Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je až neuvěřitelné, co může tento demagog vypustit z huby. Je to velmi nebezpečný jedinec a je třeba si na něj dát pozor. 

    Nebudu tady vypisovat obhajobu Putina. Není to třeba protože normální lidi vidí nebezpečí ne na straně Ruska a Putina, ale na straně USA a vojenských fanatiků NATO.

    A Putna patřil také k podporovatelům skupiny Pussy Riot, kdy kritizoval Putina za to, že tyto zhýřilé ženské poslal za mříže. Měl by mu přitom poděkovat. Však to brzy pochopí, až se teď projeví tyto kulturní ženy v Praze

  • Cenzor opět řádil a mazal. Přitom jsem nikoho nejmenoval a nepoužil žádný vulgarismus. Akorát se divím, že nejsem "odstřihnut"! Páter Koniáš by se mohl od zdejší redakce učit.

  • Putna plná teploušů!

  • Že by cenzura...?


    Chybí mi tu spousta příspěvků...

  • ivo.jirousek

    Soudružský smííích,a teď něco k věci. :-)

  • Karel

    Nechápu jak si může Pan Putna dovolit komentovat jakéhokoliv politika jako zaměstnanec příznivců i odpůrců tohoto politika(z jejichž daní je placen), natož svého nadřízeného, za první republiky by už pracoval jako nádeník u soukromé firmy protože tenkrát nesměli volit ani vojáci, coby státní zaměstnanci, chtějí definitivu, námi všemi placení ale chovají se jako členové partaje.

    Děti(studenti)které učí budou mít těžkou volbu když poznají od "Putnových názorů" skutečnou realitu která je v životě potká.

    • Máte prosím pravdu.
      Vysokoškolský pedagog, který sám sebe nazývá "profesorem" by měl mít v sobě alespoň elementární sebereflexi. To neznamená nemít vlastní názor, ale nacházet vhodné formy, způsoby a místa, jak tyto ventilovat.

      I za první republiky byla řada intelektuálů, kteří nesouhlasili s Masarykem, ale na půdě univerzit byli zdrženliví. Zakládali diskusní spolky a kluby a tam jako SOUKROMÉ OSOBY měli volnou ruku k vyjádření i publikování.

      Nebo se pod výroky páně Putny podepisuje celá Univerzita Karlova? 

  • '"To, co se děje, to "putinovské", je zpochybnění pravdy – toho, že pravda vůbec existuje. To je to nejhlubší a nejstrašnější, co se stalo, to zahlcení všech množstvím nejrůznějších zpráv, pravd, polopravd, lží a blábolů. Ďábel nikdy nelže, základní pravidlo starých duchovních mistrů. Ďábel nikdy nelže, ďábel vždycky říká nejméně půlku pravdy, protože kdyby říkal jenom holou lež, tak by mu nikdo nevěřil. A tak, jako se ve 30. letech podceňoval Hitler, tak se podceňuje Putin.

    .

    A přesně to platí i pro příliv islámu do Evropy. Ale do puntíku! 😀

  • Dobrej komouš = mrtvej komouš.
    • Dobrý hlupák - léčený hlupák 😉

    • KIMCID

      ano ale kdo?


  • TheGGG

    co je toto za kavárníka? No je mě to vlastně putna... názor nikoho mě nezajímá

  • dzixy
    Komentář Putny o Zemanovi nutno brát shovívavě, protože Putna, podle něj, má k tomu důvod. Vrací Zemanovi ránu za nejmenování Profesorem. Teď jde jenom o posouzení údernosti rány. Zemanův názor na Putnu je veřejně znám a v podstatě není urážlivý. Kdežto Putna se dopustil faux-pas, když se snížil k veřejným urážkám hlavy státu. Domnívám se, že toto nepatří k úrovni vzdělání, k jakému se Putna hlásí. Zemanova rána se z jeho urážky brzy zhojí, kdežto Putna tu svou ponese až do důchodu. Nikdy  potom  už neuslyší "pane emeritní Profesore".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit