Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak první ekonomickou krizi jsme přežili dobře, tudíž jsme měli potenciál k tomu začít růst a jako stát si polepšit, ovšem z nějakého důvodu se stal opak... Proč a kdo je za to zodpovědný???!!!
    Kdo hazarduje takovým způsobem s naším národem, co ho k tomu vede a proč už dávno není postaven mimo veškeré politické a hospodářské dění???
    Kde je nějaká odpovědnost těch, kteří dostali důvěru lidí a kteří mají mandát zastupovat jejich zájmy jak tady tak v zahraničí...
    Problém je asi v tom, že jakmile u nás dostane politik právo spravovat stát a hájit zájmy národa, přestane být státníkem všech a začne protěžovat jen určité zájmové skupiny, zejména své vlastní voliče a rodinné klany... Nejprve začne hrabat sám pro sebe a teprve pak začne rozdělovat z toho co zbude...
  • Zajímalo by mne, proč ten dobytek mediální píše o prezidentovi jako o opilci, když článek je o něčem jiném. Pak se nemůžeme divit, když zeman má novináře za ...
    Jste banda lživých sprostých pochlebovačů že Licinko Hyblerová. P o c h c a t vám ksichty.
  • Co do zničené ekonomiky taháte našeho pana prezidenta. Redaktoirko píšeš tu žvásty a urážíš. To tě naučili na fakultě?
  • Pravičáčtí primitivové píšou příspěvky horem spodem. To je dobře, alespoň vím, že umějí alespoň psát. Já myslel, že jen vykřikují obavy z komunismu. Nikdy už se tento stát (občané) nebude mít tak dobře jako za bolševika. To je svatá pravda !!!
  • Je pochopitelné, že investice se pořizují proto, aby se zvýšilo tempo ekonomiky.Jasně to kdysi ukázal Agrokombinát Slušovice. Ale k čemu investice, když není znám odbyt. Zeman sliboval, že když se stane prezidentem, tak bude sebou vozit podnikatele, a bude se snažit aby se čeští kapitalisté uchytili na zahraničních trzích. Ano, toto je správná cesta. Není však možné dlouho otálet. Pospávající ministr zahraničí jako předseda destrukční strany, nic za svého ministrování nedokázal. Ministři by měli na své posty nastupovat s programem, se kterým seznámí voliče, aby jeho působení měli s čím srovnávat. Většina ministrů své posty bere jako dobré trafiky.
    • Máte pravdu. Když mají ministři potažmo vláda v hlavách slušně řečeno piliny, tak co od nich chceme.
  • Nechejte si již ty vaše blbé poznámky jako dávání do názvu článku " opilec Zeman a pod."Nesaháte mu ani po kotníky vy zmrdové novinářští. *16*
    • Já na základě novinářských primitivů přestal odebírat noviny,protože nehodlám tyto lidi podporovat.To samé televizi.Poslouchám raději zahraniční rozhlas a televizi než plky podobného typu.O tom,že Zeman je lepší ekonom než Klaus jsem tady psal vždy,proto se nedivím,že nemá rád novináře.Tak jako ve všech profesích jsou dobří i špatní a poplatní.Jeho paní je také bezva,lepší než Klausová.A je pravda,že ožralých novinářů jsem viděl víc než zemanů.
      • Tak já od doby, kdy jsem si sjednal internet jsem přestal veškeré noviny kupovat. Finančně ten internet za měsíc vyjde asi tak nastejno s nevelkým rozdílem, levnější je o něco ten internet. No, noviny se hodily spíše na balení odpadků k vyhození do popelnice, než na čtení, a když mi denně nastrkají plný kaslík reklamních výtisků, tak odpadky balím do nich a vyhazuji do popelnice a je to zadarmo. Jinak ty reklamy nečtu také, stejně na ty jejich krávoviny nemám peníze a ani mi nenapadlo si něco podle nich koupit už deset let...
        • nastejno ani nee, výrazné šetření. Ale odpadávalo to postupně, napřed kvůli reklamám, pak kvůli přiblblejm článkům... a čím dál víc se tam objevovalo podprahových tepotráží, takže utrum, vždyť si to spočítejte, Mlaďák, respekt, Vlasta, MFdnes, Lidovky, praktická, Burda TV Max..... vezměte to týdně kolik to dělá za měsíc a rok.
          Víte mám všechny Mlaďáky od. r. x a je zábavné si v nich číst a porovnávat,,,, che
          akorát zajímavé jsou Praktická.. ta je použitelná dovčil... a bez reklam, úplný pošušnáníčko....Na něco je net dobrý.... prolítnu všechny, jde to bleskově, oprotože němci asi mají centrálu a píší všechny stejně.. tedy stejné hova.diny... akorát pod jiným názvem. Obrovské šetření jak peněz, tak odpadu, *1*
    • Máte pocit, že není opilec? Byl nemocný, že? každého jiného zaměstnance by vyhodili pro hrubé porušení pracovní kázně - ale on měl virózu. A vzhledem k těm výrazů, které píšete jste asi taky navalený!
      • No, to by se muselo prokazovat alkoholtesterem, a ten asi nikdo neměl. Zato Schwarzenberg chrápe v pracovní době trvale a ani se nehodlá zdržovat buzením, což patrně každý náš zaměstnavatel vítá, mjelikož ti to nijak nevadí !!!
      • Zadej ci hloupá huso do Google: opilec Havel, a uvidíš kdo byl opravdu opilec.
      • Vážená Petro,či pro mě nevážená.Jeho pracovní náplní je si dát pár skleniček na návštěvě.A návštěva velvyslanectví Ruska,které mělo největší tíhu při osvobození porobených národů Evropy fašizmem a ne jak se prezentuje v tomto absurdistánu pořád USA.U nás válka skončila 9.5.1945 a ne 8.5.jak vám stále vymývá mozky současná vláda.Můj otec byl v odboji takže o tom něco vím i když ho s.Nečas ani Klaus neocenil,protože Mašínové jsou důležitější.100 let mám příbuzné v USA,ale nikdy jsem tam netoužil jet.Do SSSR jsem jel na pozvání a byl jsem mile překvapen.Obětavost a přátelsví nedeformované penězi tamních lidí ve mně zanechalo vzpomínku na celý život.
      • Ty k,rávo, ty ses nikdy nenapila? A jsi opilec? Ráno byl na jednání a někdy se to stane, že člověk není ve formě a stačí málo. Dej si pozor , co ti vypadné z tvé nevymáchané huby.
      • Možná byl opravdu nalitý, možná ne. Ale každopádně způsobil mnohem méně škod, než současná Kalousko Nečasovská grupa.
        • já bych řekla že spíš NE, protože byl pobledlý, kdežto ochmelkové co jdou od hospody mají rozvernou náladu a "zdravou barvu"
    • Máte pravdu. V tomto jsou skutečně novináři lidská žumpa a vůbec se Zemanovi nedivím, že je takto poprávu označil. Neznám jiný stát, kde by si novináři dovolili psát o prezidentovi jako o opilci. Je vidět, kdo tisk vlastní a komu je Zeman trnem v oku. Zcela jistě nejde o lidi, kterým leží na srdci blaho České republiky.
    • co chcete poněmeckých pohůncích.... musí kydat ty svoje hnusoty ... vždyť je za to páníčkové platí...pak že neexistuje vměšování a ovlivňování ... je to špína...
  • Nějak pozapomněla tato vláda, že mají vést stát k prosperitě a spokojenosti občanů. Kteří je proto volili, aby udělali tento stát ještě lepším a lépe jej vedli než růžovka. Jenže oni udělali pravý opak. Rozkradli, rozprodali a vytunelovali co mohli. A občany při tom šikanovali různými novými zákony, na druhé straně si vytvořili zákony aby co nejméně byli postihnutelní oni a jejich kamarádi, a mohli ze všeho vyklouznout. Navíc teď páni kmotři křičí, pozor na kmotry. Jsou tak chytří nebo hloupí, že si myslí, že mohou stále oblbovat občany. Na druhou stranu co si občané s klíči vycinkali, to se jim teď vrátilo i s úroky.
    • Nic jiného si nezasloužíme. Jestli tady ti gauneři kradli 18 let, za tu dobu rozkradli 2 biliony a ještě cca za bilion nadělali dluhy, voliči jim znovu dali hlas, tak se mají radovat, jak krásně se jim to povedlo. Mám vážné obavy, že i po 24..roce jejich řádění, jim zase mnoho - slušně řečeno naivů - znovu svůj hlas vhodí, případně ani nezvednou ten zadek a k volbám nepůjdou a tím je u koryt znovu udrží Pak je tady ještě část mládeže s vymytými mozky, která ještě nevydělala ani korunu, ale rozhlašuje, že to je to nejlepší, co si můžedme přát..
    • Vláda nepozapomněla vůbec nic, protože ji nikdy ani nenapadlo, aby vedla stát k prosperitě a jejím jediným cílem byla prosperita vlastních osob !!! Od samého počátku nikdy jiný cíl nehledala, pouze cesty k vlastnímu prospěchu a zlodějnám !!!
  • Taky by mě zajímalo, kde končí svoboda názoru a začíná urážení bez důkazů
    • To nevíš ??? Datum je přesný !!! 17. listopad 1989 !!!
  • Který blb dal Kalouskovi nad hlavu svatozář, to mě zajímá!
  • zdá se, že se vytvořila nová tradice....ze sedmého místa od špice na sedmé od konce. je to stejné jako když vzdělanost a kvalita našich studentů, byla v minulém století na 5tém místě od špice a předloni taktéž na pátém... ale od konce.... juj.... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit