Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se zamete pod koberec a nikdo nedostane ani pokutu. Natož nucené práce
  • Mimochodem, jak to dopadlo s těmi mačetáři?9TU
  • Konečné řešení
  • VYPRÁSKAT TU VERBEŽ.Jejich násilí musí přece už jednou skončit.
  • Kdy už Policie ČR začne spotřebovávat munici, kterou jim jako daňoví poplatníci hradíme? Mají to snad jen jako dekoraci, nebo pro případy sebevražd policistů? Nebo si jako občané máme zřídit občanskou sebeobranu?
  • asi mnoho vlaků ne *11*
  • Čemu se ed divíme, když se jim léta cpalo horem dolem aby byl klid.Sačilo aby začali řvá, což jim vydrželo dodnes a všichni z nich byli po.... Každý jsme to viděli na úřadech. když tam šel normální člověk s tím. že nedostává 10 let alimenty a je ve fin. krizi tak vám poradili at si najdete dvě práce a neotravujete.Bylo lepší to vzdát a poradit si.Byl to pouze jediný nesmělý pokus a taky poslední, ještě ted je mi trapě, že tam člověk šel,Už nikdy.
  • vypravit vlak,,, do země zaslíbené... *1*
  • Anonyme,když někoho nabádáte,aby pozorně přečetl článek,tak to udělejte také.Cikáni se ji zřekli a dali ji na krk obci,starostka ji vyřídila dávky čtyři tisíce měsíčně,z toho ji živili,platili léky,ale v momeňtě,když dostala zpětně invalidní důchod,o který se ji postarala starostka,chtěli cikáni těch 60tisíc s tím,že jim patří,protože je jejich dcera.
  • Jo,jo,psát dnes pravdu o cikánech se nevyplácí,nesmíme se jich dotknout,jinak se člověk dočká bloknutí,jako na Nivinkách.cz,tam jsou papežtější,než sám papež.Cenzura,jako za bolševika a to kvůli cikánům.Cenzory by měli rozpustit,copak to je nějaká demokracie?Člověk by to chápal,kdyby někoho nabádal k něčemu nezákonnému,ale napsat pravdu se nesmí?Potom je to totalita a ne demokracie.
  • Všechno má svůj čas....je škoda, že ho zbytečně promrháváme...Palestina, Indie, je mnoho krásných a teploučkých zemí, tak proč naší rasisticky ukřivdění vyžirači nejdete třeba tam?
  • Anonyme, jestli ta cikánka má schizofrenii, nemůže se o sebe postarat a příbuzní se o ni nestarají a jestli je dokonce nebezpečná okolí, pak musí být internována v ústavu. Tak se té cikánky nezastávej.
  • Přesně tak. A když nic nevyšetří, tak pochytat namátkou padesát cikánů a pět z nich namátkou vybrat a pověsit je. Jedině tak se na tu zločineckou pakáž musí. Zatím troufají čím dál víc a na čase, aby někdo přišel s nějakým "konečný řešením cíkánské otázky"
  • Sorry,
    ale je to typický projev tohoto etnika.Primitivismus,hrubá síla a zastrašování.Toto etnikum si za 400 let pobytu na našem území nestačilo osvojit zásady slušného chování.Máme být trpěliví a čekat dalších 400 let,nebo přitvrdit?Rozhodně přitvrdit!Těm slušným se omlouvám. *4*
  • Ty Vaše názory jsou krásný, ale co dělá policie ????? když se toto stalo, tak jak se píše a oni nikoho neoznačili jako pachatele, jen píší, šetří, žvaní a nic z ničeho pošlo, takhle pracují za peníze daňových poplatníků, pro přesnost (těch kteří pracují a odvádí daně) *16* Je to hnus velebnosti *7*
  • tak si je vezmi domu,třeba všechny *12* *12* *12* *12* *12*
  • Vážení diskutéři, najděte si stránky obce Albrechtice v Jizerských horách a přečtěte si pozorně článek o napadení místostarostky. Neschvaluji napadení kohokoliv a kýmkoliv a nemám ráda násilí. Jednalo se schizofrenní zřejmě mladou romku, které byl přiznán důchod zpětně a to invalidní. Pro jeho přiznání neplatí tak tvrdá podmínka odpracovaných let. Je-li jí např. 20 let stačí pro přiznání plného invalidního důchodu doba pojištění méně než 1 rok a může to být i doba náhradní - tj. tzv. evidence u úřadu práce a to nejvýšše 1 rok. Příbuzní se jí zřekli. Otázka je proč. Měli na drahé léky a věděli si vůbec s tou ženou rady. V případě této ženy, může obec poskytnout tzv. nenárokové dávky - tzn. léky atd. Na ně není nárok ze zákona a je to jen na obci. Přečtěte si na stránkách obce 67 stránkový canc vydaný neziskovou organizací Fokus o.s. Turnov, která byla vydána za pomocí operačního programu EU a státního rozpočtu ČR. Z peněz nás všech bylo vydáno něco, co si můžeme přečíst na portálu ministerstva práce a sociálních věcí. Kdo za to dostal peníze ? To by Vás mělo zajímat.
    A že paní místostarostka řekne, že důchod je jenom té postižené ženy, tak jestliže si ji vezmou zpět /což je zase jen věc té rodiny/, tak ten důchod je skutečně i jejich. Vaše dítě, když se octne bez práce a je to dítě, kterému je třeba 50 a vy s ním žijete ve společné domácnosti, tak vy, jako 70 matka ji musíte živit, převyšuje-li Váš důchod životní minimum Vás obou. Takže důchod není také Váš. Že jí chtějí domů zpátky ze zištných důvodů, kdo z Vás tak nečiní.
  • sila, proti tomuhle je i vesmir cistej
  • Hele - postnu Vám se krátkou reportáž, všem normálním lidem doporučuji ty 2 minuty zhlédnout a zamyslet se nad tím jestli opravdu chceme, aby to u nás takhle za možná pár měsíců v některých městech vypadalo dosti podobně?!!!!

    http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/regiony/lomnicka-je-zrejme-najskaredsia-obec-na-spisi-a-mozno-aj-na-slovensku.html
  • Postřílet,ale nejdřív ať si vydělají na kulku *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit