Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cikán obecný [Romus Vulgaris] Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy.. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný

    Ty bílý dři do úmoru a plať daně, ať se my - romové máme dobře. A když nám to nebude stačit, vezmeme si co se nám zlíbí sami, třeba i tvou dceru, pro zábavu Tě klidně zbijeme. A opovaž se protestovat, pak na Tebe pošleme svoje těžkooděnce, které si navíc zaplatíš sám. My jsme totiž diskriminovaní!
    • Ta definice je slušná *1* *1*
  • Žádné obvinění zatím nepadlo!A ani nepadne.Ale.udělat to někdo z nás,tak už je ve vazbě.To je hnus ! *16* *16*
  • Moc Vás všechny prosím....pozvěte je zpět Paní místostarostko, omluvte se jim za to že jste je napadli s manželem, dejte jim odškodnění, přiznejte dávky a možná že Vás po té naši specialisté na lidská práva ušetří a neodsoudí za ublížení na zdraví našich milých spoluobčanů, kteří jsou CIKÁNSKÉ národnosti.........ha..ha ...ha právní stát ...ha ...ha...ha.....a takhle náš stát podporuje v našich dětech
    sounáležitost a nerasistické cítění .......
  • Jednoznačné,prokázané násilí na veřejném činiteli.Kda je trestní oznámení a zadržení těch,kdo to mají na svědomí?Proč se napadených veřejně nezastávají ochránci lidských práv?Proč se Romové ,kteří se staví do čela romského hnutí,od podobných činů nedistancují?Dovedou jenom řvát o diskriminaci a vymáhat si prachy,na které nemají morální nárok.
  • Myslím že brzy nastane doba kdy se budou muset občané na svoji obranu vyzbrojit protože st. správa a policie neni schopna tento problém řešit a vyřešit.
  • Proč se rozčilujete? Cikáni akorát znovu připomněli, kdo je v Čechách pánem.
  • ...lide český, rychle vstaň!!!
  • Tady v Čechách je možné i nemožné. Romové dobře se množící je chráněna a hýčkána víc než cokoli a kdokoli jiný.
    Sivákovic rodina si udělala z Nátálčina případu doživotní živobytí a za vhození zápalné lahve bylo udělen trest 55 let nepodmíněně.
    Naproti tomu za loupežné přepadení dvouhodinové sadistické téměř umučení a znásilňování 12.letého hocha v Teplicích spoluobčany padlo 5 let.
    Hodně velký rozdíl ono to vypadá že pro bílé jsou daleko větší tresty. Ve Šluknovském výběžku se dlouhodobě zvyšuje ROMSKÁ kriminalita přes mačetový útok v baru kde si bílí dovolili nenalít Romským dětem - přes další útok dvacetičlenného cikánkomanda na bílé hochy - napadení albrechtické místostarostky a tisíce dalších útoků této minority.
    Parazitující Romové terorizují BEZTRESTNĚ své hostitele a živitele . To je v pořádku ?
    Nebylo slyšet propagandu a odsuzování romského násilí nebylo slyšet jak tento neutišitelný stav řeší vládní zmocněnci pro menšiny.Nebylo slyšet volání po přísných trestech za tyto romské rasistické útoky.
    Naproti tomu jsou biti zatýkán protestující běloši .
    Romové jsou beztrestní ?????????????????????????????????????i demontstranti včetně Lukáše Kohouta který byl zatčem a krom vězení nu hrozí půlmilionová pokuta za vybízení k demonstraci. Kolik zaplatí násilníci s mačetami ? Jaké tresty za tyto rasistické útoky dostanou ?
  • Kocábe, kurva, kde seš? Co ty na to?
  • Tak pisálkové od novin, proč píšete že cikáni si šli pro sociální dávky, když to není pravda. Pravda je, že si přišli pro důchod dcery. které se zřekli a o kterou se z našich daní starala obec. Jejich myšlení je zcestné, nikdy se nemohou asimilovat do společnosti, jsou to většinou lháři a násilníci. Jako rodina postižené ženy, kterou nechali na pospas osudu, by měli být tvrdě potrestáni a jako násilníci rovněž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit