Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ilir
    DEMOKRATICKÁ--!!!!CENZUROVANÁ--!!!!!!! DISKUZE PO ČEKOSTÁNSKU--BEZ KONTROLY PANSTVA NENAPÍŠEŠ ANI FŇ !!!!!!
    zlodějinu ,vraždy atd.nikdy žádný zákon nevymýtí ani trest smrti !!!!Stále a stále nové a přísnější zákony naši příživníci v dolní sněmovně vymýšlí a kam to vede ?? Z léčeben se propuští vrazi,feťákům se zdarma dávají stříkačky atd.,ale diabetici si musí doplácet,napadený se nesmí bránit-musí zloděje pozvat na kafe a případně se omluvit,že víc nemá.Vraha si pozůstalí musí ze svých daní zydržovat v kriminále a po cca 1/2 až 3/4 trestu je propuštěn,Občan si koupí starší auto-páč na nové nemá a zaplatí EKOPOKUTU,EVIDENCI A O JEHO MAJETKU PAK BUDE ROZHODOVAT NĚKDO JINÝ !!! Jděte již vypatlaní pomazaní s těmi zmetkovými zákony do análu !!!
    Čím složitější a nesmyslnější ptákovinu vymyslí,tím více toho zneužijí dacani a postihne to jen slušné,poctivé a obyčejné občany !!!! Viz.nesmysl zákon o zrušení výkupen kovů pro občany-jen podnikatelé by mohli za peníze-občane vozit kov.odpad A ZADARMO-!!!! TO JSOU PŘÍMO JAKO I JINÉ ZÁKONY STÁTEM PODPOROVANÉ ZLODĚJINY!!!!
    přestat volit ty 25 let zasmrádlé hnijíci strany a volit Okamuru,DSSS a jiné subjekty !!!!Dost bolo neburešů,orálků,křivozubků,kchárlů,kraďousků atd....
  • Zase píč.vina, jejíž realizace by stála 1000x tolik, než by byl eventuální celospolečenský zisk z omezení zlodějiny. A jak by to chtěli ti naši ko.oti udělat s auty vyrobenými v zahraničí, třeba že by je při dovozu někdo rozebral "do šroubku" a na všechny díly naplácal kódy?!? *6*
  • Nikdo mi nebude diktovat jak naložím se svým majetkem a kdyby se lidi nechovali jako ustrašený ovce,tak by zavedení takových zhovadilostí nebylo tak jednoduché.Já jsem letos rušil auto , náhr.díly jsem prodal oznámil zrušení a úřad s nesmyslným požadavkem ekologickým potvrzením poslal do pryč ! Stačilo by přestat se bát.
  • Stačila by jednoduchá novela v zákonu o odpadech v návaznosti na provoz autovrakovišť. A to taková,že vrakoviště vykoupí auto pouze vcelku a s dokladem o vyřazení z evidence. Pokud někdo přijede s nákladem padesáti dveří rúzné barvy a evidentně nepoškozených,tak je vrakoviště prostě nesmí vykoupit. Jinak okamžité odebrání živnostenského listu a zabavení nezdokladovatelných dílů.
  • Zdravím, měl bych prosím dotaz, kde sehnat pojištění na auto za nějakých rozumných podmínek? Zvládl by mi někdo poradit? 

    • Zkoušel jste se dívat na online srovnávač pojištění? Já můžu doporučit se podívat na online srovnávač https://www.klik.cz/povinne-ruceni-rychla-kalkulacka?spz= Hele tam si nabídky můžete velmi rychle porovnat, a to jak z hlediska ceny, tak i podmínek. Mě už se takhle podařilo několikrát na pojištění ušetřit, protože tam můžete porovnat pojištění nejen na auto. 

  • No, tak právě prodej auta na náhradní díly mě teď čeká. Před pár týdny se mi bohužel povedlo nabourat naši Octavii a celý predek auta je úplně v tahu. S autem byly ale i jiné problémy, takže oprava by se už asi nevyplatila. Takhle za něj třeba ještě něco dostanu. 

  • Já mám ráda, když jsou náhradní díly z originál auta. Takové jsem sháněla pro svou Škodovku dlouho, protože je to těžké vyhledat a koupit. Našla jsem opravdu originální náhradní díly přes https://www.cbdily.cz/. My opravovali spojku a dělali na sousedově autě karoserii. S díly jsme byli spokojeni. Třeba to někoho zaujme.

    • Tak třeba právě na Škodovku u nás opravdu není až takový problém najít originální náhradní díly. U jiných značek už to ale často bývá složitější. My s tímto právě měli problém. Chtěli jsme originál, ale nikde ho neměli, všude bychom museli čekat. Nakonec se ale manželovi díly povedlo sehnat. Konkrétně přes https://www.intercars.cz/

  • Důležité je hlavně být na krádež automobilu připraven. Na https://kralmotoru.cz/media/sledovani-firemnich-automobilu jsem četl, že jsou možnosti, jak mít auto neustále pod dohledem díky gps lokátoru. V případě krádeže, tak jde auto okamžitě dohledat a poslat na místo policii. Rozprodání auta na díly by se tedy nekonalo.

  • Můžete mi poradit někdo, kde bych měla vybírat nějaké slušné ojeté auto pro sebe a dceru prosím?

    • V jaké cenové relaci auto vybíráte? To je celkem důležité pro výběr si ujasnit. Já kupoval auto do rodiny a věděl jsem, že si můžeme dovolit za něj dát tak cca 250 tisíc. Za ty peníze jsem v autobazaru https://www.aaaauto.cz/ našel velký výběr aut, takže jsem nám tam taky rovnou jedno vybrala a to nám už 3 roky slouží naprosto bez problémů. 

  • milacekpublika

    Přitom mi přijde, že to řešení je fakt nasnadě. Přes generátor QR kódů opatřit každý díl vlastním štítkem a je vystaráno. Pak stačí jen vytvořit centrální evidenci na náhradní díly a sledovat jejich pohyb. Jde to udělat na nadnárodní úrovni, zároveň to umožňuje možnost škálování a filtrace. A v neposlední řadě to celé  zpřehlední evidenci a pohyb náhradních dílů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit