Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... Opičí tlupa už tam je...

    Vás z Bohnic nepustili...?😉

  • No - on to hlavně nedodržel ( jak říkáte pablb) , který opatření vydal...😉

  • Komunismus nikdy nikde nebyl a u nás před listopadem, už vůbec ne. Pravda, vládli tady 40 let členové a příznivi KSČ, ale těch bylo jen 1 milion z 15 milionů. Dnes, jestli jste si nevšiml, nebo Vám počítání dělá problémy, vládnou už 31 let nekomunisté, ale kapitalisté. A 31 let svádí všechny své průšvihy a pochybení na jakési dávné komunisty. "Čest, pravdomluvnost, úcta k druhému, znalost a úcta k tradičním hodnotám, samostatné myšlení" bylo ctěno i soudruhy, sám i má rodina jsme díky tomu přežili těch čtyřicet let celkem ve zdraví.

    Dodávám, že jsem vždy stál na opačné straně, než ti komunisti, ale ti kapitalisti mě zklamali výrazně víc, než komunisti, od kterých člověk mého původu neočekával nic dobrého a už vůbec ne to, co jsem jim nakonec musel přiznat - žádní žebráci na ulicích, žádní bezdomovci, žádní nezaměstnaní a společensky vyloučení, na sociálních dávkách, zdravotní péče na vyšší úrovni, než je třeba dnes v USA, můj vzdálený příbuzný, který zažil i předlistopadové zdravotnictví a dnes vlastní chirurgickou kliniku v USA i naše známá, dnes v penzi, ale donedávna ředitelka Federálního úřadu pro zdravotní statistiky (tak se to dá přeložit) to potvrdila také. 

  • Jste ještě chytřejší, než to pověstné radio. Budíž Vám země lehká.

  • Lidé nedodržováním nařízení, doporučení, zvyklostem způsobí nakažení a smrt okolí a ty viníš vládu , Uvažuješ vůbec???

  • Mám návrh pro všechny ty odpírače vládních opatření.

    Pokiud máte pocit , že to co dělá vláda vám nevyhovuje (když se někdo snaží chránit vaše zdraví)

    Napište plnou moc pro svéo právníka , že se zříkáte jekékoliv lečby a ošetření které souvisí s Covidem. Až budete čekat  ve frontě na JIP tak to předložte personálu stím , že pdete domů a na reverz odmítáte záhránit váš  život.  Hrdinů jsou plné hřbitovy.  A´t udělá vláda cokoli tak se najde vždy nějaký pablb , který to nedodržuje, doplatí na to všichni kolem.

  • Izrajel má ty tupoune obrovskou výhodu - počasí , ale samozřejmě i kázen místních neb jim určitě nehrozí že je napadnou okolo žijící" bratrské státy" jako nás v 68

  • je tvoje věc koho volíš a nikomu do toho nic není , ale jestli se zastáváš viditelný špíny tak sám seš špína , uvidíme až se někdo z tvého okolí stane zkušebním špalkem wuchanského institutu , nebo ty sám , pak nám to povíš jak je to s tou chřipčičkou a jestli ten hlupák z eštébé měl řešit něco jiného než zahrádkáre , ještě je příliš brzy na závěry a nějaké můžeme dělat až v dubnu příštího roku tak na 20% a vakcína to bude ještě velká neznámá , už jsem slyšel vědecké autority o  očkování TBC ,ted by to mohlo bejt zas naopak a selský rozum říká že to postihlo z jara  bývalou vých.Evropu méně než Západní kvůli tomu že místní východoevropané  mají méně prašulí a také méně cestují letadlem a na dovču , vysvětlení jako fík ale bohužel tahle výhoda s podzimem padla .Tak pa a nebud posedlej Burešem .

  • já si klidně dam špek a nejradši když je domácí pikantní  z Madarska , někdy ho dostanu i od Slováků - domácí , opravdu mi chutná to je jedna věc kterou opravdu umí , ale ne s chlebem , s kyselou okurkou a rohlíčkem  , ale zaleju to dvandou , tvrdej nemusim .A kde ho taky uměj jsou Tyrolské Alpy , ale tamní místní k nám za robotou úplně nejezdí.😛

  • vanhorne

     "Přikrojíš kus špeku, zakousneš tvrdým chlebem"

    Ty ovsem jako kultivovany clovek, spek vytahnes z kapsy, kus ukousnes a zakousnes ozuzlanou koblihou. Jeste prozrad jaky napoj pouzivas ke splachnuti vyprahleho hrdla.

  • vanhorne

    "ovcím je totiž rozdává Babiš."

    Ale dost ovci prestalo ty jeho koblihy pozirat i kdyz Bures ted koblihy plni kazdou marmeladou a maze vsim moznym, jenom aby chutnaly.

  • Už neunavujte!

  • Tupej vidlaku

  • Praha je zoo díky těm naplavam co si tady potom hrajou na velký demonstranty, protože doma by je za to kopli do riti

  • Kdybys nekecal kornoute.

  • Je to výsledek naprostého selhání vlády, ministra zdravotnictví a zejména ministra vnitra. to co předvádí IZS, zejména lékaři a zdravotnický pesonál při ošetřování nemocných a odběru vzorků je strašidelné, vůbec nechrání sebe, ani idi, kterým vzorky odebírají. OCHRANNÉ OBLEKY MAJÍ OBLEČENÉ JAK NATĚRAČI a používáním pomůcek s ochranou nižší, než PPF3 se dopouští podvodu a trestného činu šíření nákazy.

  • Praha je město, které zná a uznává většina lidí v civilisovaném světě. Ve své "moudré" "analýze" máš zřejmě na mysli ty "Pražáky", kteří pocházejí odněkud z nějaké východní "Horní Dolní", oklepali si z hnůj z bagančat, přestěhovali se do Prahy, kde se vecpali k nějakému dobře placenému korytu a hrají si na "Pražáky".

  • To má být jako směšné? Zas pokus o sociální humor?Známý všeználek a univerzální ekonom s holým zadkem se tady zas hlásí o slovo? Ano naprosto jsi se trefi, co se mne týká.A co jako? Co s tím ty obyčejná lůza uděláš?Přikrojíš kus špeku, zakousneš tvrdým chlebem a tím tvůj sváteční oběd končí, co?

  • Opičáčku, koblihy jsem nikdy nepekl, to jsem vždy přenechával své matce a své ženě. 😉 A rozdávat koblihy tlupě opic nebo mloků, to nevím, jestli by je ti živočichové koblihy jedli, s tím nemám zkušennost. Ty snad ano? 😯


  • josef.chmela

    Už pečeš koblihy? Máš nejvyšší čas aby jsi jich měl dost na volby. Můžeš je pak rozdávat tlupě opic nebo mloků, ovcím je totiž rozdává Babiš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit