Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viníkem není plyn, nýbrž Fialova vláda. 

    • Máte pravdu, příčiny krize nejsou ekonomické. Spotřeba stejná, dodávky stejné. Jen uměle vyvolaná politická hysterie žene ceny vzhůru.

      Sláva Ukrajině? Sláva Fialovi? Jo ataky gerojam, abych něco pro Bůh nevynechal. 

  • Já naopak hodnotím agenturu Moody's jako velmi nedůvěryhodnou, která koná tak aby poškodili stát který prý "hodnotí!".

    Hodnocený stát jim poskytne všechny údaje o hospodaření nebo tato agentura hodnotí na základě toho co si zrovna myslí? Podle mne je správně za B.

    • Ratingové agentury jsou hlídací psi pořádků, které nám vnutil nadnárodní kapitál. 

  • Ponižujem rejt Púdýs na ----

  • I vychází nyní v jedněch velkých papírových novinách Samochvalný článek. Naši vyjednávači si libují jak jednali dnem i nocí o vzájemné dohodě států EU. A jak se státy EU prostřednictvím nějakých svých energetických zmocněnců dohodly na vzájemné pomoci s plynem. A naši stateční vyjednávači se naparují jak se 26 států závazně dohodlo ,že si budou zaručeně vypomáhat. Všichni souhlasili. Až na jeden. Ekonomové a odborníci od fochu nicméně už dávno před tím, takovou akci nazvali bajkou. Když nejpozději v listopadu se začne lámat chleba. Tlučhuba v Praze bude dokola uklidňovat. Titanic už bude z poloviny plný vody. Ale v Praze bude hrát hudba a na palubě se bude  tancovat. A dokola se bude vyhryzovat do Moskvy. V Budapešti bez hudby, bez vyhryzování ale v teple, s benzínem za 34 kč.  A desetkrát levnějším plynem.

  • Jasanek budeme mít větší uroky a splátky že ? on někdo musí ten imperialismus zaplatit přece MMF nezchudne , no a ti co ted neplatí to asi nevydělají . Tak aby ta říše MMF nedopadla jak východní blok kde neotesánek SSSR prožral sebe i druhé .Kde byly ty agentury za "slavné" hypoteční krize ? Tam se rozdávalo hodnocení jak na běžícím pásu pouze výborně , přece se americká banka neplete  , no a když tak si to vezme AIG , no pár milonů zchudne ale pár vyvolených si vyplatí premie na pantofle se zlatejma nitkama .

  • Múdis je Pudys.

  • gaheris

    No bylo Vám doposud jakž-takž? Ono to přejde, bude hůř!

  • TheGGG

    já zase považuji za negativní všechny tyto ratingové agentury a jakési burzovní spekulační trhovce, jejichž vliv na chod jednotlivých zemí už dávno měl být omezen a regulován...

    • Diwa

      Svým způsobem máte pravdu, nicméně si ale musíme říci naprosto jasně, že ten plyn nebude a bude hodně zle. Teď to všeobecně asi nikdo z nás nepociťuje, je léto, každý je plný euforie dovolených a pohody. Jenže tohle se postupně začne přesouvat a na podzim a v zimě bude teprve veselo. Odborníci ve vládě sice mají jasno, že si necháme dovést LNG a vlasně se nic tak hrozného dít nebude, ale dle mého je to naprostá blbost a nesmysl. Zásobníky s plynem ani nejsou naše a ikdyž je dejme tomu naplní na maximum, tak v topné sezóně to vydrží možná na dva měsíce. Zkrátka, ať kvákají ratingové společnosti co chtějí, pravda je jasná, bude hodně zle. Otázka zní, KDY !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit