Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • část lidí, kteří ovládají média, se v poslední době projevila jako smečka honících psů.

    Hysterii nenávist, tu vyvolávají, nic jiného asi nepoznají, nevidí si na špičku nosu, kamuflují, překrucují, domýšlí si a vnucují odpovědi a myšlenky jen aby to bylo proti vládě.

    Jsou opravdu tak pi...i, že nevidí kam to spěje, nebo jim to vyhovuje.


    • To jsou právě ty důsledky půlstoletí komunismu, který ze samostatných myslících občanů udělal stádo nemyslících "pracujících" vedených k tomu, aby jako poslušní otroci vykonávali práci tak jak jim určili otrokáři sdružení v organisaci podle zákona zločinné a opovrženíhodné.

      Čest, pravdomluvnost, úcta k druhému, znalost a úcta k tradičním hodnotám, samostatné myšlení, to bylo označováno jako "buržoasní přežitky" a kdo je zachovával, byl za to zesměšňován nebo dokonce trestán.

      A když se komunistický otrocký systém zhroutil, tak se rudým otrokářům dostalo všeobecného odpuštění ("Nejsme jako oni"). Umožnilo se jim "zprivatizovat" to, co předtím uloupili právoplatným vlastníkům a nesvéprávné ovce jim umožnily (umožňují) zabrat teplá místečka ve správě věcí veřejných.

      A podívejme se koho si ovce volí jako své "symboly a zástupce". Stačí rozdat koblihy, k tomu pár keců, že "bude líp" a rádoby "bonmotů" a ovečky se spokojeným veselým bekotem volí jako své představitele ty "bývalé", kteří nelitují svých minulých činů a dokonce se k nim často i hrdě hlásí.

       

      • Komunismus nikdy nikde nebyl a u nás před listopadem, už vůbec ne. Pravda, vládli tady 40 let členové a příznivi KSČ, ale těch bylo jen 1 milion z 15 milionů. Dnes, jestli jste si nevšiml, nebo Vám počítání dělá problémy, vládnou už 31 let nekomunisté, ale kapitalisté. A 31 let svádí všechny své průšvihy a pochybení na jakési dávné komunisty. "Čest, pravdomluvnost, úcta k druhému, znalost a úcta k tradičním hodnotám, samostatné myšlení" bylo ctěno i soudruhy, sám i má rodina jsme díky tomu přežili těch čtyřicet let celkem ve zdraví.

        Dodávám, že jsem vždy stál na opačné straně, než ti komunisti, ale ti kapitalisti mě zklamali výrazně víc, než komunisti, od kterých člověk mého původu neočekával nic dobrého a už vůbec ne to, co jsem jim nakonec musel přiznat - žádní žebráci na ulicích, žádní bezdomovci, žádní nezaměstnaní a společensky vyloučení, na sociálních dávkách, zdravotní péče na vyšší úrovni, než je třeba dnes v USA, můj vzdálený příbuzný, který zažil i předlistopadové zdravotnictví a dnes vlastní chirurgickou kliniku v USA i naše známá, dnes v penzi, ale donedávna ředitelka Federálního úřadu pro zdravotní statistiky (tak se to dá přeložit) to potvrdila také. 

      • josef.chmela

        Už pečeš koblihy? Máš nejvyšší čas aby jsi jich měl dost na volby. Můžeš je pak rozdávat tlupě opic nebo mloků, ovcím je totiž rozdává Babiš.

        • vanhorne

          "ovcím je totiž rozdává Babiš."

          Ale dost ovci prestalo ty jeho koblihy pozirat i kdyz Bures ted koblihy plni kazdou marmeladou a maze vsim moznym, jenom aby chutnaly.

        • Opičáčku, koblihy jsem nikdy nepekl, to jsem vždy přenechával své matce a své ženě. 😉 A rozdávat koblihy tlupě opic nebo mloků, to nevím, jestli by je ti živočichové koblihy jedli, s tím nemám zkušennost. Ty snad ano? 😯


    • Média byly a jsou zbraň a redaktoři jsou jenom pohůnci těch, kteří je platí.

      Člověk musí mít ubohé IQ, aby jim věřil. 

      Oni vytvářejí virtuální realitu podle přání. A ČT1 jsou v tomto machři. 

      Pokud je tato stanice veřejnoprávní a pro lidi - tak není moje a pro mě. Osobně (kdyby to bylo možné) bych na ně neplatil ani korunu na lháře. 

  • Martiňáku to zas z tebe vypadlo moudro.To je zas koncert blbosti a vývar pitomin.A za všechno může strana a vláda? Blbost.V blbost vedou tradičně pražáci a ty. Nyní neděle odpoledne.Letiště ve Vídni.Všichni normální rakušané nosí automaticky roušky.Z kouta je slyšet krásnou a netlumenou češtinu.Se sklouzne pohledem - a ejhe pikolík.3 blonďaté lopaty z Prahy.Na zemi položené rozpité šampáňo.Samozřejmě na čuni žádná rouška. Hlupaně jsou toho názoru, že stačí, když budou všichni okolo chráněni.A dnes budou další zdivočelé tlupy demonstrovat proti nošení roušek. Izraelci si to zarazili svojí kázní za pár týdnů.Tady to bude trvat s pražákama několik let.

    • Izrajel má ty tupoune obrovskou výhodu - počasí , ale samozřejmě i kázen místních neb jim určitě nehrozí že je napadnou okolo žijící" bratrské státy" jako nás v 68

    • Praha je město, které zná a uznává většina lidí v civilisovaném světě. Ve své "moudré" "analýze" máš zřejmě na mysli ty "Pražáky", kteří pocházejí odněkud z nějaké východní "Horní Dolní", oklepali si z hnůj z bagančat, přestěhovali se do Prahy, kde se vecpali k nějakému dobře placenému korytu a hrají si na "Pražáky".

    • Jé čau rybko , je svatek a máš příplatek na vrátnici Vodnanský drůbeže?a ještě tě jako prémii pustili ke kompu s internetem a zapíjíš to řepkovim olejem.Ty kluku ploutvoušatá.

      • To má být jako směšné? Zas pokus o sociální humor?Známý všeználek a univerzální ekonom s holým zadkem se tady zas hlásí o slovo? Ano naprosto jsi se trefi, co se mne týká.A co jako? Co s tím ty obyčejná lůza uděláš?Přikrojíš kus špeku, zakousneš tvrdým chlebem a tím tvůj sváteční oběd končí, co?

        • já si klidně dam špek a nejradši když je domácí pikantní  z Madarska , někdy ho dostanu i od Slováků - domácí , opravdu mi chutná to je jedna věc kterou opravdu umí , ale ne s chlebem , s kyselou okurkou a rohlíčkem  , ale zaleju to dvandou , tvrdej nemusim .A kde ho taky uměj jsou Tyrolské Alpy , ale tamní místní k nám za robotou úplně nejezdí.😛

        • vanhorne

           "Přikrojíš kus špeku, zakousneš tvrdým chlebem"

          Ty ovsem jako kultivovany clovek, spek vytahnes z kapsy, kus ukousnes a zakousnes ozuzlanou koblihou. Jeste prozrad jaky napoj pouzivas ke splachnuti vyprahleho hrdla.

  • Mám návrh pro všechny ty odpírače vládních opatření.

    Pokiud máte pocit , že to co dělá vláda vám nevyhovuje (když se někdo snaží chránit vaše zdraví)

    Napište plnou moc pro svéo právníka , že se zříkáte jekékoliv lečby a ošetření které souvisí s Covidem. Až budete čekat  ve frontě na JIP tak to předložte personálu stím , že pdete domů a na reverz odmítáte záhránit váš  život.  Hrdinů jsou plné hřbitovy.  A´t udělá vláda cokoli tak se najde vždy nějaký pablb , který to nedodržuje, doplatí na to všichni kolem.

    • No - on to hlavně nedodržel ( jak říkáte pablb) , který opatření vydal...😉

  • bohužel a pokud si ty grafy dáte "do tužky" a něco víte o exponenciálních křivkách tak je zcela evidentní na koho to padá , neměl skončit  epidemiolog Maďar , ale skončit a to už na jaře Babiš a celá ta kumpanie s Prchalem co by poradcem , bohužel to pozdržení na podzim před volbami výrazně umocnilo výšku a růst nakažení , se zpožděním přijdou i ta úmrtí a děkovat můžete prolhanému arogantnímu Babišovi , bohužel z jedničky na jaře jsme se stali jedničkou na podzim ale s opačným koncem .Ekonomické škody napravíte ale ztracené životy ne , to už tady někdo řek a není to tak dlouho .

    Pokud by tyhle údaje dal někdo do grafu  už na podzim v té Číně a a zveřejnil tak je dneska komunistická oligarchie čínskou minulostí.

    Tak R<1 a Cov19>20mil(35km)

    • josef.chmela

      Psi, jako ty, štěkají a karavana jde úspěšně dál. Jinak ty tvoje slinty bez komentáře.

      • Přesně tak soudruhu, čínský virus si úspěšně razí cestu dál a likviduje vše, svobodu, ekonomiky států, lidské životy.

        Sláva Číně.

        • josef.chmela

          Likviduje hlavně svobodu "demokratů" jako jsi ty a to je dobře. Mooooooooc dobře.

          My ostatní jsme svobodní ikdyž dodržujeme zákony a nařízení.

      • jo jo ale nějak se přidíraj kolečka"karavano"🙂 a máš pravdu čobolský loupežník bureš si měl sbalit karavan a vrátit se do rodné země , pokud vim tak v případě nezkorumpované spravedlnosti měl mít tepláky už  před lety na Slovači a ne miliardy jako politický podnikatel v Bohemii , bohužel se to již zvrtlo tak že na jeho .ebilitu umírají lidé , no a tytéž postižení ano-ebilitou se ho zastávaj.Ty karavano🙂

        • josef.chmela

          Pořád 1000x lepší vláda Babiše (ikdyž jsem je nevolil), než zdivočelá politická žumpa ODS, TOP09, KDU-ČSL, Pirádi a STAN.

          Chraň nás Bůh od případné vlády této politické stoky. To říkám jako ateista.

          • je tvoje věc koho volíš a nikomu do toho nic není , ale jestli se zastáváš viditelný špíny tak sám seš špína , uvidíme až se někdo z tvého okolí stane zkušebním špalkem wuchanského institutu , nebo ty sám , pak nám to povíš jak je to s tou chřipčičkou a jestli ten hlupák z eštébé měl řešit něco jiného než zahrádkáre , ještě je příliš brzy na závěry a nějaké můžeme dělat až v dubnu příštího roku tak na 20% a vakcína to bude ještě velká neznámá , už jsem slyšel vědecké autority o  očkování TBC ,ted by to mohlo bejt zas naopak a selský rozum říká že to postihlo z jara  bývalou vých.Evropu méně než Západní kvůli tomu že místní východoevropané  mají méně prašulí a také méně cestují letadlem a na dovču , vysvětlení jako fík ale bohužel tahle výhoda s podzimem padla .Tak pa a nebud posedlej Burešem .

  • Mě to připomíná jak nedávno bylo v telce jak našli dva mamuty kteří při souboji se zaklínili do sebe a nakonec zahynuli oba !!!

    Tato zpráva taky něco dokumentuje !?!?

    https://www.denik.cz/z_domova/praha-karluv-most-koronavirus-stul-20200701.html

    • josef.chmela

      My, mimo Prahu, jsme přirovnáváni nějakýn "občanem" ke stádu ovcí. Pražáky  a voliče politické stoky demoopozice, můžeme přirovnat k tlupě primátů a celou Prahu k ZOO. Jinak to na těch fotkách nevidím.

      • Praha je zoo díky těm naplavam co si tady potom hrajou na velký demonstranty, protože doma by je za to kopli do riti

      • Drahý Pepíčku. Pražáky zde přirovnáváš k tlupě primátu, ale tři čtvrtiny z nich na tvých foto jsou náplavy. Já nerad používám toto slovo ale ty jsi obyčejný buran, který to má trochu v té své makovici pomotaný.

        • josef.chmela

          Dnes máš možnost se jít beztrestně vyřvat na náměstí. V Praze je porušování zákonů a nařízení povoleno. Tvá opičí tlupa už tam je. V porušování zákonů tě ohlídají policajti, tak se nemusíš bát.

          Vede to nějaký magor s IQ tykve, tak to je tvoje kanálová úroveň. Ty jeden pražský Pepíku.

          Dříve jste byli křtění Vltavou, dnes jste křtění splaškama ze stoky.

          • ... Opičí tlupa už tam je...

            Vás z Bohnic nepustili...?😉

          • Tupej vidlaku

          • Kdybys nekecal kornoute.

  • Myslím, že je třeba z Čínské lidové republiky nakoupit za deset miliard jejich kvalitní roušky, na letišti se jim poklonit k zemi a tím zničit covidový sajrajt který mám sem zavlekli Kalousek a vlastizrádci z opobloku.

    • a ještě jste zapomněl na darovací smlouvy ke všemu co trochu vydělává a sdělovací prodtředky jedinému křištálově čistému vládci všehovesmíru Burešovi 🙂🙂🙂 , jak se to zpívalo o té věznici u letiště" co čeká na ty pravý "

  • Už neunavujte!

  • Je to výsledek naprostého selhání vlády, ministra zdravotnictví a zejména ministra vnitra. to co předvádí IZS, zejména lékaři a zdravotnický pesonál při ošetřování nemocných a odběru vzorků je strašidelné, vůbec nechrání sebe, ani idi, kterým vzorky odebírají. OCHRANNÉ OBLEKY MAJÍ OBLEČENÉ JAK NATĚRAČI a používáním pomůcek s ochranou nižší, než PPF3 se dopouští podvodu a trestného činu šíření nákazy.

    • Jste ještě chytřejší, než to pověstné radio. Budíž Vám země lehká.

    • Lidé nedodržováním nařízení, doporučení, zvyklostem způsobí nakažení a smrt okolí a ty viníš vládu , Uvažuješ vůbec???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit