Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to jen šaškárna která má odvést pozornost od daleko horších zločinců a zločinů. Např církevních restitucí.
    • Naprosto s tebou souhlasím, taktéž s Aldisem !!! Za neustálého rozmazávání lejna, aby to hodně smrdělo, se potichoučku a za pomoci pravičáckých uplacených médií, protlačí penzijní reforma a církevní restituce !!! Jak průhledné!!! To nasazení Policie , St. zastupitelství, souddů a médií v kauze Rath mi chybí v kauzách Bém -Opencard, Vondra - Pro Mo Pro, Drobil, Kocourek - odklánění, Bém - Janoušek, a dalších. Kde ni tu nic - ticho po pěšině. A to vykládal Nečas něco o papalášství na Krajských zastupitelstvích. Zapoměl na sebe a svojí vládu, kde se chovají jak najvětší aroganti a nazstupují lidi , ale jen sami sebe a svoje zájmy.
  • Od začátku to byl pečlivě připravený komplot s cílem odstranit významného protivníka. Teď to jen pomalu a postupně vychází na povrch. Pro Modré peklo nebyl problém něco takového zinscenovat, protože zcela ovládli bezpečnostní složky a sdělovací prostředky tohoto státu!
  • Rath patří bez debaty do basy, ale dokud tam nebudou také ti, kteří rozkradli a rozkrádají tento stát v miliardách, tak to je jen šaškárna na zastavení růstu preferencí levice, něco jako další Kubiceho zpráva, která posloužila před volbami 2006.
    Proč může být policie tak výkonná v této kauze, 100 policistů, veškerá možná technika atd, ale v kauzách modrých magazlodějů se za celá léta nevyšetří vůbec nic, v kauze ProMoPro dokonce soud zakázal odposlechy, že prý by byly přílišným zásahem do soukromí. Tady něco sakra smrdí. A nezapomeňte,že se chystají dvě další obří zlodějiny, a to tzv.důchodová reforma přes soukromé fondy a církevní restituce.
  • Jedno je zcela jasné.Nechutná honba pod vedením dobře placených přisluhovačů těch modrých krkavců je pouze se opakující scénář vzteklých psů zahnaných do kouta.Lidé pochopili a přesvědčili se o špinavostech páchaných na nich samých pod vedením této bandy chrochtajících u koryt.Čili repete pod vedením ministra KUBICEHO.LIDE',UŽ TY NECHUTNE' BLAFY NEPAPEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Obhájce Ratha má zcela jistě pravdu. Trochu odbočky: Víte, president vždy podepisoval tresty smrti. Nejvíce jich podepsal Gottwald a proto mu říkají že je vrah. A co Němcová? Ta rychle dala souhlas s uvalením vazby na Ratha. Není také ona tím Gottwaldem? Není podobná shoda?
    • Nech si to na schůzi, soudruhu!
    • To snad nemyslíte vážně? Co je na tom shodného?
      • To ladamcova. To, že rozdává svoje podpisy stejně, /dříve president-teď předsedkyně/ aniž by byl odsouzen, již o něm předem takto hovoří. Nejraději by mu zakázala i to právo co má ze zákona a ústavy i právo obhajoby.
  • Jen ať loví velké ryby ale všechny, i od ODS a ostatních stupidních stran. *11* *16*
  • Tak to je náhravka jak se rochnil Ráth nad žlutýmí, žluťoučkými bankovkami, které šustily. A takových nesmyslů je tam více. To jsou důkazy? Které peníze jsou žluťoučké,? Jen kovové 20 koruny a 7 mil. je 140 kg. To by Ráth v ruce neunesl. Samé lži.
    • Náhravky se dají také zmanipulovat.
  • To antiparoubek
    Myslíte že chcípl? Jako pták Fenix s popela, vzlétla věčně mladá KSČM. Nejlepší polická strana která u nás existuje. Patří slavná a mohutná budoucnost. Jen ona a další demokratické stran podbného typu se sociálním cítěním mají právo na existenci. Je to politická strana s nejlepším programem pro obyčejné lidi. Všechna moc patří lidu-proto musí proletariát jednou zvítězit a na věčné časy !!!
    • Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
      (Zákon č. 198/1993 Sb. O protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu)

      V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

      * 234 občanů popraveno* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů* 300 000 jich bylo perzekuováno v zaměstnání a studiu* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • To jsou čísla. Škoda, že tu zůstali ti, co provedli v roce 1989 pravicový puč. Ale oni za to vlastně nemohou. Byla jsme předposlední zemí z tzv. východního bloku, kde k tomu došlo. Takže už bylo o všem rozhodnuto dříve a jinde.
      • KSČM je vrcholně demokratická politická parlamentní stra pro pro pracující lid, družstevníky a pracující inteligenci.
        • Peppone, i když máme opačné názory, neřadím Tě mezi pitomce. Tak přestaň s tou geobelsovštinou.
        • Tudíž nikoli pro pana Petra
    • Otázka: Co by dělali komunisti po třetí světové válce?
      Odpověď: Rozpadli by se na radioaktivní prach a škodili by dál.
  • Jsme pod tlakem všech médií.V honbě za senzací jsou novináři schopni napsat cokoli o komkoli.Nic se jim nestane.Nemusí se nikomu a ničemu omlouvat.Stačí se pořádně podívat,co se všechno jmenuje novinář.Ti dobří,jsou v těžké menšině.Až se opravdu stane,že novinář tvrdě zaplatí za lež a za polopravdu,bude klid. Jde o to,kdo z toho těží.
  • Prý byla překvapená, ale jenom asi tím, že je to "UŽ". Kde pal na ní získali policisté telefonní číslo a ještě k tomu v nočních hodinách? Musela o všem vědět protože vše bylo již dávno připravené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit