Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte pravdu, příčiny krize nejsou ekonomické. Spotřeba stejná, dodávky stejné. Jen uměle vyvolaná politická hysterie žene ceny vzhůru.

    Sláva Ukrajině? Sláva Fialovi? Jo ataky gerojam, abych něco pro Bůh nevynechal. 

  • Ratingové agentury jsou hlídací psi pořádků, které nám vnutil nadnárodní kapitál. 

  • Viníkem není plyn, nýbrž Fialova vláda. 

  • Já naopak hodnotím agenturu Moody's jako velmi nedůvěryhodnou, která koná tak aby poškodili stát který prý "hodnotí!".

    Hodnocený stát jim poskytne všechny údaje o hospodaření nebo tato agentura hodnotí na základě toho co si zrovna myslí? Podle mne je správně za B.

  • Ponižujem rejt Púdýs na ----

  • I vychází nyní v jedněch velkých papírových novinách Samochvalný článek. Naši vyjednávači si libují jak jednali dnem i nocí o vzájemné dohodě států EU. A jak se státy EU prostřednictvím nějakých svých energetických zmocněnců dohodly na vzájemné pomoci s plynem. A naši stateční vyjednávači se naparují jak se 26 států závazně dohodlo ,že si budou zaručeně vypomáhat. Všichni souhlasili. Až na jeden. Ekonomové a odborníci od fochu nicméně už dávno před tím, takovou akci nazvali bajkou. Když nejpozději v listopadu se začne lámat chleba. Tlučhuba v Praze bude dokola uklidňovat. Titanic už bude z poloviny plný vody. Ale v Praze bude hrát hudba a na palubě se bude  tancovat. A dokola se bude vyhryzovat do Moskvy. V Budapešti bez hudby, bez vyhryzování ale v teple, s benzínem za 34 kč.  A desetkrát levnějším plynem.

  • Jasanek budeme mít větší uroky a splátky že ? on někdo musí ten imperialismus zaplatit přece MMF nezchudne , no a ti co ted neplatí to asi nevydělají . Tak aby ta říše MMF nedopadla jak východní blok kde neotesánek SSSR prožral sebe i druhé .Kde byly ty agentury za "slavné" hypoteční krize ? Tam se rozdávalo hodnocení jak na běžícím pásu pouze výborně , přece se americká banka neplete  , no a když tak si to vezme AIG , no pár milonů zchudne ale pár vyvolených si vyplatí premie na pantofle se zlatejma nitkama .

  • Múdis je Pudys.

  • Diwa

    Svým způsobem máte pravdu, nicméně si ale musíme říci naprosto jasně, že ten plyn nebude a bude hodně zle. Teď to všeobecně asi nikdo z nás nepociťuje, je léto, každý je plný euforie dovolených a pohody. Jenže tohle se postupně začne přesouvat a na podzim a v zimě bude teprve veselo. Odborníci ve vládě sice mají jasno, že si necháme dovést LNG a vlasně se nic tak hrozného dít nebude, ale dle mého je to naprostá blbost a nesmysl. Zásobníky s plynem ani nejsou naše a ikdyž je dejme tomu naplní na maximum, tak v topné sezóně to vydrží možná na dva měsíce. Zkrátka, ať kvákají ratingové společnosti co chtějí, pravda je jasná, bude hodně zle. Otázka zní, KDY !!!

  • gaheris

    No bylo Vám doposud jakž-takž? Ono to přejde, bude hůř!

  • TheGGG

    já zase považuji za negativní všechny tyto ratingové agentury a jakési burzovní spekulační trhovce, jejichž vliv na chod jednotlivých zemí už dávno měl být omezen a regulován...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit