v tehdejším západním Německu byla připravena operace "Černý lev", kdy k nám měla vstoupit americká armáda. Varšavský pakt je však o několik hodin,či dnů předstihl. Pak již to nemělo smysl. Obě armády se u nás nemohly setkat. Američané předpokládali, že bychom je vítali jako osvoboditele. Nevím kolik lidí by americkou armádu vítalo,nebo zda by je označovali též jako okupanty. Odpor proti Rusku pramení z tlaku na občany pod heslem - Se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak. Ale v roce 1945 jsme jim hodně děkovali a měli bychom děkovat stále. Vztahy se pokřivily,ale stále je to slovanský národ a měl by nám být bližší než anglosaské národy. Dnes jsme "amerikanizovaní" zrovna tak, jako jsme byli "prorušťovaní". Nejsou sice hesla : S USA na věčné časy a nikdy jinak, ale naše armáda se stává stejně tak okupační, jako byly armády z Varšavské smlouvy. Podíleli jsme se na porobě Jugoslávie,Iráku,Afghanistánu, jsme v Mali a v řadě míst na světě o kterých se nemluví. Sdělovací prostředky lžou a zde na Tiscali se osočujeme a vzájemně se urážíme. Jsem zvědav, jest-li ještě můžeme být jednotní.
    • mohl by jste zde uvézt odkaz kde se dá něco zjistit u Vámi uváděné operaci - Černý lev? Děkuji.
      • Podklady by Vám zřejmě mohl poskytnout Vojenský historický ústav. Já mám tyto informace od svého otce, který v uvedené době sloužil na divizi ve funkci "důstojník pro speciální spojení" přestože byl "záklaďák". Dále tyto informace byly k získání na internetu v roce 2008 při 40.výročí vpádu okupačních vojsk. Jednalo se o cvičení americké armády u našich hranic. Američané tak nejen reagovali na společenský vývoj v republice, ale i na letní cvičení československé lidové armády společně se sovětskou armádou jež mělo název "Šumava". Údajně, akce "Černý lev", měla název podle české protikomunistické skupině, která působila na území republiky v letech 1949 - 1953 a měla úzké kontakty na americkou ambasádu.
        • No, dyť jsem si myslel, že jsi celej táta. Primitivní politrukové mu tehdy něco nalili do hlavy a ty to bereš jako fakt. Je mi tě upřímně líto, ale geny jsou geny. *1*
          • Nemusí Tě mě být líto. Otec byl vyučený slaboproudař a tam obsluhoval šifrovací mašiny. Zprávy o pohybu německých či amerických vojsk nosili na štáb zpravodajcům a ti vše zakreslovali do map. Takže byl přehled o tom, kde se jaká vojska nacházejí a jak jsou vyzbrojena. Takovou činnost nemohli dělat lidé slabým duchem jako jsi ty. Někdo musel v Německu ta vojska sledovat a zakódovaným způsobem posílat k nám. Již tenkrát existovaly špionážní družice o kterých se vědělo,kde se právě nacházejí. Při přeletu musel být cca na půl hodiny rádiový klid. A jak tak sleduju Tvá moudra, mohl by jsi vyměnit pádlo za křídla a začít se zde na Tiscali vznášet. A nestálo by tě to moc sil. Vždyť víš co nadnáší,že bys tady mohl lítat jako holubička.
    • Lery moc vám děkuji:-) Vše pravda. Podepíšu se pod tím co jste napsal:-)
    • a jak se vyrovnáváte s tím, že dnes jsme i součástí agresivních okupačních vojsk a jak s tím, kolik zemí okupovala převrátily režimy USA? Tam vždy tekla krev a dlouhodobě a nebylo jí málo
    • Lery, Lery, jdi se už vykakat. *1*
  • Četl jsem doslovný překlad projevu Putina na jiném servru a opět jsem se přesvědčil, co dokáže naše novinářský žumpa, tedy jak umí vytrhávat slova z kontextu, tendenčně a významově změnit obsah jeho projevu. Fuj, hanba.
    • Zkuste být konkrétní.
    • Tak proč nejsi ne "tvém jiném serveru" ,ale tady..? ty ukecaná komoušská bukvice.
      • Ta abych si přečetl, jak zde prodoláskaři blinkají, hlupáku.
        • kde se tedy nachází ten kvalitní a pravdivý překlad ?? ty oblbovači
  • Skvělý a hlavně pravdivý projev!

    Ano Rusko nelze vojensky ovládnout protože by půlka světa včetně útočnika lehla
    při odvetném údera jaderným popelem.
    Krymu předcházel USA/EU podporovaný puč na Ukrajině a jen blázen se může domnívat
    že Rusko nebude reagovat na přítomnost NATO u vlastních hranic.
    Pokud váleční štváči udělají ještě jeden krok na Východ skončí čas řečí a bude válka.

    USA chce slabé Rusko s ožralcem Jelcinem - ne konkurenční s dobrým státníkem.
    • Přesně tak to je jediné na co se ta sovětská (teď momentálně přemalováná firma na "rusko") zmůže.
      Skřetská rudobolševická bestie je na stejné ne-li nižší úrovni než soudruh Hitler. No vždyť si také ve svých vystoupeních nemají co vyčítat.
      Co přinesli komoušské zrůdy světu je dostatečně známé. Je nezbytné jen konstatovat, že nacisté se od komoušů jen učili - když podlidská bestie uljanov-lenin vyvražďoval ruskáky po statísících, tak si pan Hitler ještě "hrál v uhláku na horníky".
      Jen komoušské zrůdy mohou znovu nastolit něco tak odporného jako je jejich nacisticko-komunismus.
      • na jaké jste výši vy, to je, myslím, docela jasné *15* *15* *15* *15*
        • Nikdy jsem netvrdil, že jsem na tém, či snad oné výši. Dvojí metr tu je. Bohužel. Například v Rusku bylo zákonem zrušeno zřizování a provozování "gulagů". I přesto všichni víme, že jich mají mnoho a nadáváme na to. V USA (pardon,tedy vedle na Kubě, aby to nebylo tak hnusný pro pokrytce) mají věznici Guantánamo. Nikdo o ní neví a nehaní ji. Podle Vás je to OK.Smutný. *10*
      • Máte dvojí možná až trojí metr...... *10* Samá lež. Měřte všem stejně. Rusák bude vždy soudruhem, ale Němec je pán podnikatel. Švéd je hodný. Ital nikdy nezvedal spolu s Japoncem a kamarádem Němcem ruce proti sluníčku, aby jej neoslnilo...... Vím, naši krásnou zemičku osvobodil jen Američan a proto se tu všichni máme tak dobře. V 68. sem přijel jen rudej Rusák...... Nechte toho!
    • Postrádá mi smysl, k čemu by bylo pro USA nebo Evropu dobré slabé Rusko? Nemyslím si, že by byli tak hloupý, aby věděli, že to nikomu nepomůže.
      • že by měli zálusk na jeho nerostné bohatství - ne, to jistě ne, takoví dobráci *15* *15* *15*
      • Možná i proto, že evropská unie obchoduje s ruskem ročně v řádech 450 000 000 000 dolarů a USA by tento "obchod" chtělo otočit směrem k......a jejda teď jsem ztratil slova. Jestli tohle nebude nějaká ta konspirační teorie.
  • Tento článek o výročním projevu prezidenta Putina je přepracovaná blbost od Tiscali.Co jiného taky čekat od těchto pitomců,kteři se na tom podíleli.Tak vám přeji vy pitomci z Tiscali hodně pracovních úspěchů.
  • "...pro řadu evropských zemí je suverenita luxusem, který si nemůže dovolit...." Jak trefné a pravdivé pane Prezidente!
  • Četl jsem skutečný projev, který na rozdíl od této prdoláskovské parafráze vyzníva jinak. Řeknu k tomu jenom jedno. Rusové neztratili pud sebezáchovy ani hrdost ke kořenům. Na rozdíl od západu mají před sebou budoucnost. Můžete se teď smát ruské mentalitě, nevychovanosti, často až primitivizmu, který je u tzv. "obyčejných" lidí daleko horší než u nás. Je to důsledek 90-tých let, kdy přežil jenom ten kdo uměl být bezohledný a měl ostré lokty. Oni z toho vyrostou a situace se obrací. Západoevropská slušnost a tolerance bude postupně zabíjena muslimským primitivizmem. Pokud evropská kultura přežije, tak díky Rusům, bohužel. Svět je plný paradoxů. *7*
    • jednal jste někdy s !obyčejnými Američany"? proti nim je každý ruský venkovan prudký intelektuál
  • Rozhovor s Alexandrem Lukašenkem

    Co se týče amerického velvyslanectví, tak pracovníci amerického velvyslanectví říkají, že jste vyhnal velvyslance USA z Běloruska.
    A vy jste vyhnali našeho velvyslance z Ameriky, a co?
    Vy jste toho našeho vyhnali jako prvního.
    Na co je nám velvyslanec, který organizuje akce páté kolony? Funkcí velvyslance, funkcí velvyslance je vztahy mezi státy zlepšovat, a ne je vyostřovat.
    Opravdu si myslíte, že velvyslanec USA organizoval …
    Já si to nemyslím, já to vím! Jsem prezident tohoto státu a vím co se tu děje. A na co vlastně máte v Bělorusku amerického velvyslance, když nechcete spolupracovat s naším státem? Co tu bude dělat? Přivážet páté koloně peníze? My to nepotřebujeme. Pokud s námi chcete spolupracovat jako demokratická Amerika, jako světové impérium, tak si pojďte sednout za jednací stůl a budeme spolupracovat. A potom nebude otázka velvyslanců, nebo jakýchsi organizací, o kterých mluvíte, nebo lidí… Takové problémy nebudou existovat.

    https://www.youtube.com/watch?v=gf5Sfv-pjw0
  • Český národ tleská a posílá srdečný pozdrav Slovanským bratrům!

    USA/EU si prosadila Kosovo které vzniklo v rozporu s mezinárodním právem. Každý kdo
    toto podpořil ztratil právo odsuzovat Krym za rozhodnutí připoit se k Rusku.
    Stalo se tak v zájmu bezpečnosti protože NATO se zase posunulo na Východ - i USA
    má doktrínu která říká že v zájmu své bezpečnosti má právo zasahovat po celém světě.

    USA špehuje občany EU a naši volení panáci se nezmůžou na slova protestu. Teroristickému Majdanu se tleskalo zatímco menší násilnosti ve Fergusonu ti stejní pokrytci odsuzují. Buď bude platit jedno právo nebo žádné!
    • Mluv za sebe rusofilní sraágoro. V2tšina národa nemůže ty tvoje ruskácké bestie ani cítit.
      Mrtvý rusák - dobrý rusák.
    • mluv za sebe ty bolševická ludro, pozdravy si posílej za tvůj kolaborantskej národ morgošů národ,né za čechy
      • naučte se pravopis vy čechu *12*
  • Kdyby měla EU v čele tak schopného státníka jako je Putin tak jsme řadu dnešních
    problémů mohli ušetřit. Ten se o stát a lidi stará.
    My však máme v čele panáky kteří tancují jak USA píská.

    Ano EU prodala svou nezávislost od roku 1945. Nejdříve SSSR a USA. Nyní jen USA.
    Rusko nnás nijak neohrožuje zato základny USA rostou po celém světě.
    Co dělají Američané v Pobaltí? Na Balkáně? a v roce 45 okupovaném Japonsku?

    Putin nám jasně nabídl přátelský vztah na vzájemném respektu. Pokud se však EU nechá USA zatáhnout do dalších provokací přijde tvrdá odpověd.
  • věcný projev, trochu jiná káva než to blábolení našich politiků, že.

    Co převratného měl podle Tiscali říci? že přistáli Marťani?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit