Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte to marný, komouši!!!
  • Na světě je krásně, že?
  • Ani zrno nazmar! Za krásnějšího Ratha! Více práce komunistům!
  • Samozřejmě mi taky vždycky vadí, když mám za cokoli zaplatit víc. Naopak bych uvítal, kdyby se všechno zlevňovalo. Ale někdo ty dluhy zaplatit musí. I když představitelé ČSSDKSČ dluhy nadělali svým rozdáváním na všechny strany (za finančního ministrování jejich současného fýrera Sobotky) a zadlužili tak i naše vnuky a i když se podle jejich slov prý dluhy platit nemusí. To je typicky levičácké: nadělat dluhy a neplatit. Tak, ovečky, zvolte si ČSSDKSČ a budou nás dál zadlužovat a uvrhávat do větší a větší bídy.
    • To píše zase Pišta Žiga "zez" Plzně.... je natvrdlý, a tak kecá, že ty dluhy někdo přece zaplatit musí. No, pokud jde o to placení, tak by je měli zaplatit ti, co je nadělali. Zkus schválně nadělat dluhy a až přijde exekutor, tak jej pošli na souseda, aby je za tebe zaplatil. Ten vylítne a budeš mít po životě, jak tě majzne něčím železným do hlavy. Přece aby se nemusely platit dluhy, tak se nesmí dělat, ne ??? A dluhy, které si nadělají občané, si jistě musí sami zaplatit, ale proč by měli platit dluhy, které nadělali politici tím , že peníze prostě ukradli a nyní chtějí po lidech aby to zaplatili za ně. Tak to za ně tedy zaplať, ale bez nás, když jsi tak vehementně pro !!! Jasné ???
    • tak je zaplať trotle
    • Ty jsi superdebil !!!
  • Kapitalista Peppone si tady dělá prcku z komoušů a oni mu ještě klikají na "Líbí"; jak hloupý je tento živočišný poddruh...
  • Táhni zmrde *12* *12* *12* *12* *12*
    • táhni zmrde
  • Lidé odpusťte mi ty hloupé příspěvky. Chystám se na psychiatrii.
  • Doma jsem pod pantoflem, tak alespoň tady můžu vykecávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit