Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co tu píše modrých zlodějů ,podělaných strachy ,co bude po volbách !
  • Střílení do demonstrantů za 1.republiky !
    1. února 1919 bylo při generální stávce dělnictva v Bratislavě zastřeleno ozbrojenými legionáři 7 demonstrantů 25. března 1920 byli při stávce zemědělských a lesních dělníků v Rumanově na Slovensku zastřeleni dva dělníci 18. července 1920 byl při mzdových demonstracích v Hlohovci četníky zastřelen dělník Jan Kulda a více než 10 demonstrantů bylo těžce zraněno 18. prosince 1920 byli na protestní demonstraci ve Vráblech zastřeleni tři stávkující a jedno děcko a přes 20 stávkujících zraněno 21. února 1921 byli v Krompaších při demonstraci proti hladu a zásobovací krizi četníky zastřeleni 4 dělníci a 17 jich bylo zraněno 2. července 1921 byli při exekuci ve vesnici Ardenovo zastřeleni dva rolníci 12. října 1921 byl četníky v Topolčianech při zatýkání zavražděn jeden dělník. Byl zatýkán proto, že jeho dcera sbírala zbytky řepy na sklizeném poli 1. dubna 1922 stříleli v obci Hrušové četníci do stávkujících. 19 osob bylo zraněno 30. července 1922 uspořádala KSČ v Košicích slavnost skautů spojenou s táborem lidu. Při rozhánění průvodu zranila policie 12 dělníků 1. srpna 1922 stávkovali v Močenoku zemědělští dělníci z panství biskupa Kmeťka. Při rozhánění schůze stávkujících byl jeden dělník četníky zabit a jeden těžce zraněn 28. října 1923 provedli četníci v Dulové masakr malorolníků, kteří hájili právo na lesní pastviny, a zastřelili jednoho malozemědělce, 3 zraněno 5 a lehce zraněno 15 stávkujících 14. března 1935 stříleli četníci při provádění exekuce v Čertižné do demonstrujících a mnoho osob zranili. Přesný počet raněných nebyl zjištěn, protože se rolníci skryli před četnickými vrahy do lesa ! Tak tohle byla ta vychvalovaná první republika ! Celkem 199 mrtvých ,400 těžce zraněných ! V 50.. letech aggenti kapitalistů zavraždili přes 600 lidí !
  • Havel byl opilec,lhář a vrah !!
  • Pokud by v názvu tohoto článku bylo, "Opilec Zeman" a "Opilec a terorista Kalousek", potom by název byl správně. Ještě by tam mělo být "Ospalec Schwarzemberg a "Arogantní hlupák Nečas". Hanba naší vládě a jejím přisuhovačům.
  • Lidské ego dělá tu spoušť, když odejdou jedni, přijdou druzí - a zase prvoplánově myslí na svou kapsu a své výhody. Tady v Česku to má ale hokynářskou úroveň odshora dolů. Někdy se mi chce z toho bl.t. Pořád se cpeme kulturou na západ, ale patříme na východ. Lidé se chovají podle svých pánů. Dost se toho tady zpustošilo. Stejně hloupou cestou, jakou se vydal náš stát (díky inteligentům z komunistického prognostického ústavu), jde i svět. Slepě, spontánně, vstříc konci civilizace. Lidstvo je společenství, kde nevládne žádný kolektivní rozum, ale individuální ego. Proto nemá šanci na přežití.
  • No zrovna ten nadpis je hodně trefnej,musíš uznat i když jsi Zemanovec *3*
  • A před tím? To bylo všechno v pořádku? Opravdu Anonyme?

    Místo nadávání je lépe konat, soudruhu.
    Že nic nemáte? Nestihl jste si nakrást?
    A kdo za to může?
    A pokud to, co tu dnes existuje opovažujete za kapitalismus, tak neznáte ten skutečný.


    A lid? Lid to to snáší, protože se (zatím) má lépe, než předtím.
    Vy jste se asi měl lépe předtím, že? Nojo, to je pak těžké, soudruhu... *3*
  • Tento stát je prohnilý skrz na skrz. To jsme si tedy pomohli. Korupce, zlodějny, nezaměstnaní, bezdomovci, potraviny závadné a drahé. Sprostota v televizi, v divadlech......Toto je ten vytoužený kapitalismus. to jsme se přesně učili ve školách a říkalo se, že jsou to lži vůči západu, že kapitalismus je skvělý, kde láska a pravda vítězí. Jak dlouho to budou lidé snášet? to musí se válet v hnoji, aby se konečně vzpamatovali a vyházeli tu zlodějskou sebranku do Vltavy?
  • Blbeček uráží.
  • Být Zenanem , tak podám trestné oznámení na všechny, co uráží hlavu státu.. Když nemůžete n ic dalšího, tak se vybíjíte na internetu urážkami. Jste prim itivní volové..
  • Ty by jsi potřeboval pořádně přez hubu.Tebe tak dostat do ruky. *12*
  • Jako Šláfnberk?? *1* *1* *1* *1* *1*
  • A vzal jsi si preventívně před napsáním tohoto příspěvku pod jazyk nitroglycerinovou tabletku ??? Mám pocit, že po dopsání jsi dostal srdeční záchvat a musel ulehnout. Na to pozor, srdce je sval leckdy zrádný...JInak to, cos vyplodil , je k smíchu....
  • Jo??? už začnou ten lidský odpad - komouše a jejich poskoky konečně likvidovat? No je na čase. Ale proč je vozit někam daleko, mám za to, že soudruh putin vyjde soudruhu bechevko-slivockému NIC zemanovi rád vstříc a nabídne jim ubytování v některém gulagu.
  • Přestaň se opakovat, rudý zm-xrdku. Všichni víme že ten křivák je jen bývalý práskač STB, ožrala z 4.cenové skupiny a nikdy nebude prezidentem normálních slušných lidí, ale jen rudooranžovým poskokem putina a podobné svoleče a komoušského odpadu.
  • Co je na nadpisu o jednom jakém-si ožralovy špatného. Je že zeman opilec je všeobecně známo. Na tom přece není nic objevného. Pouze možná chybí pokračování, že mimo toho že je ožrala, je taky lhář, podvodník, křivák, podrazák, ......
  • Bohu budeme děkovat, až se to prolhané, křivácké, sebestředné, podrazácké NIC uchlastá a na hrad příjde místo něho prezident.
  • Jediný dobyte, který v tomto státu existuje jsou komouši a jejich pravá ruka NIC zeman.
  • Ty nacisticko komuoušský zmr-x-de jseš na oběšení na nejbližším kandelábru. Nebýt komoušských bestií a jejich přisluhovačů z řad potratů rudý kur-x-ev zprzněných bolševickými uchy-x-ly nemusela být tato země ve stavu jakém je. Dovedeš si vůbec ve své komoušské palici uvědomit to, že nebýt takových rudých ho-x-vad jako jsi ty a další lidsko komoušské zrůdy, nemusel být žádný XI/89 a zem se mohla normálně vyvíjet. Současný stav je jen dílo takových uchylckých komoušský zmr-x-dů jako ty a ten váš zločinecký spolek KSČ se směšnou příponou M.
  • Fakt jsi magor?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit